fotlav Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 17:31 #1 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 17:31 Можливо питання комусь видасться смішним чи нереальним,але поставлю його щоб розвіяти для себе всі підозри.Власне саме питання - чи можливий технічно, самостійний набір номера мобільним оператором, з мого телефону?А ось з якої історії виникло і саме питання:ввечері прийшла стандартна sms від оператора МТСна вашому рахунку 0.26грн. поповніть свій рахунок.Все б нічого коли, ще в день я б не перевіряв мобільний рахунок і на ньому було більше 25гр.при цьому не робив жодних дзвінків протягом дня.Не вірячи в цю sms перевіряю рахунок через *101# - дійсно 0.26грн.Приголомшений таким раптовим зникненням моїх [кровно зароблених] дзвоню відразу оператору на 111пояснюю ситуацію вище описану, вона мені -так було знято 1грн. за якийсь конференц-зв'язок [яким я в житті не користувався],і тільки що ви робили дзвінок на послугу чи стильна штучка чи модна штучка за номером 853а він є платним 1хв. приблизно десь 10грн. тому за це були у вас зняті коштина мої пояснення що я нікуди не дзвонив нічого не набирав оператор попросила щоб я подивився в телефоні /набрані номери/ -дивлюсь дійсно є в наборі номер 853знову пояснюю її що я не те щоб не дзвонив я навіть до телефонна не торкався,у відповідь в неї один аргумент -ви набирали номер і все.Ходив в МТС на пр. Волі подивились сказали що я ніяких сервісів та послуг не замовляв тому не знають в чому причина, і порадили знову дзвонити оператору. П.С. тариф - мтс перший стандартний телефон - ще [дерев'яна ] кнопочна Nokia, тобто не смартфон і про віруси тут навіть мова не йде.
arrival22 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 17:36 #2 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 17:36 "розвод" чистої води. Через такі приколи на рахунку більше 10-ти гривень стараюсь не тримати. Ну це звісно по можливості, користуюсь "безлімітом за 92 грн" на рік)
AnimaNoir Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 17:37 #3 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 17:37 Якщо більше ніхто разом не живе то точно барабашка.
Revolver Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 17:41 #4 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 17:41 таке питання чи були дзвінки до вас з якихось незрозумілих номерів і ви брали слухавку?нокіа лежала в кармані?грався кіт?
v.vitalijovich Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 17:44 #5 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 17:44 ...тут варіантів є декілька:1. Якщо на телефоні забули заблокувати клавіатуру, то цілком можливий набір номера в кармані самостійно...варіант можливий...(колись у мене щось подібне було...)2. Ви не дзвонили?...ну так хтось інший дзвонив з вашого мобільного - діти, жінка, друзі....Зрозумійте, оператор не може дистанційно набрати з вашого телефону якийсь номер - це неможливо (тим більше на старій NOKIA)!!!Не шукайте винних там де їх нема!
fotlav Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 17:48 Автор #6 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 17:48 Можливо [тіхнарі] з мобільних операторів є на форумі щоб компетентно відповіли, чи можливо такебо варіанти про "розвод" і "барабашок" я вже проходив.таке питання чи були дзвінки до вас з якихось незрозумілих номерів і ви брали слухавку?Revolver ні жодних дзвінків не було.
swmarmalade Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 17:51 #7 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 17:51 користуюсь "безлімітом за 92 грн" на рік)а це що таке?
fotlav Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 17:53 Автор #8 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 17:53 нокіа лежала в кармані?так лежала в кишені,але там виставлено блокування клавіш через 5 секунд, тому ще ні разу в мене не було випадкових нажимань кнопок.
LSD Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 17:54 #9 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 17:54 1) технічно підставити ваш номер в будь який дзвінок ніяких проблем (змінити привязку сімки при реєстрації). 2) Записати ці дані в Вашу мобілу? На рівні фантастики про хакерів. Ну ваш кровний бакс точно не те заради чого могли так старатися. Як би Ви оприлюднили модель Вашого телефону можна було б судити точніше: якщо дроїд перевірте всі програми яким дозволено лізти до дзвінків, і краще видалити сумнівні. Теоретично якщо потрібно розбиратися але це можливо лише через спец структури. То Вам можуть сказати віддаленість і вишку через яку було здійснено дзвінок
san4ez1 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 17:59 #10 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 17:59 У моего друга телефон лежал на пеньке в деревне так индюки его поклевали и набрали номер где-то в США)))Реально))Потом смотрели что за номер в инете...Реальное нереально
Saddy Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:00 #11 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:00 Ніхто не буде використовувати якісь фантастичні методи для зняття з рахунку 20 грн в пересічного громадянина.а от створити групу, яка визначить, які комбінації клавіш найчастіше вмикаються на телефоні коли абонент забув його заблокувати і поклав в кишеню брюк - залюбки. потім на ці комбінації вішаються дорогі платні послуги - і вуаля. заробіток в маштабах країни.
Revolver Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:05 #12 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:05 ще одне питанняпротягом місяця джава програм не ставили?дваволога не могла потрапити в середину?
fotlav Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:07 Автор #13 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:07 1. Якщо на телефоні забули заблокувати клавіатуру, то цілком можливий набір номера в кармані самостійно...ок. тоді чому вже раз така "п"янка" то з рахунку не зняло по нулях, або і взагалі ще б в борг мене загнали, всеодно ж телефон як ніби по вашій версії був набраний, не контролювався то можна було і 500 грн. зняти.
Saddy Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:11 #14 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:11 в мінус можна загнати лише контрактників, і то не всі тарифи. кнопка відміни виклику могла вимкнути дзвінок.тривалість на такі номери може бути така, що триває наприклад до 2-х хвилин, а потім самостійно викл - абонент може і не помітить пропажу (найбільш ймовірно).
arrival22 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:11 #15 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:11 користуюсь "безлімітом за 92 грн" на рік)а це що таке?точніше безліміт на мтс в рамках акції «Рік без абонплат» в тарифі Смартфон 0.50.Але якість зв'зку скоро змусить мене перейти на іншого оператора.
fotlav Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:12 Автор #16 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:12 Як би Ви оприлюднили модель Вашого телефону можна було б судити точніше: якщо дроїд перевірте всі програми яким дозволено лізти до дзвінківLSD я розумію що в першому пості багато букв, але прочитайте до кінця.
v.vitalijovich Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:13 #17 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:13 1. Якщо на телефоні забули заблокувати клавіатуру, то цілком можливий набір номера в кармані самостійно...ок. тоді чому вже раз така "п"янка" то з рахунку не зняло по нулях, або і взагалі ще б в борг мене загнали, всеодно ж телефон як ніби по вашій версії був набраний, не контролювався то можна було і 500 грн. зняти.Як номер набрався - так він міг і виключитися в кармані!...хоча більш реальніше - при наборі даного номера спочатку йде меню в якому треба зробити свій вибір (нажати якуйсь кнопку), а коли вибір не зроблено то відповідно виклик завершується автоматично.
fotlav Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:25 Автор #18 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:25 Ніхто не буде використовувати якісь фантастичні методи для зняття з рахунку 20 грн в пересічного громадянина.Saddy тут мова йде не про якогось невідомого "ніхто", а конкретно про оператора МТСкомбінації клавіш.... вішаються дорогі платні послуги...так от мене теж мучить якщо навіть і випадково, то чому саме на цей номер, чому саме ця послуга.ще одне питання протягом місяця джава програм не ставилинідва волога не могла потрапити в середину?ні
Revolver Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:27 #19 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:27 @Оказалось, что номер 0600 "повешен" на клавишу "1". Если её нажать и удерживать, набирается этот номер.@@на некоторых телефонах не блокируются важные номерана моей древней нокии допустим работает 911 или 112@
Saddy Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:29 #20 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:29 всі оператори з'вязку наче сучасні Остапи Бендери знають 1000 способів "законних" методів відбору грошей в абонентів. довести свою правоту практично нереально. ніхто - це малося на увазі оператора, адже якщо була дійсно якась криптографічна чи інша хакерська атака на Ваш телефон з його (оператора) боку і Ви це докажете, то до нього будуть певні питання відповідних органів. але якщо вони зробили платним саме цей номер - то за таке відповідальності ніякої. і ніхто не винен, що Ви не заблокували клавіатуру.а статистично - ці цифри можуть нажиматися дійсно з більшою ймовірністю ніж інші - 853 - середня вертикаль клавіатури+бокова кнопка.
fotlav Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:33 Автор #21 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:33 в мінус можна загнати лише контрактниківтавищо, з пів року тому я довго не поповняв рахунок, телефон працював тільки на вхідні дзвінки,я лише відправляв безкоштовні смс - "передзвоніть мені"якимось дивом появився мінус, який потім при поповнені зняли.
Saddy Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:36 #22 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:36 до речі, на сайті МТС є цікавий хлс-файл з повним переліком коротких номерів та їх цінами.народ, я реально в шоці - забиті практично всі номери від 200 до 999 (є невеликі пробіли, напевно номери служб і т.д.) при ціні за з'єднання та 1 хв. від 0,33 коп до 20 грн.файл закинув в архів, так не завантажуєтьсяVoice_Services(04022015)_4site.rar
fotlav Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:38 Автор #23 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:38 кнопка відміни виклику могла вимкнути дзвінок.ну так включилось - набрало- виключилосьне уявляю що потрібно робити щоб в кишені телефон робив такі кульбіти.
fotlav Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:44 Автор #24 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:44 Оказалось, что номер 0600 "повешен" на клавишу "1"а це що за номер?
Revolver Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:47 #25 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 18:47 це просто приклад, напрямок який можна обдумати
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.