Перейти до змісту

Комуніста Кононовича вкрали

RomaL

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

інфа вк

В центре города Луцка на глазах у прохожих был избит, похищен и увезён в не известном направлении второй секретарь Волынского ОК КПУ, первый секретарь Волынского ОК ЛКСМУ Александр Кононович. Местонахождение его пока не известно!

КПУ Шевченковская Правда

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

І хрен з ним, з мудаком.

Не треба було гуманітарку возити в домбабве і менше прокацапської фігні нести.

Опубліковано

цікаво - когось здивує, якщо завтра він вже буде на свободі, а декого з тих, хто дав люлей та відвіз його в СБУ міліція візьме для дачи показів? мене не здивує... Мене от дивувало, чого він так довго совався містом, а СБУ не реагувало на це.

Опубліковано

цікаво - когось здивує, якщо завтра він вже буде на свободі, а декого з тих, хто дав люлей та відвіз його в СБУ міліція візьме для дачи показів? мене не здивує... Мене от дивувало, чого він так довго совався містом, а СБУ не реагувало на це.

ну так він поки ходив можна було відслідковувати з ким контактував , джерела фінансування і тд, а так толку з нього сидячого.
Опубліковано

Сьогодні в Юванті цілий день грає виключно українська музика, на відміну від постійної рускої попси.

Походу Луцьком пішла зачистка.

Опубліковано

В управлінні Служби безпеки України Волинської області розпочали досудове розслідування стосовно молодих представників Компартії, зокрема, братів-комуністів Михайла іОлександра Кононовичів.

Про це повідомляє «Прес-центр».

kljks.jpg

Опубліковано

Треба ще затримати тих, кому він, і з ким той весь срач тут розводив. Він не один. Поки Всі неирозбіглись, треба ловити.

Опубліковано

А ще Сітюха,який Путіна призивав, Горбатюка, лакея ригівськогоі і хто там ще у ОблРаді залишився з ригів?

Опубліковано

інфа вк

В центре города Луцка на глазах у прохожих был избит, похищен и увезён в не известном направлении второй секретарь Волынского ОК КПУ, первый секретарь Волынского ОК ЛКСМУ Александр Кононович. Местонахождение его пока не известно!

КПУ Шевченковская Правда

nichosi_74830028_orig_.jpg?6q9ce

Опубліковано

Все це лише вказує на відсутність нормальних правоохоронних систем. Доречі за таке Пс теж судити треба.

Опубліковано

На днях бачив одного з братів. Перебігав дорогу перед мною. Чуть не збив. А так думаю мало сбу затримати за українофобську діяльність. Бачив не раз його скайп конференції на новососних порталах. А не пс.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...