fenmix Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 12:20 #1 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 12:20 Де можна в Луцьку знайти ляпісний олівець для виведення бородавок? В більшості аптек він відсутній. Або ж порадьте якісь альтернативи для виведення бородавок.
Sirgo Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 12:27 #3 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 12:27 http://board.lutsk.u...__hl__бородавки Я скористався послугами Салону Регіна. Мав 5 бородавок на ступнях ніг. З одною з них борюсь досі, цілу зиму не турбувала, вже зрадів що позбувся. І ось знову почала рости та боліти. В п"ятницю знову був у Регіни Василівни. Ціни правда вже піднялись, зараз 1 бородавка 20 грн. За виморожування.
rabzy Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 12:31 #4 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 12:31 Сам не міг повірити доки не спробував... Мені допоміг компрес з подавленого чесноку та цибулі. 3-5 разів приклав на ніч і все пройшло. Азотом випалював кілька разів, але з часом знову повертались.
HelloBoy Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 15:24 #5 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 15:24 чистотіл (така прозора рідина в аптеці) та ножиці...
v.vitalijovich Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 15:36 #6 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 15:36 колись в дитинстві мав бородавки на руках....так от вилікувався дуже просто...брав сиру картоплю і прикладаєте до бородавки, а зверху бинт,і так поки картопля не висохне...потім процедуру повторюєте...мені допомогло...
LutskGSM Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 16:08 #7 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 16:08 brodacidhttp://www.doz.pl/apteka/p2680-Brodacid_plyn_do_leczenia_brodawek_8_gдопомагає швидко.
la20 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 16:11 #8 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 16:11 чистотіл (така прозора рідина в аптеці) та ножиці...Не знаю як кому мені як мертвому кадило. Капнув. Вона починає виділяти чорт знає що і далі собі є. Не вивело.КОлись як на руці мав то допомагала оцтова кислота просто по пару капель вона чорніла і відпадала.
myhajlyk Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 16:25 #9 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 16:25 Дуофилм (Duofilm). Препарат просто бомба. Інструкції є в інтернеті. На відміну від чистотілу робить це без ран. Курс 2 неділі. Але щоб вдало позбутись бородавак знайдіть на тілі "материнську" бородавку.ПС.є вище по темі SashaOn вказав brodacid. Це те ж що написав я, тільки польське.
HelloBoy Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 17:53 #10 Опубліковано 5 Квітня, 2015 в 17:53 чистотіл (така прозора рідина в аптеці) та ножиці...Не знаю як кому мені як мертвому кадило. Капнув. Вона починає виділяти чорт знає що і далі собі є. Не вивело.КОлись як на руці мав то допомагала оцтова кислота просто по пару капель вона чорніла і відпадала. на нозі була десь в діаметрі 7 мм то спочатку зрізав скількі міг а далі чистотілом... потім через пару годин дивився чи не осталось "корінців" якшо корінці оставались знову зрізав і закапував... процедура ппц яка опасна і болюча і нікому не раджу так робити! це реально можна біди наробити, мене одне дивувало, шо скількі не ріжеш бородавку то крові як такої в ній немає.... чудеса!Але я Вам скажу шо після такої процедури 6-7 днів чекаєте поки загоїться і все, бородавки як не було!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.