Zalepok44 Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 15:30 #26 Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 15:30 Я працюю з 1с УНФ. Дописаною під роздрібну торгівлю дитячими товарами. Стоїть файлова 1с на сервері, і конекчусь з будь якої точки де є інтернет на термінальне з'єднання через mstsc.Прихід, розхід, каса, зп, витрати, фінансовий результат все рахує супер. (навіть є можливість ведення ОЗ, тільки в мене немає що вести).Є можливість вести мультивалюту, але непробував ніколи. Можливо хтось пояснить принцип ведення двох валют в 1с.
MACCEN Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 18:37 #27 Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 18:37 Тільки vpn та 1с, не раджу інше використовувати, тому що всеодно дійдете до висновку що треба буде 1с, а перевчатись на неї буде важко Та й лінь.
Coding Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 19:23 #28 Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 19:23 Тільки vpn чому тільки vpn?
LSD Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:52 #29 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 10:52 Є можливість вести мультивалюту, але непробував ніколи. Можливо хтось пояснить принцип ведення двох валют в 1с.В простому варіанті: Наприклад Ви торгуєте технікою. Закупляєте її в баксах. Валюта управліньнського обліку для вас наприклад доллар. (по по ньому ви дивитеся) Ви кожен день втягуєте курси валют коли отримуєте товар в доларах автоматом отримуєте прихід в доларах і гривнях по поточному курсу. Коли продаєте товар в гривнях з націнкою (тут вже яке там у Вас ціноутворення) робиться розхід товару по знову ж поточному курсу.Робите платіж постачальнику з курсом на відповідний день.Взєморозрахунки з постачальником закиваються в доларахВзаєморозрахунки з покупцями в гривнях. Суть цієї котовасії розділити скільки зароблено в гривнях скільки в доларах, скільки націнено а скільки отримано\втрачено на курсових різницях.
Coding Опубліковано 5 Лютого, 2017 в 18:15 #30 Опубліковано 5 Лютого, 2017 в 18:15 Можливо, комусь буде цікаво - моя невеличка стаття. https://vk.com/wall37098213_83
LSD Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 08:40 #31 Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 08:40 Саш, чисто з власного досвіду: Багато хто з власників фірм думають, що розробити програму саме під їх діяльність - це дорого. Але це не так. При правильному комплексному підході будь-яке програмне рішення допомагає заробляти фірмі грошей більше, ніж його вартість. Отут варто написати(я думаю що якраз думка була саме в цьому) що саме оптимізація за рахунок автоматизації, як правило приносить більше користі ніж витрат. А то чесно кажучи не з першого разу вловив суть ... Мало хто з директорів знає наскільки ефективно працює його компанія, яка в нього точка окупаємості (скільки йому потрібно заробити цього місяця, щоби "закрити" свої витрати?). Не пиши такого майбутнім клієнтам про них же самих. Навіть якщо воно так і є. Напиши що допоможеш більш точно оцінити. Це так чисто пару маркетингових нот. Час від часу на підприємстві звільняються працівники, які забирають з собою частину хороших клієнтів. Щоб цього не сталось модулі для ІР-телефонії, запису розмов та історії дзвінків завжди допоможуть вирішити питання з кадрами Жорстко то як :). Навряд поможе але прикольно Р.S. Кину знайомому. Працює з запчастинами по с\г техніці. Може йому буде цікаво.
vaz75 Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 10:00 #33 Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 10:00 @Coding немаловажливе питання підтримки в майбутньому, особливо коли стає тех процес внаслідок збою ПЗ. І ще одне. Те, що ти подаєш як "Мало хто з директорів знає наскільки ефективно працює його компанія, яка в нього точка окупаємості (скільки йому потрібно заробити цього місяця, щоби "закрити" свої витрати", давно мають стандартизовані рішення від 1с (Рарус, Альфа, ПТ-Авто...), тільки персонал (менеджмент) не вміє ним користуватися і не знає як його застосувати. Цікаво, яка вартість твого базового ПЗ?
Coding Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 10:08 #34 Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 10:08 я завжди коли розробляю якусь програму - підтримую її. Дехто з клієнтів дзвонить через півроку-рік і каже, "в програмі яку я зробив, треба наприклад, щось змінити бо не зручно користуватися, або за якихось умов не вірно працює функціонал" - і такі доробки та виправлення помилок - завжди безкоштовні. А якщо щось не зрозуміло в роботі - також перепитують. Часом приходиться цілий день просидіти на одній безкоштовній підтримці... По вартості - це все індивідуально, орієнтовні ціни починаються від 200-300дол.
vaz75 Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 10:11 #35 Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 10:11 1 минуту назад, Coding сказал: я завжди коли розробляю якусь програму - підтримую її. Дехто з клієнтів дзвонить через півроку-рік і каже, "в програмі яку я зробив, треба наприклад, щось змінити бо не зручно користуватися, або за якихось умов не вірно працює функціонал" - і такі доробки та виправлення помилок - завжди безкоштовні. А якщо щось не зрозуміло в роботі - також перепитують. Часом приходиться цілий день просидіти на одній безкоштовній підтримці... По вартості - це все індивідуально, орієнтовні ціни починаються від 200-300дол. 200-300 доларів разово?
Coding Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 10:12 #36 Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 10:12 так, мої програми тільки разово. У мене немає звички брати за те, що не роблю. Домовись-Зробив-оплатили-працюємо далі...
vaz75 Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 10:14 #37 Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 10:14 1 минуту назад, Coding сказал: так, мої програми тільки разово. У мене немає звички брати за те, що не роблю. Домовись-Зробив-оплатили-працюємо далі... Ти сам працюєш?
Coding Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 10:15 #38 Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 10:15 У мене є помічники... Але усе проходить через мене.
vaz75 Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 10:19 #39 Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 10:19 @Coding бажаю тобі удачі!!! Так для цікавості зараз вивчаю роботу ПТ-авто, поки бачу, що вона краща, ніж Альфа-Авто колись давно працював в СТО на ній.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.