Перейти до змісту

Що повинні знати сучасні ІТ-специ в університетах? Формуємо список

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну а чому ні, віртуальні локалки на віртуальних машинах.

Мені стидно....

Віртуально розкросувати патч-панель і підключити все у свіч?? ну-ну...

madkot,

Ти знущаєшся наді мною??

Женя, скажи будь ласка - чи багато спеціалістів треба у Луцьку, котрі будуть вміти кросувати патчпанель? - думаю не так багато, і тому окремо вчити їх цьому немає потреби. можна це організувати у вигляді окремого начального заходу для тих, хто реально захоче це робити.

а начити таких навиків можна за пару годин + ще кілька на практику. і це навіть у ході виконання задач по монтажу мережі.

у світч підключити - це що - окремий розділ навчання має бути?

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Женя, скажи будь ласка - чи багато спеціалістів треба у Луцьку, котрі будуть вміти кросувати патчпанель?

Ці знання за плечима не носити, а знати адмін повинен, якщо не повинен, то зайвим не буде. Особливо, якщо адмін із ухилом в мережі.

у світч підключити - це що - окремий розділ навчання має бути?

не я тобі маю казати, про те, що свічі є тупі і є керовані. + навичка правильної обжимки кабеля.

edc71be6826efe2065749710b169dc95.jpg

Опубліковано

Женя, мережі - це дуже вузьконаправлений і дуже обмежений сегмент ІТ, тому не варто приділяти цьому стільки уваги. Адмін і програміст мають знати основи цього, але все інше - то для мережевих інженерів і адміністраторів мережі.

Опубліковано

тут треба теорія і практика, тому аудиторія і так далі не навчить нічого, одна справа взяти когось в ту ж саму аудиторію адміном, а другого взяти в помічники, і щоб інші юзери створювали проблеми та задачі всілякого характеру.

Адміни рішають, ну тіпа там сєтька відвалилась, треба права добавити і так далі.

Потім міняються от і все :)

Опубліковано

а як навчити людину?

деякі енікейщиками все життя сидять, тільки вміють що підключити компа, і вінду поставити...

Опубліковано

для мережевих інженерів і адміністраторів мережі.

а в нас такі є ? назвіть хоч одного, який займається суто обжимом кабелів і підключенням свічів ... наші адміни повинні вміти все, саме це вимагає керівництво ... і правильно обжимати конектори - це не зайві знання ....

я не знаю ваш досвід в ІТ Луцька, але сумніваюсь що великі структури будуть замовляти у своїх внутрішніх адмінів монтаж мережі - у них на це немає ні досвіду ні інструментів. тому такі речі замовляються в спеціальних структурах

а те що вимагає керівництво - треба обмежувати посадовими інструкціями. треба починати відучувати керіників від того, що адмін і пилюку з моніторів витирає, і монтаж робить і сервара адміністрить та ще й юзерів користуватись екселем учить. кожен повинен робити лише своє

тим більше вчити треба не з позиції - один робить все, а з позиції - кожен спеціаліст має виконувати свої задачі відповідно до своїх ролей

Опубліковано

Саша, за мій величезний досвід скажу просто - часи коли адмін робить все і вся - давно пройшли. звісно робити можна багато що, але за відповідну плату.

чомусь водій директора не займається одночасно перевезенням шефа, простих робочих, та вивозом сміття чи ще чимось подібним. так і в ІТ. але коли ми говоримо про навчання молодих спеціалістів - то треба розказувати їм як має бути правильно, а не як є. бо бардак зробити - дуже просто, а організувати правильні процеси - це не просто, але треба робити

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...