Гість Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 06:01 Поділитися #1 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 06:01 Шановні бордівчані! Пропоную цікаву гру для підняття настрою. Суть гри досить проста. Кожен з учасників придумує рифмований рядок до попереднього рядка і т. д. Спробую розпочати:І нині третє лютого, чудовий день весни... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
EleKtrik Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 06:03 Поділитися #2 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 06:03 амінь. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
justice777 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 06:15 Поділитися #3 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 06:15 І нині третє лютого, чудовий день весни...Та чом же снігу стільки в нас на дворі - поясни! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 06:38 Поділитися #4 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 06:38 Назвали квітень лютим не даремно миДавно вже не було такої сніжної весниЧого багато снігу так? Відомо це усімЩоб весняний, чарівний ліс не був таким сухім.Та скоро сонечко прийде, пригріє променем своїм Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
S.Lex Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 07:03 Поділитися #5 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 07:03 Та скоро сонечко прийде, пригріє променем своїмі сніг розтане - будем плавать в лісі тім.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MelvinPVV Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 07:08 Поділитися #6 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 07:08 Земля проснеться, проснеться УкраїнаНарод душею відкриється усімДва берега піднімуться з колінаІ буде нація єдина і з розумом однимІ ціль Ми матимем одну і вірнуЦе зести тих три кольори, ту східну сарану. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
justice777 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 07:15 Поділитися #7 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 07:15 MelvinPVV Перші 4 рядки - супер (можливо, тільки варто замінити слово "проснеться" на "прокинеться"). Далі - щось варто підправити Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 07:30 Поділитися #8 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 07:30 І попливе та сарана як березневий талий снігІ знов почує Україна дитячий чистий сміхПочує радість малюків, не буде більше горяКупатиметься кожен з нас у теплім чорнім моріА сніг сьогодні не простий, він ніби нас вкриваєІ витісняє чорну землю він, як правда витісняєНенависть і агресію всіх найманців КремляЛютує ворог спільний наш не знаючи жалляАле прийде той світлий час, прийде і перемога Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MelvinPVV Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 07:35 Поділитися #9 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 07:35 MelvinPVV Перші 4 рядки - супер (можливо, тільки варто замінити слово "проснеться" на "прокинеться"). Далі - щось варто підправити ))) підправ, щоб краще було. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
init Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 08:40 Поділитися #10 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 08:40 Скоріше б якомога.Вже досить братську лити кров.Пора порозуміння.Змінити б кулі на любов,Ото була би перемога.Нажаль,стирчать в серцях кинжали.Кинжали слів пустих,Яких було б і не казали,І не було б хрестів отих,І діти в трунах не лежали. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
init Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 08:57 Поділитися #11 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 08:57 ===Яка весна? Не та і не така?І не на те ми сподівались.Душею, з талого струмка,Надії квіти напувались.=== Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MelvinPVV Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 08:58 Поділитися #12 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 08:58 Наші браття Славяне: Вже за зброю взялись; Не діжде ніхто, щобъ ми: По-заду зістались. Поєднаймось разомъ всі, Братчики-Славяне: Нехай гинуть вороги, Най воля настане! (перша публікація вірша П.Чубинського) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 09:09 Поділитися #13 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 09:09 Скоріше б якомога.Вже досить братську лити кров.Пора порозуміння.Змінити б кулі на любов,Ото була би перемога.Нажаль,стирчать в серцях кинжали.Кинжали слів пустих,Яких було б і не казали,І не було б хрестів отих,І діти в трунах не лежали.А матері синів не проводжалиІ щоб живими повернулись побажалиПрирода не витримує страшного гнітуТакої ворожнечі не знайдеш у всьому всітіМожливо щоб Героям хоч на мить було м’якішеВона вкриває воїнів снігами найстрімкішеБо вже незмога кров спостерігати на земліНезмога бачити тіла братів в золі.Незмога бачити понівечені хатиНеможу бачити постійні сльози матиПрирода хоче трохи землю відбілитиА я піду і принесу їм квіти...Пройдуть роки, відродиться мій край Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
inna8919com Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 10:17 Поділитися #14 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 10:17 Пройдуть роки, відродиться мій крайВсе зле в минулому лишається нехайТа що ви про сумне і про сумне?Вже досить Україні горяЗа нас замовив вже слівцеНа небі добрий БоряНевдовзі сонечко зійдеДівчата будуть роздягатисьПоїдем разом в ОзерцеІ будем всі купатись Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 10:21 Поділитися #15 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 10:21 неофіти. шо з них ще взять як не рифму. ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MelvinPVV Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 10:39 Поділитися #16 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 10:39 неофіти. шо з них ще взять як не рифму. )така умова теми. думаю її можна порушити гарними слова) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 11:24 Поділитися #17 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 11:24 Пройдуть роки, відродиться мій крайВсе зле в минулому лишається нехайТа що ви про сумне і про сумне?Вже досить Україні горяЗа нас замовив вже слівцеНа небі добрий БоряНевдовзі сонечко зійдеДівчата будуть роздягатисьПоїдем разом в ОзерцеІ будем всі купатисьКупатись, загоряти грати в волейболЯ буду загорілим ніби дід-монголПоїм морозиво- фісташкове та м’ятнеАбо замріяно подумаю про щось абстрактнеЦікаво в спеку киснути в водичці літнійВ водичці прохолодній, інколи блакитнійЗаводити нові знайомства, гуляти до ранкуБажано без пригод, щоб мама не пила валер’янкуЛюблю я літечко волинське, яскраві промінняЛюблю я літні квіти, небо, дівчат хихотінняЛюблю я все це, але після літа прийде осіньТоді я послухаю як в лісі бігають лосі.Та інші тварини. На Волині звіряток багато Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Віталька Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 11:34 Поділитися #18 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 11:34 Та інші тварини. На Волині звіряток багатота ті тварини на Волині, не раз нам ще напакостять,і буде брудно в моїм краї, і тапки буду я мінять,по шиї буду бити ту скотину, яка хоть раз тут буде сцать. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 11:52 Поділитися #19 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 11:52 Та інші тварини. На Волині звіряток багатота ті тварини на Волині, не раз нам ще напакостять,і буде брудно в моїм краї, і тапки буду я мінять,по шиї буду бити ту скотину, яка хоть раз тут буде сцать.Я вірю лісники їм все простятьІ будуть кожен день звірят охоронятиНа незаконність вирубку дерев перевірятиЩоб виріс з зайченятка нам зайчиськоІз вовченятка виріс немалий вовчиськоПродилась в лісі різна дич- і тут і тамЩоб їхні звуки було чутно небесамТоді наповняться ліса тваринами й птахами Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Віталька Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 12:34 Поділитися #20 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 12:34 Тоді наповняться ліса тваринами й птахамиі заживуть усі у злагоді й з думками,настане мир, прийде любов у наші краї,і будуть усі ці тварі у нас у кожного по парі,пити,їсти, зимувати, і Рідний Дім наш будувати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Віталька Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 13:07 Поділитися #21 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 13:07 і заживуть усі у злагоді й з думками,настане мир, прийде любов у наші краї,і будуть усі ці тварі у нас у кожного по парі,пити,їсти, зимувати, і Рідний Дім наш будувати.але для цього всі мусимо дожити,під час незгод ми маєм жити,і обіцяймо цей шанс не дарма прожити,"спокійно мила, у військо я іду служити" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 13:55 Поділитися #22 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 13:55 і заживуть усі у злагоді й з думками,настане мир, прийде любов у наші краї,і будуть усі ці тварі у нас у кожного по парі,пити,їсти, зимувати, і Рідний Дім наш будувати.але для цього всі мусимо дожити,під час незгод ми маєм жити,і обіцяймо цей шанс не дарма прожити,"спокійно мила, у військо я іду служити"У військо наше, військо Українського народуІ захищати неньку з півдня й півночі, із заходу і сходуІ правду кажуть нам- життя прожить не поле перейтиБажаю кожному свою стежину у житті пройтиТа перш за все бажаю берегти що єАле і не віддати ворогу своєБажаю цінувати завжди я батьківБатькам бажаю довгих я роківБратам своїм бажаю мужності на сходіА новобранцям сили у військовому походіБажаю я щоб квітла УкраїнаІ хочу чути у Донецьку мову нашу солов’їнуТобі бажаю, Україна я стрімких висот Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість Опубліковано 4 Квітня, 2015 в 08:01 Поділитися #23 Опубліковано 4 Квітня, 2015 в 08:01 Тобі бажаю, Україна я стрімких висотЩоб пенсія в пенсіонера- 5 500Щоб медицина була всюди як в ЄвропіЩоб хлопці не сиділи у окопіОсь так як квітень березень міняється з зимоюТак само мир місцями поміняється з війноюНе буде люті, сліз, ненависті та жалюЯ не побачу жодного солдата у шпиталюКрим наш, Донецьк, Луганськ, ланиДо неньки повертаються живі синиПідніметіся з колін і побіжитьМоя вкраїна, довго їй ще жить!І процвітать завжди, із року в рік Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість Опубліковано 4 Квітня, 2015 в 08:15 Поділитися #24 Опубліковано 4 Квітня, 2015 в 08:15 І процвітать завжди, із року в рікПобачать люди радості потікКохання й щирість буде аж за крайЯ пам’ятатиму завжди зелений гайЗелене поле, посмішку дівчиниЯ пам’ятатиму все через рік як ниніЯ дякую Творцю за цей чудовий світСкажу Волинській я природі: "Гай, привіт!"А гай мовчатиме поважно, тільки трошкиКивне він в відповідь, нахилить він волошкиЯ усміхнусь, і привітаюсь з лісомМожливо, я зустрінусь із стареньким лисомЛюблю природу я, люблю народ ЗемліТаджики, негри, навіть росіяни зліПретендувати можуть на мою любовБо всі ми люди, братська в нас є кров! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість Опубліковано 4 Квітня, 2015 в 13:19 Поділитися #25 Опубліковано 4 Квітня, 2015 в 13:19 І братська кров, і вірність і душаРосійські найманці немварті і грошаПрипинеться невдовзі цей безглуздий бійПрошу, Росія, припини клятий розбійНевже тобі ні трохи аж не шкодаДітей. Можливо просто насолодаТебе захоплює завжди. Не можна такЯ вірю: не потрібен той літакЯким ти щиро посіваєш мою неньку любуДе на весні народ садитиме тут бульбуЯкщо снарядами вже поле ти переоралаІ спокій в українців вмить ти відібралаНе можна так- запам’ятай на вікВідповісиш за все, за тих усих калікЩо ти зробила. Бог тобі суддяМи разом навдем достойного ладдя Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.