Robinwood Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 15:44 #1 Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 15:44 Отож, так як схожої теми не знайшов, вирішив розпочати нову. Наштовхнуло ось таке "велике прання" від страхової компанії ПРОВІДНА, що на проспекті Волі. Не витерпів, зайшов спочатку в перші двері (Мед. комп. що проводить аналізи, сказали що ковер з ПРОВІДНОЇ)- Заходжу в ПРОВІДНУ, сидить 2 працівниці та ще якийсь "МЕН" Я - Доброго дня! це ваш килим на вулиці сохне? - це не ми його туди повісили Я - мені скали, що це Ваш... - нуууу, а що таке. Я- вважаю, що це зовсім ненормально і т.д. - а Ви хто такий (питає мене той МЕН)? Я - житель міста Луцька. Так не можна, ви совісті не маєте і т.д. - ми приберем, ми приберем... Завіса Хоча на мої слова йому було далеко накласти (((( Давайте висвітлювати прояви бидлотної поведінки в місті, можливо таким чином воно зміниться в кращу сторону.. Дякую за увагу
Tolik_lt Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 15:47 #2 Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 15:47 які чемні, навіть нікуди не послали
Соромітник Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 15:50 #3 Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 15:50 ще я шото не чув щоб бидло хтось перевиховав культурою...P.S.: насцяти на килим – було єдиним повчальним варіантом
nickel Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 15:59 #4 Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 15:59 ще я шото не чув щоб бидло хтось перевиховав культурою...P.S.: насцяти на килим – було єдиним повчальним варіантомСцикунів на такому килимі не видно буде, і якщо сам процес "перевиховання" ніхто не помітить, то повчання не відбудеться. Треба чимось густішим перевиховувати.
zaHARE Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 16:01 #5 Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 16:01 ще я шото не чув щоб бидло хтось перевиховав культурою...P.S.: насцяти на килим – було єдиним повчальним варіантомкраще кота вигуляти на тому коврі,тоді точно надооооовго западе в мізки.
Deemon Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 16:05 #6 Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 16:05 Вікторич, безкоштовний лайфхак, пузирьок валеріани з найближчої аптеки, пару крапель на коврик, проблема наглої сушки вирішена
Tolik_lt Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 16:06 #7 Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 16:06 ну от шо ви чекали?? шо він забере мокрий килимок після ваших слів " я житель?" килимок уже мокрий, сушити треба в будь-якому випадкуприходиш питаєш : ваш килимок? - ні!-- ок, я забираю.-- наш, наш!! і тут включаєш програму: ну ви бля серйозна організація чи єбаньки доїжджєючі? вам мозгів не вистачає не мити килимок на центральній вулиці?? та підіть у двір , та мийте, вивішуйте, сушіть!!! думаю, схопили би і побігли аж бігом.
steelk Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 16:13 #8 Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 16:13 ще я шото не чув щоб бидло хтось перевиховав культурою... P.S.: насцяти на килим – було єдиним повчальним варіантом ну і чим ви кращі будете за того хто вивісив той килим??? САМЕ НАЙКУЛЬТУРНІШЕ І ПРАВИЛЬНІШЕ ПЕРЕВИХОВАННЯ -ТАК ЯК ЦЕ ЗРОБИВ ТС, розголос і антиреклама, найкраще перевиховання для таких
Соромітник Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 18:46 #9 Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 18:46 ще я шото не чув щоб бидло хтось перевиховав культурою... P.S.: насцяти на килим – було єдиним повчальним варіантом Сцикунів на такому килимі не видно буде, і якщо сам процес "перевиховання" ніхто не помітить, то повчання не відбудеться. Треба чимось густішим перевиховувати. прикинь який в них потім аромат в офісі буде но з котами варіант краще, згоден ну і чим ви кращі будете за того хто вивісив той килим??? навіщо мені бути кращим в даному випадку ? задача пояснити комусь "доходчіво" що він не хазяїн вулиці
MrVes Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 18:55 #10 Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 18:55 P.S.: насцяти на килим – було єдиним повчальним варіантомІпать європейський вчинок!
Соромітник Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 18:59 #11 Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 18:59 P.S.: насцяти на килим – було єдиним повчальним варіантомІпать європейський вчинок!європеєць написав... два слова без мату зв'язати не може
Robinwood Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 20:17 Автор #13 Опубліковано 14 Квітня, 2015 в 20:17 ще я шото не чув щоб бидло хтось перевиховав культурою... P.S.: насцяти на килим – було єдиним повчальним варіантом ну і чим ви кращі будете за того хто вивісив той килим??? САМЕ НАЙКУЛЬТУРНІШЕ І ПРАВИЛЬНІШЕ ПЕРЕВИХОВАННЯ -ТАК ЯК ЦЕ ЗРОБИВ ТС, розголос і антиреклама, найкраще перевиховання для таких після сьогоднішнього випадку, це буде остання страхова, куди я зайду.. хоча вже разів 5 доводилось користуватись послугами саме цього офісу п.с. "мисля приходить опосля" - можна було б йому цей мокрий коврик на стіл з документами закинути, чи ще щось схоже,))) та для цього потрібно бути справжнім Халком. Та й на конфлікту в 3-ій день Пасхи (хто прибирає в таке свято?) мені не хотілось.. ) Дякую усім, хто підтримав!
MrVes Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 16:36 #14 Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 16:36 P.S.: насцяти на килим – було єдиним повчальним варіантомІпать європейський вчинок!європеєць написав... два слова без мату зв'язати не можеСвої проблеми я усвідомлю і борюсь з ними, а Ви інших підбиваєте на ідіотські вчинки.З.І. "Ідіотські" - це дуже м'яко сказано.
a.shmat Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 11:36 #15 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 11:36 Тепер на лавочці чекаємо техніку...
Miro Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 12:25 #16 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 12:25 Хлопці, а ви не думали, що коврик міг сушитися від попереднього потопу?Якщо працівник про це вас не повідомив - очевидно, просто не хотів "виносити сміття із хати". Гадка про прання - це ж була лише гадка, чи не так?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.