Перейти до змісту

Катаємось щодня у квітні! Приєднуйтесь!

lilechka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

"Кожен день в квітні ми їздимо на велосипедах, незважаючи на погоду, незважаючи на відстань. Ми почали у 2010, і тисячі людей з усього світу приєднались до нас.

За кожних 30 учасників ми передаємо 1 велосипед для Free Bikes 4 Kidz"

Приєднуйтесь, будемо кататись разом!

http://30daysofbiking.com/

Опубліковано
  В 02.04.2015 в 07:07, doc_man сказав:

сьогодні мабуть не катаєтесь )

чому? я б навпаки, сьогодні проїхався, але на роботі до 18:00, до того часу від снігу залишиться кака :(

Опубліковано
  В 02.04.2015 в 08:08, vanus сказав:

катаюсь і сьогодні в т.ч.

Бідолажка . Уявляю тільки як ти замерз...

:D

Опубліковано

Абсолютно не в'їжжаю у тему. Тому не можу відрізнити флуд від "по дєлу".

Пів дня намагалась зрозуміти, не вийшло. Що це? Чого в квітні? Які діти?

Опубліковано
  В 02.04.2015 в 09:29, Ukrainec сказав:
  В 02.04.2015 в 08:08, vanus сказав:

Бідолажка . Уявляю тільки як ти замерз...

:D

Та лааадно, то ж не в -11 катати. :_06:

Опубліковано

Реєстрація у щорічній міжнародній акції збільшує шанс американській дитинці отримати велосипед у подарунок

Щодо особистої вигоди... ви отримуєте можливість більше кататись (не лише на велодень та влітку до лісу), спілкуватись з однодумцями, перетворити катання на велосипеді у корисну звичку

Для когось це додаткова мотивація відірвати дупу з дивана

Також ця акція дає можливість збільшити кількість веломаньяків :_39:

Опубліковано
  В 02.04.2015 в 10:19, odna сказав:

Абсолютно не в'їжжаю у тему. Тому не можу відрізнити флуд від "по дєлу".

Пів дня намагалась зрозуміти, не вийшло. Що це? Чого в квітні? Які діти?

Мабуть, це тому, що ми не американці. Тому логічне запитання, чому би не купити дитині велосипед одразу?

Опубліковано
  В 02.04.2015 в 13:22, alexvvv сказав:

Тому логічне запитання, чому би не купити дитині велосипед одразу?

тому що ціль акції - залучити до занять велоспортом та здорового способу життя якомога більше людей

Опубліковано
  В 02.04.2015 в 14:09, Валерій86 сказав:

А до чого тут американські діти, в нас що своїх дітей не має!

Свої діти є, але відповідної акції нема

Тому поки допомагаємо їм

Отримувати допомогу хочуть всі, а от коли стоїть питання надання допомоги, то "чому я?", "чому їм?", "чому не мені / нам?"...

Опубліковано
  Цитата

Свої діти є, але відповідної акції нема Тому поки допомагаємо їм

Я закликаю не їхати на цю акцію. Я вже не президент АВП, але... Якщо немає розуму організувати допомогу СВОЇМ дітям(я мовчу про солдатів) - давайте краще у вконтактіках прапори розвішувати, більше толку буде.

Український велопробіг на підтримку американських дітей? Та ви єбанулись, чи як???

Нє, я розумію, що це кльова соціальна акція, але... ВИ ЄБАНУЛИСЬ????

Опубліковано
  В 02.04.2015 в 16:32, difoto сказав:

Я закликаю не їхати на цю акцію. Я вже не президент АВП, але... Якщо немає розуму організувати допомогу СВОЇМ дітям(я мовчу про солдатів) - давайте краще у вконтактіках прапори розвішувати, більше толку буде.

Український велопробіг на підтримку американських дітей? Та ви єбанулись, чи як???

Нє, я розумію, що це кльова соціальна акція, але... ВИ ЄБАНУЛИСЬ????

До акції залучено понад 80 країн світу. І кожен особисто вирішує чи приймати йому участь чи ні

то за логікою виходить, що й американці єбанулись, надаючи військову та фінансову допомогу Україні?

Опубліковано

Ця тема трошки не в тему. Так розумію, це стимул тим зажирівшим американцям дупу відірвати, або хоча б і нашим жиртресам. Тоді її варто не на Велопаті піднімати. А ми щось своє придумаєм, зрозуміліше і блище до нашої психології. Наприклад, як кошти з Квестів волонтерам передають. І спосіб збирання, як і мета нам і цікавіші, і корисніші, для нашої реальності.

Опубліковано

Для тих кому англійська не друг, надіюсь, з дозволу ТС поясню:

1. Реєструєтесь

2. За кожних 30 людей, що зареєструвались (іншими словами просто вкинули свої дані в загальну базу) АМЕРИКАНСЬКИМ ДІТКАМ - не українським (бо спонсора серед українських організацій поки не знайшли) - ДАРУЄТЬСЯ ВЕЛОСИПЕД.

3. В сухому підсумку маємо:

а) зареєструвався

б) нікуди не поїхав, ну або поїхав, не має значенння - акції з велопробігом як такої не планувалось, здається

в) якійсь дитині в Америці прийшло щастя у вигляді велосипеда

АБО:

а) не зареєструвався

б) добра нікому не зробив

в) карма потемніла :0159:

Опубліковано
  Цитата

Ця тема трошки не в тему. Так розумію, це стимул тим зажирівшим американцям дупу відірвати, або хоча б і нашим жиртресам. Тоді її варто не на Велопаті піднімати. А ми щось своє поидумаєм, зрозуміліше і блище до нашої психології. Наприклад, як кошти з Квестів волонтерам передають. І спосіб збирання, як і мета нам і цікавіші, і корисніші, для нашої реальності.

Звичайно ж придумаємо. Але чим це не ідея на майбутнє до залучення спонсорів (реально зацікавлених в PR) для збору коштів для:

а) війська

б) ветеранів та їх сімей

в) сиріт

г) тощо

Опубліковано
  В 02.04.2015 в 17:07, Demeter сказав:
  Цитата

Ця тема трошки не в тему. Так розумію, це стимул тим зажирівшим американцям дупу відірвати, або хоча б і нашим жиртресам. Тоді її варто не на Велопаті піднімати. А ми щось своє поидумаєм, зрозуміліше і блище до нашої психології. Наприклад, як кошти з Квестів волонтерам передають. І спосіб збирання, як і мета нам і цікавіші, і корисніші, для нашої реальності.

Звичайно ж придумаємо. Але чим це не ідея на майбутнє до залучення спонсорів (реально зацікавлених в PR) для збору коштів для:

а) війська

б) ветеранів та їх сімей

в) сиріт

г) тощо

Ідея, м'яко кажучи, примітивна. Наші люди придумують час від часу куди більш дотепніши акціі. А велосипедистів агитувати сідати на місяць на ровер, це як вмовляти гостя з'їсти супчику безпосередньо після весільного банкету.

Опубліковано
  В 02.04.2015 в 17:18, odna сказав:

А велосипедистів агитувати сідати на місяць на ровер, це як вмовляти гостя з'їсти супчику безпосередньо після весільного банкету.

з велосипедистами все ясно - катаються

а стільки ж є власників велосипедиків, які пилюкою припадають і чекають можливості бути "вигуляними". Ціль подібних акцій залучити і їх до велоруху

Показати контент
досвід показує, що чим дибільніша акція, тим масовіша вона
Опубліковано
  В 02.04.2015 в 17:18, odna сказав:

Ідея, м'яко кажучи, примітивна. Наші люди придумують час від часу куди більш дотепніши акціі. А велосипедистів агитувати сідати на місяць на ровер, це як вмовляти гостя з'їсти супчику безпосередньо після весільного банкету.

Ви не повірите, але в цьому світі крім велосипедистів (які і без того з сідла рідко злазять) є і багато інших людей, які ТЕЖ КАТАЮТЬСЯ НА ВЕЛОСИПЕДАХ, але рідше, скажімо із рекреаційною метою. Якщо ж можливість робити те що Вам подобається та ще й, одночасно, допомогти комусь (нехай навіть зовсім неукраїнським громадянам), для Вас не є розумно, тоді із радістю чекаємо благодійних акцій від українських організаторів...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...