Перейти до змісту

Якби Президента обирали зараз ...

swmarmalade

211 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я сподіваюсь, що "проголосувавші" за Януковича просто приколюються...

Це, не голосуванняза яника, це більш схоже, як на протест проти складної економічної ситуації в державі і її прямому грабунку.

• Відповідей 127
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ця тема дуже гарний тест на те хто ми такі є - українці. Чи безпринципні раби, чи люди. Чи ми в одному ряді з асвабаждьонними, тільки по іншу сторону, чи з націями гідності, такими як поляки, чехи, естонці, латвійці. Якщо ми будемо людьми, ми змінимо нашу владу на кращу, якщо рабами - це ролі вже не гратиме.

Опубліковано

Підтримую Ромаху,якщо така тема з'явилась і живе на борді,то в нашій рабській свідомості нічого не змінилось.І тільки не треба тулити про демократію.

А ТС молодець,хвацько премію заробив.

Опубліковано

Еволюція можлива тільки в головах простих людей, які про мниму стабільність при Янику забудуть і будуть дивитися вперед і ПРАЦЮВАТИ (не красти) на благо держави (тобто себе і інших як він). І в них не виникне навіть думки вибирати тирана, який обкрадав їх все своє свідоме життя.

Не хочу ображати, але все написане - типова пропогандистська каша ...

Опубліковано

От не треба Небесною Сотнею прикриватися. Будь-яка думка має право на існування. Тому менше образ будь-ласка, бувби це я давно в бан полетів би:) Я не голосував, бо не голосував в свій час, ні за того ні за того. Варто памятати, що при Янику була тотальна піар компанія, на яку витрачалися шалені кошти. І що з нами залишились люди які справді ідейно вірили в ту систему. І не всі з ник кончені дибіли як висловилися вище. Хоча мені й не зрозуміло в що вірили ті люди, але що поробиш.

Опубліковано

А ТС молодець,хвацько премію заробив.

ТС просто сказав вголос те про що зараз шепчуться багато людей. Вони просто не ризикують говорити про це відверто. Сподіваюсь зрозуміло чому ...

Опубліковано

Народ, вопрос один: где улучшения? пока только одни минусы, и чем дальше - тем веселее. При Яныке жили хреново, но БЛ@ стабильно...

Да-а-а! Приїхали...

А що тут дивного. Цілком резооне питання.

ОК, розширю твій кругозір. При Янику вся стабільнісь працювала на благо сім'ї і придворних (ПР). Вродє і курс стабільний, вродє і ВВП є. Для нас така інфа. Насправді продовжували братись кредити в МВФ, які розтікалися по карманах, не вливаючись в економіку чи хоча б на погашення інших кредитів. За газ, електроенергію (маю на увазі ядерне паливо) населення платило копійки, хоча рахунки виставлялися ох як не копійчані. Борги і на цьому фронті росли. Рано чи пізно (скоріше рано) стався би дефолт і за борги прийшлося би віддавати землі, держ майно (якщо б лишилося). І ми з боргами, стали би власністю, наприклад Расєї.

Вже промовчу про свободу слова, суди, беркут, міліцію...

Майдан стався би всеодно.

А от що зараз така жопа - це питання до іншого кандидата зі списків, який йде неошляхом попередника.

Опубліковано

38 проголосували 76 не голосували. Топікстартер або кончєний провокатор, або клінічний ідіот. Перше: бо дав тільки два куски лайна на вибір. Друге: бо вважаєш що цього достатньо.

по нормальному написати не міг ? тепер ще й в РО ізза топікстартера сів

Опубліковано

Народ, вопрос один: где улучшения? пока только одни минусы, и чем дальше - тем веселее. При Яныке жили хреново, но БЛ@ стабильно...

Це називається - "Хренова стабільність"

Просто Яник, боявся так в відкриту, привселюдно і нагло грабувати людей - курс, комуналка.

Яник нічого не боявся і стабільно в відкриту, привселюдно і нагло грабував людей.Нагадати скількии він і його кодло грошей вивезли? А курс і комуналка - це пиль від золотого батона.

Опубліковано

Еволюція можлива тільки в головах простих людей, які про мниму стабільність при Янику забудуть і будуть дивитися вперед і ПРАЦЮВАТИ (не красти) на благо держави (тобто себе і інших як він). І в них не виникне навіть думки вибирати тирана, який обкрадав їх все своє свідоме життя.

Ти не образив. Я не займався пропагандою ніколи. То моя думка.

Моісей не зря водив свій народ 40 років.

За рік людей, зневірених, не змінити. А владу можна...

Опубліковано

Між іншим. На місці УРА-патріотів я б задумався над результатами голосування в цій темі. Власне кажучи і створив я її для того щоб самому побачити і що б інші побачили як змінилися настрої в суспільстві через рік після всім відомих подій. І замість того що б записувати незгідних до "врагов народа" - подумали як змінити ситуацію.

Опубліковано

Скажіть після цього шо це не фсбшний троль.

Опубліковано

Це називається - "Хренова стабільність"

Просто Яник, боявся так в відкриту, привселюдно і нагло грабувати людей - курс, комуналка.

Яник нічого не боявся і стабільно в відкриту, привселюдно і нагло грабував людей.Нагадати скількии він і його кодло грошей вивезли? А курс і комуналка - це пиль від золотого батона.

Так грабував, але більшість цього не бачила і жила більш менш стабільно(особливо, найменш захищена верства населення), які не які торги, виробництво, стабільний курс. Хай навіть солодкому сні, але жила. А зараз, я і міліони інших сімей, поняття зеленого не мають, з чого платити за квартиру. Може ти підприємець і маєш нормальні доходи, але більшість живе за мізерні копійки не виїжджаючи на заробітки. А поршень, просто взяв і відкрито став на горло цій більшості, Яник боявся так робити і щемив переважно жирну про-слойку суспільства.

От в чому різниця.

Опубліковано

ТС просто сказав вголос те про що зараз шепчуться багато людей. Вони просто не ризикують говорити про це відверто. Сподіваюсь зрозуміло чому ...

люди шепчутся про багато що, а як аргументи почуєш, то взагалі рукаліцо. Але то не дивно, кожен розмірковує в міру свого розумового розвитку й з цим майже нічого не зробиш, а тут ще й нова влада *весела* прийшла, тому нічого дивного, що багато хто вже ладен янику с*аку цілувати, бо ж принцип як і в кацапстані, якщо мене прямо в лоб не обідив, не забрав, значить вінь *хароший*, тому й в кацапні сталін доволі популярний, не всіх же репресував в гулазі згноїв, значить для тих, кого особисто він не тронув - він є *кльовий*. Так і яник для наших

Опубліковано

18li.jpg

а якими жертвами "зек" це зробив ?

Набратися боргів у всього світу і організувати "пакращення" . А потім все, що взяв вкрасти і втікти.

Порошенку зараз тяжче аніж Кравчуку у 90-х!

Опубліковано

Женя, а ти уявляєш, які жертви скоро будуть, коли людей почнуть з квартир виселяти за борги? Про це хтось подумав, коли тарифи для населення піднімали, а?

Опубліковано

Я теж думаю, що кожен має право на свою думку! Але й має право почути, шо його думка гімно, а він-клінічний ідіот:-) Ромаха, респект

Опубліковано

Женя, а ти уявляєш, які жертви скоро будуть, коли людей почнуть з квартир виселяти за борги? Про це хтось подумав, коли тарифи для населення піднімали, а?

Не будуть виселяти. В 90их не висилили і зараз не виселять.

Женя, а зараз боргів не беруть у цілого світу?

Опубліковано

Я теж думаю, що кожен має право на свою думку! Але й має право почути, шо його думка гімно, а він-клінічний ідіот:-) Ромаха, респект

"Точка зрения определяется местом сидения" Леонід Данилович Кучма.

Опубліковано

Женя, а зараз боргів не беруть у цілого світу?

Як тобі сказати. Зараз Европа сама пропонує гроші, а тоді клянчили. Типу "Дайте нам на пакращення, ви ж бачте, що памаранчеві зрабили зкраїною - руїну! "

Женя, а ти уявляєш, які жертви скоро будуть, коли людей почнуть з квартир виселяти за борги?

А що, хтось уже стільки должен, що будуть виселяти?

Не кіпішуй наперед. Ще остаточно ніхто нічого не вирішив.

Опубліковано

Ті,хто ностальгує за Яником це ті,хто перші в разі чого будуть кричати "Птінвведивайска!"

Мені дико,що ці люди не розуміють досі,що та задниця,яку ми на сьогодні маємо-це результат його діяльності!!!

Хочете зразу з грязі та в князі? Так не буває.Почитайте,як проводили реформи в Польщі.Не було,мабуть ні одного поляка,який би їх не кляв на той момент.Але зараз полякі готові цілувати реформаторів у ясна.

Я теж не в захваті від сьогоднішньої влади,але я,як менеджер,розумію,що швидких змін не буває.Як казав Ося:"Скоро только кошки родятся."

Якось мені довелось витягати з дна одну структуру. Зміни,які я запровадив,більшості не сподобались.Бо при попередньому директорі мона було забухати,потроху красти,шаритись.Я скоротив штат, зарплати,звільняв за "вчорашній" перегар,за крадіжки,за саботаж,змінив систему роботи.Працівники писали власнику кляузи,погрожували прокуратурою,навіть просто погрожували.Мінятись же ніхто не хоче.Через пів року структура вийшла в плюси.Зарплати стали більшими,ніж були до скорочення.Люди,які писали на мене скарги,іноді дзвонять до мене,як старі друзі і завжди раді бачити.

Опубліковано

люди не розуміють досі,що та задниця,яку ми на сьогодні маємо-це результат його діяльності!

-відсутність елементарних знань чи розумінь економічних процесів

-порушення причинно-наслідкового мислення

-"най буде як є, аби не гірше, аби мене не чіпали"

в принципі 2 перших пункти можна приписати і східним сепаратистам, можливо, в більш вираженій і радикальній формі

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...