Перейти до змісту

Якби Президента обирали зараз ...

swmarmalade

211 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Я проголосував за Яника. Бо тільки зайшов в тему на мене вийшов представник партії регіонів і запоропонував хабар якщо, віддам голос за Яника. Я не втримався бо гроші не малі, а голосування фейкове інтернет. Тому без проблем продав свій голос )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 127
  • Створено
  • Остання відповідь

Я от Яника на початку навіть коротку мить поважав. Він почав робити євроінтеграцію. По телевізорі світився) Тобто він був кращий за Ющенка. Ну а потім, були закони які голосували руками, майдан, розгони, і далі по списку...

а я не поважав. Мене ДУЖЕ дивувало, що Яник взяв курс на євроінтеграцію, думав, як же вони красти збираются далі, якщо з Європою зближуватимутся. Ще й реклама постійно по телевізору була. Ну думаю фіг його знає, мо вирішили схаменутись здуру, й перестануть красти, а в ітозі *воно оно чё Михалыч* (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тотальна неповага до пана ляшка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зверніть увагу, що голоси за Януковича зявилися лише після того як я звернув увагу на те. що голосування анонімне ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це голосування, не є реальне відеозображення людського вибору, так як не є репрезентативною вибіркою. От якщо, взяти весь "зріз суспільства" - від верхів і аж до низів, тоді картина буде іншою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тотальна неповага до пана ляшка

і вєрки сердючки
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38 проголосували 76 не голосували. Топікстартер або кончєний провокатор, або клінічний ідіот. Перше: бо дав тільки два куски лайна на вибір. Друге: бо вважаєш що цього достатньо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38 проголосували 76 не голосували.

Я бачу іншу картину: 30 - за Порошенка, 8 - за Януковича.

Топікстартер або кончєний провокатор, або клінічний ідіот.

Це фірмовий стиль спілкуватися активних учасників "революції гідності"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

120 пользователей проголосовало

Я пояснив чому так є. Є заперечення?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Офф

Хотіла б запитати в тих чотирьох (станом на тепер), які мінуснули топстарт. В чому причина? Що не так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яке ти право, хто ти там не є, маєш толкати тут Януковича нам на вибрі, після всього що сталось в країні? Якщо ти ідіот то це єдине виправдання відсутності мозгів в твоїй голові.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яке ти право, хто ти там не є, маєш толкати тут Януковича нам на вибрі, після всього що сталось в країні?

Якщо ти забираєш у людей право на власну думку, якщо вона не збігається з твоєю - чим ти відрізняєшся від Януковича?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди, якщо ви таке терпите і ще й граєти ігри в цій галімій провокації, то не дивуйтесь коли вам будуть класти лайно на голову і розмазувати лопатками, причому дозволять вибрати колір лопаток, щоб демократично.

Ти чмо вже обираєш Януковича? Ще року не пройшло, а ти вже щось аргументуєш? Я питаюсь, якщо придурок - то це нормальне виправдення? Чи все таки не ідіот?

Чмо зареєстроване як кончєний кацапський троль 21-грудня 14, через рік вже відкрито агітує за Януковича. Тут тобі й смерть. Змінюй нік козел.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибір в голосовалці приблизно такий як - "наслюнити, чи так по сухому засунути"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, вопрос один: где улучшения? пока только одни минусы, и чем дальше - тем веселее. При Яныке жили хреново, но БЛ@ стабильно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яке ти право, хто ти там не є, маєш толкати тут Януковича нам на вибрі, після всього що сталось в країні?

Якщо ти забираєш у людей право на власну думку, якщо вона не збігається з твоєю - чим ти відрізняєшся від Януковича?

Яка власна думка? Це така ж думка тих, що обирали опозиційний блок у ВР, мать їх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якесь троляче чмо вирішило що непогано б рабам нагадати про господарів. Чмо йди до своїх кацапів, це у них царі-гандони всякі і вєлікіє целі. Тут народ рабства не терпить і таке смердюче чмо як ти також. Я в це вірю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я сподіваюсь, що "проголосувавші" за Януковича просто приколюються...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти чмо вже обираєш Януковича? Ще року не пройшло, а ти вже щось аргументуєш?

Скільки ж має пройти часу що б ти мені дозволив щось аргументувати? Хоча розчарую тебе: як би ти не біснувався - я залишуся при свої думці. Змінити її може лише холоднокровна і аргументована відповідь.

p.s.: що б добавити у цей діалог трохи конструктиву: я взагалі вважаю, що потрібно завершувати з революціями в Україні, як би вони не називалися - Україні зараз потрібна еволюція.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, вопрос один: где улучшения? пока только одни минусы, и чем дальше - тем веселее. При Яныке жили хреново, но БЛ@ стабильно...

Да-а-а! Приїхали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це називається - "Хренова стабільність"

Просто Яник, боявся так в відкриту, привселюдно і нагло грабувати людей - курс, комуналка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно, стабільно хр*ново)))) Хоча ні, Стабільно хр*ново, з перспективою на ще "краще")))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да-а-а! Приїхали...

А що тут дивного. Цілком резооне питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як після Небесної Сотні можна такі речі пропускати? Є певні табу, які не виправдовуються власними думками, світоглядами. Після всього злого що вчинив Янукович з його бандою, на позитиви вже не варто дивитись - людина вбила купу людей, вчинила державну зраду, завівши на всі рівні агентів ФСБ і втікла з усім налом держави. Як цю людину можна обговорювати в концепції виборів? Хіба в стаї якоїсь молі, чи матрацних клопів, але не людей!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти чмо вже обираєш Януковича? Ще року не пройшло, а ти вже щось аргументуєш?

Скільки ж має пройти часу що б ти мені дозволив щось аргументувати? Хоча розчарую тебе: як би ти не біснувався - я залишуся при свої думці. Змінити її може лише холоднокровна і аргументована відповідь.

p.s.: що б добавити у цей діалог трохи конструктиву: я взагалі вважаю, що потрібно завершувати з революціями в Україні, як би вони не називалися - Україні зараз потрібна еволюція.

Еволюція можлива тільки в головах простих людей, які про мниму стабільність при Янику забудуть і будуть дивитися вперед і ПРАЦЮВАТИ (не красти) на благо держави (тобто себе і інших як він). І в них не виникне навіть думки вибирати тирана, який обкрадав їх все своє свідоме життя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...