Перейти до змісту

Захист вашого велосипеда від злодіїв

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 125
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А ось, які замкі вважаються хорошим захистом? Якщо треба прикувати ланцюг, то замок "пешка" з прямою дужкою, є ідеальним рішенням. Але далі вибір треба зробити між виробниками, типом захисту (циліндровий, дисковий ...) і матерілом корпусу.

mul-t-lock і abloy нереально дорогі. ЧАЗ має багато підробок, та й оккупантів не хочеться фінансувати. Дешеве китайске, є китайське і довіри не викликає. Залишились українські голеол і польські герда.

Польська латунна Герда. На аллегро27 злотих.

ttt-270x270.jpg

Український чавунний голеол 69 грн. Але ж тут ключі, нема слів.

zamok-navesnoy-zvs-6_dd194f5b9ca2e64_800x600_1.jpg

Опубліковано

Що знаю то на Варшавці в "Слоненятах" біля тц "Слон", в тц Караван, на старому ринку в кількох точках, це я так пробігався то бачив, впевнений якщо задатися ціллю то таких місць буде більше...

Опубліковано
  В 22.03.2015 в 09:07, Ukrainec сказав:
впевнений якщо задатися ціллю то таких місць буде більше...

але тема не розкрита. Латунний, чавунний, циліндровий, дисковий. Ну те, що дужка має бути гартованою, це й так зрозуміло. Але крім цього питань ще багато.

п.с. кажуть, що замок має бути сертифікований. Тоді є більше шансів, що його буде важче відкрити без ключа.

Опубліковано

в людей крадуть вели за тисячі доларів, а вони не можуть придбати собі нормальний ланцюг і гпс трекер?

взагалі сам трекер цікавий як можливість повернути вкрадений вел і посадити злодія, більше ніж сигналізація.

хто користувався такими трекерами? є які відгуки? 50 доларів не є великою сумою за можливість повернути собі вел за 1000+

Опубліковано
  В 22.03.2015 в 08:55, sergyj сказав:

А ось, які замкі вважаються хорошим захистом? Якщо треба прикувати ланцюг, то замок "пешка" з прямою дужкою, є ідеальним рішенням.

ПРоблема не в замку а в ланцюгу чи в тросі, його дуже легко перекусити не трогаючи замка. GPS як варіант але всерівно не гарантує 100% знаходження вашого велосипеда. В більшості випадків власники самі винуваті в крадіжці велосипеда, залишаючи його без нагляду.

Опубліковано
  В 22.03.2015 в 09:23, Dima4s сказав:

.

хто користувався такими трекерами? є які відгуки?

по отзывам китайские копии работают через китайские сервера и очень кушают аккумы, короче штуки не надежные.

Опубліковано
  В 22.03.2015 в 13:54, kooper сказав:
  В 22.03.2015 в 08:55, sergyj сказав:

А ось, які замкі вважаються хорошим захистом? Якщо треба прикувати ланцюг, то замок "пешка" з прямою дужкою, є ідеальним рішенням.

ПРоблема не в замку а в ланцюгу.

пробелема якраз таки в замку. Не кожен з собою носить болторіз, щоб перекусити ланцюг, а відмичка, маленька легка і час відкриття нею дешевого замка: 10-15 секунд.

Опубліковано
  В 22.03.2015 в 16:26, sergyj сказав:

пробелема якраз таки в замку. Не кожен з собою носить болторіз, щоб перекусити ланцюг, а відмичка, маленька легка і час відкриття нею дешевого замка: 10-15 секунд.

ти з собою носиш набір вімичок? пересічний велокрадій навряд чи. хіба ровер вже "пристреляний" : де й коли залишають, як замикають

Опубліковано
  В 22.03.2015 в 17:38, Shkoder сказав:

ти з собою носиш набір вімичок? пересічний велокрадій навряд чи. хіба ровер вже "пристреляний" : де й коли залишають, як замикають

Я не велокрадій, тому з собою не ношу жодних засобів злому. По поводу пересічного велокрадія згоден. В першу чергу крадуть те, що легше вкрасти. Але ж більшість власників дорогих велосипедів хочуть максимально захистити свій байк, за доступною ціною.

П.С. шкода, що повертається такий час як у 90-х. Скоро взагалі буде можливий велосипедний "гоп-стоп". І з собою треба буде возити не тросик чи ланцюг, а балончих зі сльозогінним газом або електрошокер.

Показати контент

110414699_large_5558566_1353773740_577f4e4a0e6a7d666530eab526771946.jpg

Опубліковано

2 sergyj - в тебе починається параноїдальна шизофренія? Які відмички?! Ти пробував відкрити відмичкою? І навіть щоб швидко відкрити замок відмичкою потрібен не аби який досвід.

В 22.03.2015 в 17:53, sergyj сказав:

... більшість власників дорогих велосипедів хочуть максимально захистити свій байк, за доступною ціною.

... повертається такий час як у 90-х. ...

Пройдись по місту, більшість взагалі не дбає про безпеку свого велосипеда; інша частина взагалі ніде ні за яких обставин його не лишає і !!!лише !!!малееееенька частина народу (переважно ті в кого вже вкрали) є максималістами і готові совати +1...1,5кг ;)

Опубліковано

Та власне я ні кого ні до чого не примушую. Я цікавлюсь для себе.

З того, що знаю я, то є девайс (не болторіз), яким можна відкрити замок без особливих навичок і практики. Не хочу його лишній раз світити, якщо цікавить, напишу в пп.

А ті, хто мають навички і досвід, без зусиль і Abus вскривають.

Опубліковано
  В 22.03.2015 в 17:38, Shkoder сказав:
  В 22.03.2015 в 16:26, sergyj сказав:

на то він і крадій, щоб мати інструмент і вміти. Не всі крадії алкаші за пляшку.
Опубліковано

Щоб щось не втрати краще його взагалі ніколи не мати, а раз воно є то завжди є загроза його лишитись, хоть як би ти не старався.

Якщо всі почнуть примикати велосипеди ланцюгами то спеціалізовані велозлодюжки адаптуються до такого захисту і будуть швидко його обходити навіть за допомогою того ж болторізу, чи ще чого небутьіншого. А так на місці злодія зараз приїжджаєш до якого небуть супермаркета і стрежи кусачками до нехочу, на будь який смак. І якщо попадеться десь одни на ланцюгу ну і грець з ним, тавіщо мучитись є інші?

Опубліковано
  В 22.03.2015 в 17:53, sergyj сказав:

П.С. шкода, що повертається такий час як у 90-х. Скоро взагалі буде можливий велосипедний "гоп-стоп". І з собою треба буде возити не тросик чи ланцюг, а балончих зі сльозогінним газом або електрошокер.

балончик то треба і ланцюг подвійного призначення не завадить
Опубліковано
  В 22.03.2015 в 19:13, Ukrainec сказав:

Якщо всі почнуть примикати велосипеди ланцюгами то спеціалізовані велозлодюжки адаптуються до такого захисту і будуть швидко його обходити навіть за допомогою того ж болторізу, чи ще чого небутьіншого. А так на місці злодія зараз приїжджаєш до якого небуть супермаркета і стрежи кусачками до нехочу, на будь який смак. І якщо попадеться десь одни на ланцюгу ну і грець з ним, тавіщо мучитись є інші?

laugh.gif

Я теж так думав. Закон джунглів, загине самий слабший. Навішо вовку бігати за здоровою вівцею, якщо поруч стоїть та, яка хромає.

Опубліковано
  В 22.03.2015 в 19:24, alexvvv сказав:
  В 22.03.2015 в 19:19, nemo сказав:

Так: ланцюг, пм, і тротил в раму, :)

раму шкода, хіба в сідло якусь міну.

гарпун буде саме те.

Опубліковано

А ніхто не задумувався щоб застрахувати велосипед ,хоча мені здається що страхові наврядчи згодяться.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...