Перейти до змісту

Якби Президента обирали зараз ...

swmarmalade

211 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я проголосував за Яника. Бо тільки зайшов в тему на мене вийшов представник партії регіонів і запоропонував хабар якщо, віддам голос за Яника. Я не втримався бо гроші не малі, а голосування фейкове інтернет. Тому без проблем продав свій голос )))

• Відповідей 127
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я от Яника на початку навіть коротку мить поважав. Він почав робити євроінтеграцію. По телевізорі світився) Тобто він був кращий за Ющенка. Ну а потім, були закони які голосували руками, майдан, розгони, і далі по списку...

а я не поважав. Мене ДУЖЕ дивувало, що Яник взяв курс на євроінтеграцію, думав, як же вони красти збираются далі, якщо з Європою зближуватимутся. Ще й реклама постійно по телевізору була. Ну думаю фіг його знає, мо вирішили схаменутись здуру, й перестануть красти, а в ітозі *воно оно чё Михалыч* (с)

Опубліковано

Це голосування, не є реальне відеозображення людського вибору, так як не є репрезентативною вибіркою. От якщо, взяти весь "зріз суспільства" - від верхів і аж до низів, тоді картина буде іншою.

Опубліковано

38 проголосували 76 не голосували. Топікстартер або кончєний провокатор, або клінічний ідіот. Перше: бо дав тільки два куски лайна на вибір. Друге: бо вважаєш що цього достатньо.

Опубліковано

38 проголосували 76 не голосували.

Я бачу іншу картину: 30 - за Порошенка, 8 - за Януковича.

Топікстартер або кончєний провокатор, або клінічний ідіот.

Це фірмовий стиль спілкуватися активних учасників "революції гідності"?

Опубліковано

Офф

Хотіла б запитати в тих чотирьох (станом на тепер), які мінуснули топстарт. В чому причина? Що не так?

Опубліковано

Яке ти право, хто ти там не є, маєш толкати тут Януковича нам на вибрі, після всього що сталось в країні? Якщо ти ідіот то це єдине виправдання відсутності мозгів в твоїй голові.

Опубліковано

Яке ти право, хто ти там не є, маєш толкати тут Януковича нам на вибрі, після всього що сталось в країні?

Якщо ти забираєш у людей право на власну думку, якщо вона не збігається з твоєю - чим ти відрізняєшся від Януковича?

Опубліковано

Люди, якщо ви таке терпите і ще й граєти ігри в цій галімій провокації, то не дивуйтесь коли вам будуть класти лайно на голову і розмазувати лопатками, причому дозволять вибрати колір лопаток, щоб демократично.

Ти чмо вже обираєш Януковича? Ще року не пройшло, а ти вже щось аргументуєш? Я питаюсь, якщо придурок - то це нормальне виправдення? Чи все таки не ідіот?

Чмо зареєстроване як кончєний кацапський троль 21-грудня 14, через рік вже відкрито агітує за Януковича. Тут тобі й смерть. Змінюй нік козел.

Опубліковано

Вибір в голосовалці приблизно такий як - "наслюнити, чи так по сухому засунути"?

Опубліковано

Народ, вопрос один: где улучшения? пока только одни минусы, и чем дальше - тем веселее. При Яныке жили хреново, но БЛ@ стабильно...

Опубліковано

Яке ти право, хто ти там не є, маєш толкати тут Януковича нам на вибрі, після всього що сталось в країні?

Якщо ти забираєш у людей право на власну думку, якщо вона не збігається з твоєю - чим ти відрізняєшся від Януковича?

Яка власна думка? Це така ж думка тих, що обирали опозиційний блок у ВР, мать їх.

Опубліковано

Якесь троляче чмо вирішило що непогано б рабам нагадати про господарів. Чмо йди до своїх кацапів, це у них царі-гандони всякі і вєлікіє целі. Тут народ рабства не терпить і таке смердюче чмо як ти також. Я в це вірю.

Опубліковано

Ти чмо вже обираєш Януковича? Ще року не пройшло, а ти вже щось аргументуєш?

Скільки ж має пройти часу що б ти мені дозволив щось аргументувати? Хоча розчарую тебе: як би ти не біснувався - я залишуся при свої думці. Змінити її може лише холоднокровна і аргументована відповідь.

p.s.: що б добавити у цей діалог трохи конструктиву: я взагалі вважаю, що потрібно завершувати з революціями в Україні, як би вони не називалися - Україні зараз потрібна еволюція.

Опубліковано

Народ, вопрос один: где улучшения? пока только одни минусы, и чем дальше - тем веселее. При Яныке жили хреново, но БЛ@ стабильно...

Да-а-а! Приїхали...

Опубліковано

Це називається - "Хренова стабільність"

Просто Яник, боявся так в відкриту, привселюдно і нагло грабувати людей - курс, комуналка.

Опубліковано

Точно, стабільно хр*ново)))) Хоча ні, Стабільно хр*ново, з перспективою на ще "краще")))
Опубліковано

Да-а-а! Приїхали...

А що тут дивного. Цілком резооне питання.

Опубліковано

Як після Небесної Сотні можна такі речі пропускати? Є певні табу, які не виправдовуються власними думками, світоглядами. Після всього злого що вчинив Янукович з його бандою, на позитиви вже не варто дивитись - людина вбила купу людей, вчинила державну зраду, завівши на всі рівні агентів ФСБ і втікла з усім налом держави. Як цю людину можна обговорювати в концепції виборів? Хіба в стаї якоїсь молі, чи матрацних клопів, але не людей!

Опубліковано

Ти чмо вже обираєш Януковича? Ще року не пройшло, а ти вже щось аргументуєш?

Скільки ж має пройти часу що б ти мені дозволив щось аргументувати? Хоча розчарую тебе: як би ти не біснувався - я залишуся при свої думці. Змінити її може лише холоднокровна і аргументована відповідь.

p.s.: що б добавити у цей діалог трохи конструктиву: я взагалі вважаю, що потрібно завершувати з революціями в Україні, як би вони не називалися - Україні зараз потрібна еволюція.

Еволюція можлива тільки в головах простих людей, які про мниму стабільність при Янику забудуть і будуть дивитися вперед і ПРАЦЮВАТИ (не красти) на благо держави (тобто себе і інших як він). І в них не виникне навіть думки вибирати тирана, який обкрадав їх все своє свідоме життя.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...