Перейти до змісту

В Бразилии официально запретили Counter-Strike

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В Бразилии официально запретили виртуальные войны. Федеральный суд страны постановил стереть со всех компьютеров популярные 3D-шутеры, а проще говоря - стрелялки: Counter-Strike и EverQuest.

Судьи пришли к выводу, что эти игры вредят здоровью потребителей, провоцируют нарушение общественного порядка и даже являют собой угрозу для демократического государства.

Отныне владельцу компьютера, на котором установлен Counter-Strike, грозит ежедневный штраф в три тысячи долларов и изъятие диска. Причем коснется запрет прежде всего компьютерных клубов, среди посетителей которых эти игры особенно популярны. А по всему миру насчитывается несколько миллионов поклонников Counter-Strike.

Опубліковано

отже, від тепер для Федеральног суду Бразилії

ми всі правопорушники :rolleyes: !!!

(і неоднократно)

Опубліковано

хе-хе, дауни

тепер деяких особливо злісних тварюк буду посилать не в бабруйск, а в бразилію :rolleyes:

Опубліковано

Дурость вони зробили... Краще би GTA заборонили і всі такого виду ігрушкі.. а не КС..

Навпаки ігри 5х5.. адреналін.. классс :)

Опубліковано

Вони зробили гірше...для себе. Злюки-фанати можуть зробити бунт, доки не вернуть всі діски "CS" і т.д. Ви згодні зі мною?

Опубліковано
хе-хе, дауни

тепер деяких особливо злісних тварюк буду посилать не в бабруйск, а в бразилію :)

всех читеров отправляем в Бразилию :)

Дурость вони зробили... Краще би GTA заборонили і всі такого виду ігрушкі.. а не КС..

Навпаки ігри 5х5.. адреналін.. классс

долой КС кричали бывшые фанаты запуская ManHunt [смайлик злостного чертика]

Опубліковано

та да ! такі ігри як ManHunt справді на багато небезпечніші ніж КС! в цій іграшці крім того, як накинути мішок і задушити або БИТКОЮ(укр. мова рулить) по спині дати, щоб не помітили, нічого більше не навчишся! а КС розвиває логіку, уважність, стриманість(перш. за все)! :)

Опубліковано

Зрозуміло коли гру грає доросла людина. А коли дитина сидить за компом 24 години 7 днів не тиждень - у неї стирається грань між віртуальністю та реальністю.

І вона взявши битку/ломаку піде дасть комусь по голові - уб'є людину і сама цього не зрозуміє - тому що грані нема, вона стерта.

Бразилія вже не перша країна яка заборонила КС. Але це не ті міри які варто приймати по відношенню до геймерів.

В колишніх іграх навіть кров вмикалася по особливих кодах.

І наказувати треба не граіців а продавців що продають гру дітям менше вікового цензу.

ось така моя ІМХА.

• Адміністратори
Опубліковано
Зрозуміло коли гру грає доросла людина. А коли дитина сидить за компом 24 години 7 днів не тиждень - у неї стирається грань між віртуальністю та реальністю.

І вона взявши битку/ломаку піде дасть комусь по голові - уб'є людину і сама цього не зрозуміє - тому що грані нема, вона стерта.

Бразилія вже не перша країна яка заборонила КС. Але це не ті міри які варто приймати по відношенню до геймерів.

В колишніх іграх навіть кров вмикалася по особливих кодах.

І наказувати треба не граіців а продавців що продають гру дітям менше вікового цензу.

ось така моя ІМХА.

... і розробників.

Опубліковано

От так от. Хочете все на продавців і розробників перекласти ? )

Фіг там!!! Батьки повині контролювати за тим в що грають їх діти а не забороняти ігри на державному рівні !!!

Ато сучасні батьки хочуть посадии дитину за монітор чи телевізор, щоб вона сиділа мовчки і не відволікала а те що там показують вже їх не цікавить.

Да і взагалі доведено дослідами що під вплив жорстокого медіа підпадають лише самі малі діти десь до років 7

Опубліковано

Менхант- де там насилля .Ну погладиш биткою пару гопів ну бошку відрижеш то серпом по я%цам або ще чимось по чомусь!!Де там насилля!!А CS то взагалі груля з рейтингом 7+!!Пару літрів крові на стінці і все!!! :) :) :D

Опубліковано

Когда малому 5 лет было, добрался он случайно до GTA. Завис на игрушке конкретно, причем я заметил у него агрессию в повседневной жизни, слова типа убить, кровь етс... Игрушка была нещадно удалена. Так что реально на детскую психику игры подобного направления влияют моментально и сильно. Другой вопрос - способ ограничения доступа к ПО подобного уровня. Но запрещать на уровне государства, ИМХО перегиб...

Подпольное развитие сети контры повлечет за собой более острые ощущения у "террористов и ментов" - тайные клубы, спецзнаки и проч...кароче первые масоны от контры появятся в Бразилии. :)

Опубліковано

Я рахую, у всьому винні не ігри, а самі батьки, треба дивитися що купуєш дитині. На такій грі як ГТА, є обмеження +18. І взагалі, забороняти ігри на державному рівні це маячня, нічого крім реклами іграшці це не дасть.

Опубліковано

Hitmen тім более рулить. Таку гру за кіллера, який душить ниткою й стріляє в охоронців і по "Заказу" жирних кабанів нещадно "грає" в таку гру...Сомніваюсь що на ній виросте нормальна людина... А про КС - лезо. Все одно уже не хто геймерів не зупинить. Уже навіть є така робота "КіберСпортсмен" де розвивають не "Конституцію тіла" а "Конституцію розваги". І взагалі ігри - для відпочинку.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

ИМХО весь єтот бред о влзникновении в стране насилия от подобных игр был предуман от несиго деланья тамошних политикоф, (не хочеться офтопить но ...) место того чтоб заниматься благустройством страны и повышать людям зарплату и улудшать условия жизни они страдають бох знаить чем, так же каг и нашы политеги место того чтоб решать кучу важных гос вопросов решають какая музыка должна играть в маршрутках и за кой черт Луценко дал черновецкому полбу.

А если по теме ,,, то мое мнение что подобного рода игрушки каждый воспринимаит по своиму. Например я думаю что они просто необходимы каг для снятия наприжения так и для полностю противоположной цели (предупреждения проявлений насилия).

С таким же успехом пусть запретять там тяжолую музику, типа слипкнота, в текстах каких встречаються и нетакие сцены .....

Опубліковано

VINNI_POOH

Мова йде не про дорослих людей, які за допомогою ігор знімають стрес, а про дитячу психіку!

Дитина, яка щойно віртуально розстріляла людину, в житті (якщо дати їй зброю) те ж саме зробить не задумуючись..

(ми не в Бразилії і зброя у нас так просто як насіння соняшника не продається). Зате пирнути ножем в шию за 30 грн таксиста - то єнормально. Ащо - я в ГТА так робив і в КС.. і нічого .

Опубліковано
VINNI_POOH

Мова йде не про дорослих людей, які за допомогою ігор знімають стрес, а про дитячу психіку!

Дитина, яка щойно віртуально розстріляла людину, в житті (якщо дати їй зброю) те ж саме зробить не задумуючись..

(ми не в Бразилії і зброя у нас так просто як насіння соняшника не продається). Зате пирнути ножем в шию за 30 грн таксиста - то єнормально. Ащо - я в ГТА так робив і в КС.. і нічого .

тут согласен на все 100, просто говорим о разных вестчаХ

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...