Перейти до змісту

Котики :)

Столярка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт , питанячко до мужиків .

Всі такі "мажори" в честь 8-го березня купляють своїм жінкам квіти за нну кількість грошей (накрутка + % + собівартість) ?

Маю на увазі те, що зараз ціни космічні , за квітку 25-30 грн то це аншлаг чесно кажучи.

А одну квіточку дарити це себе не поважати, суто як би для галочки да й все.

Суть питання така , можливо хтось підскаже, де зараз Котиків нарізати можна ?

Хочеться бути більш оригінальним а не викидати гроші на вітер.

00320196.jpg

Опубліковано

Стир,в районі вишкова, колись було повно.

Не впевнена точно, та здається по тій дорозі, що від авторинку в поле теж котики ростуть. В парку теж є, біля річки.

Опубліковано

Всі такі "мажори" в честь 8-го березня купляють своїм жінкам квіти за нну кількість грошей (накрутка + % + собівартість) ?

Маю на увазі те, що зараз ціни космічні , за квітку 25-30 грн то це аншлаг чесно кажучи.

Купити квіти на 100 грн. - хіба то мажорство? Не знаю, як в вас, але близькі мені жінки і дівчата заслуговуюють на файний букет. :)

Прошу скинути фото вашого букету за сотню після восьмого березня ))

Чисто так, посміятись ))

Зайдіть і гляньте согоднішні ціни , за 100 грн 3 ромашки буде і не здивуюсь якщо напів зів"ялі )

Я не даю перевагу такому чесно, но підтримую, те , що нашим дорогим жінкам, потрібно купувати більше чим просто букет , щоб було приємно і самому дивитись, но це вже коштує значно дорожче чим сотня )

Стир,в районі вишкова, колись було повно.

Не впевнена точно, та здається по тій дорозі, що від авторинку в поле теж котики ростуть. В парку теж є, біля річки.

Дякую Вам , жіноча половина сама й підсказує де і що ))

Завтра обов"язково покатаюсь гляну, можливе , ще хтось щось знає, щоб не промахнутись.

Опубліковано

Так, "котики" і мімоза на 8 березня, то хіти мого дитинства! Тепло і приємно на душі від їхнього вигляду і від спогадів у які відразу поринаєш.

П.С. На 8 березня двічі мала випадки, коли незнайомі чоловіки дарували мені квіти просто на вулиці, якось так це щиро й відкрито було, що просто не могла не прийняти (хоча букети були далеко не дешеві, а просто шикарні), часи були інші, а квіти дешевші...

Опубліковано

Подаруйте підсніжники. Мені чоловік на день народження приніс, бо знає, що не люблю" стандартні" троянди, тюльпани й тд.

Тепер в мене в кімнаті пахне березнем, весною і коханням))))

Тільки не даруйте тим страшеньким пучком. Купіть якесь гарненьке скляне горнятко, поставте підсніжники в нього й так подаруйте. Бажано з гарячим поцілунком впридачу.Навіть коли квіти зів'януть, горня кожного разу, коли в нього щось наливатиметься, даруватиме гарні спогади.

Опубліковано

дружище, зріж паро котиків і все буде ок!!! або підсніжники купити, вони недорогі.

Не три ромашки, а три тюльпани. Причому ціни - сьогоднішні.

це точно.... 1 гілка ромашки=50 грн сьогодні була.......

Опубліковано

Купити квіти на 100 грн. - хіба то мажорство? Не знаю, як в вас, але близькі мені жінки і дівчата заслуговуюють на файний букет. :)

А хіба за 100грн буде гарний букет, то так, 3-5 нещасних квіточок. Явно на файний бкет конкретно не дотягує. А от котики і мімоза, правельно сказали - хіти!. Мені б особисто, було б набагато приємніше отримати великий букет котиків ніж 5 тюльпанчиків за 100грн.

Опубліковано

Подаруйте підсніжники

Будь ласка, не робіть цього

Ці квіти занесені до Червоної книги та потребують охорони

Чи не краще помилуватись ними у лісі?!

Опубліковано

ну не кожна дівчина захоче, щоб її на 8-ме березня коханий запросив до лісу...

Опубліковано

Вазони, які цвітуть ( і не цвітуть), ще ніхто не відміняв)))

я своїй тещі подарував такий вазон ))

він цвіте по сезону тільки весною, а вона подумала, що один раз , дай викинула )) Дивитись за цим треба і не забувати підливати =р

Опубліковано

ну не кожна дівчина захоче, щоб її на 8-ме березня коханий запросив до лісу...

Треба вибирати "правильних" дівчат :_16:

Опубліковано

Подаруйте підсніжники

Будь ласка, не робіть цього

Ці квіти занесені до Червоної книги та потребують охорони

Підсніжники, що продають, давно ростуть вдома в квітнику принаймні в половини продавців. Це зовсім невибагливі рослини. В мене теж є кіл ка кущиків, вторік посадила біля лісових фіалок.

Опубліковано

Зайдіть і гляньте согоднішні ціни , за 100 грн 3 ромашки буде і не здивуюсь якщо напів зів"ялі )

сьогодні бачила в сільпо на кравчука, тюльпани - 7 шт - десь 80-85 грн. - досить пристойний букетик ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...