Перейти до змісту

Потрібен водій із авто для забору 800кг з Варшави

Alex

Рекомендовані повідомлення

Шановні бордівці-автомобілісти :) , порадьте, будь ласка, скільки така послуга може коштувати та як це краще зробити. Знаю що через границю не можна провести понад 50кг маси без розтаможки на 1 пасажира, чи можливо це обійти?

Треба привести із Варшави груз вагою 800 кг. Наперед кажу що це не наркотики і не сівалка :) Це комп'ютери, 100 шт. масою близько 800кг. об'єм - 1,27386 куба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То чому не розділити на кілька ходок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за комп"ютери можуть таку ціну "загнути" шо ппц..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю що можна але, не з Вашави по скажимо приблизно 150 кг возити а десь під границею згрузити і тоді перекидку робити по трошки.

можливо хтось вкурсі може простіше 500 грн чи там скілки дати кому треба і так проїде за раз? :)

думаєте варто замаскувати як лом ? компи б/у це не проблема порозбирати трохи :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо хтось вкурсі може простіше 500 грн чи там скілки дати кому треба і так проїде за раз?

не зайдем так у Європу, ще довго ...:(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зателефонуйте за тномером 099 493 50 61.Допоможуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю що можна але, не з Вашави по скажимо приблизно 150 кг возити а десь під границею згрузити і тоді перекидку робити по трошки.

можливо хтось вкурсі може простіше 500 грн чи там скілки дати кому треба і так проїде за раз? :)

думаєте варто замаскувати як лом ? компи б/у це не проблема порозбирати трохи :)

ну-ну

тариф перекидів 50грн/шт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо хтось вкурсі може простіше 500 грн чи там скілки дати кому треба і так проїде за раз?

не зайдем так у Європу, ще довго ... :(

ну да ((( у нас ніщо не працює так як в Європі і не буде ближчим часом, тому плекати ілюзій не приходиться, дієм згідно обставин. Європейські в нас ціни - такі самі або вищі. Мито на автомобілі яке жахливо викоке, так і на компи і тп.... можна було б чесно завозити якщо ціна питання розумна, інаше це просто грабунок і доведеться взагалі відмовлятися від цієї затії як відразу поганої. Ще трохи такого походу як ми бачимо зараз держави в сторону Європи і не техніку вести будемо а купувати вила та граблі вітчизняного виробника.

ну-ну

тариф перекидів 50грн/шт

мені казали що малий прикордонний рух стандатна такса - 150 грн за 50 кг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да ти молодець!!! перекинути 800кг за 500грн! Це просто шик! P.S. Ще плюс зїздити у Варшаву це мінімум1500грн на пальне!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну-ну

тариф перекидів 50грн/шт

мені казали що малий прикордонний рух стандатна такса - 150 грн за 50 кг.

Тариф 2-3грн за кг, але за компи береться поштучно.

Можна перекинути по 30-40грн за шт.

А 500грн за 800кг та ще й більше куба - насмішив! :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а вантаж офіційно оформлений?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:_07:

Питання трішки насмішило! Вибачте за оффтоп!

А по суті запитаю знайомого, їздить за кордон. Взнаю - відпишу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мається на увазі invoice, CMR

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а коли ж все запрацює? якщо всі так будуть діяти згідно обставин, ті що при владі на своєму рівні, прості люди на своєму. Так ніколи нічого не зміниться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да ти молодець!!! перекинути 800кг за 500грн! Це просто шик! P.S. Ще плюс зїздити у Варшаву це мінімум1500грн на пальне!

Малося на увазі це лише за кілька сот метрів через митницю. Як я розумію то 800 кг провести бусіком через митницю треба щось платити за розмитенення чи там що. Їде старий брухт б/у системних блоків.

Jesteśmy firmą więc wystawiamy fakturę VAT dla firm lub paragon dla Klientów indywidualnych.

документи виписуються, але питання в тому що я невкурсі як краще. вести офіційно оформляяючи папери на митнці, чи просто потрошки перекидку робити по 100-200 кг за раз накриклад, кілька разів в межах дозволених без розмитнення. питаю в наявних тут людей поради.

А по суті запитаю знайомого, їздить за кордон. Взнаю - відпишу.

буду дуже вдячним за будь-яку інформацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це зовсім не проблема, шукаєш буса, загружаеш своїм металобрухтом, приїжаеш на першу стоянку перед границею, там твій товар налетять сигаретчики за 2 год. перевезуть, схема проста кожен бере по 50кг. платиш їм наприклад 50грн. за 50кг. чи конкретно за блок як домовишся, а на нашій стороні є спеціальна кантора (називається хата Нелі) яка приймає перекидки, і там заплатиш грн.100 за прийом. вот і всі проблеми, я тонами так перевозив весь вантаж, обходиться набагато дешевше ніж давати на лапу на границі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ідемо сьогодні на Варшаву як тра читай в ПП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це зовсім не проблема, шукаєш буса, загружаеш своїм металобрухтом, приїжаеш на першу стоянку перед границею, там твій товар налетять сигаретчики за 2 год. перевезуть, схема проста кожен бере по 50кг. платиш їм наприклад 50грн. за 50кг. чи конкретно за блок як домовишся, а на нашій стороні є спеціальна кантора (називається хата Нелі) яка приймає перекидки, і там заплатиш грн.100 за прийом. вот і всі проблеми, я тонами так перевозив весь вантаж, обходиться набагато дешевше ніж давати на лапу на границі.

ПЗДЦЬ!!! Нам не жити в цивілізованій державі! НІКОЛИ!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а коли ж все запрацює? якщо всі так будуть діяти згідно обставин, ті що при владі на своєму рівні, прості люди на своєму. Так ніколи нічого не зміниться.

Я вас розумію та підтримую. Та наврядчи можна бути злим на тих, хто не може купити авто у нас тут а приганяє собі стареньку розвалюшку? Правда? Або їздить на польських номерах. Це точно не від того що вони хочуть обдурити державу ) Це від того що люди і так не мають грошей а з них намагаються стягнути то там то тут. і побільше.

І тут така штука…. Якщо ви бажаєте уже сьогодні почати грати за правилами, коли інші їх не дотримуються то це хороша наука вийде :) все потрібно робити одночасно. як припинення вогню в АТО. одностороннє... і т.д. прикладів маса.

Ви стаєте шовковими правильними і підставляєтесь нашій «класно організованій» державній машині, яка тим часом розпаковує вазилін ))) Тільки так ! :_33:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PS: Для довідки. Я спинився на законному методі ввести те що мені потрібно, не сплачуючи поборів на митниці тим шляхом що буду завозити довго і нудно по трошки :) метод подібний до того, який запропонував timurlan однак без допомоги різних посторонніх людей, так скажемо сегаретоносців ))) :0139:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...