Перейти до змісту

Що таке Warning: unresponsive script

fotlav

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто в темі або стикався з такою проблемою.

ОС Windows XP браузер Mozilla Firefox

Постійно виринає вікно /скрін 1/ коли працюю в браузері, але перед появою його комп починає тормозити, або і взагалі стає в ступор, при цому на системному блоці індикатор жорсткого диску не згасає. Після закриття вікна відновлюється нормальна робота компа до наступного відкриття якогось сайту.

Рідше з'являється вікно /скрін 2/ симптоми поведінки компа тіж що і при появі першого вікна.

А також при перегляді відео наприклад в YouTube звук нормальний а саме відео показує ривками

хоча коли йде перегляд онлайн трансляції наприклад того ж громадського тв проблем немає ніяких.

П.С. антивірусом перевіряв все чисто, так що на мою думку причина в браузері.

post-15107-0-51215800-1424250670_thumb.j

post-15107-0-77539800-1424250676_thumb.j

Опубліковано

перебий собі профіль в вінді

Yava а можна детальніше бо для рядового користувача не зовсім зрозуміла коротка відповідь.

Опубліковано

Це на якомусь конкретному сайті вилазить таке чи всюди?

- Спробуй оновити Firefox до останньої версії, якщо він таким не є.

- Подивись в додатках та плагінах чи не зявилось нічого такого, чого ти не встановлював (тобто лишнього).

- Як варіант можна спробувати скидання браузера до типових налаштувань. Перейти по посиланню: https://support.mozi...ource=inproduct і натиснути велику синю кнопку [Оновити Firefox]

- Проскануй системний розділ за допомогою Dr. Web Cureit.

Опубліковано

Це на якомусь конкретному сайті вилазить таке чи всюди?

Спробуй оновити Firefox до останньої версії, якщо він таким не є.

Подивись в додатках та плагінах чи не зявилось нічого такого, чого ти не встановлював (тобто лишнього).

Проскануй системний розділ за допомогою Dr. Web Cureit.

Майже всюди хоча на YouTube помітив це частіше, а ось на сайтах там де тексти це трапляється рідше.

Firefox оновлюється постійно.

Про сканування антивірусом вже писав з цим все чисто.

Опубліковано

Походу проблема з якимось розширенням для Ютуба.

Встановлений якийсь плагін для завантаження відео з Ютуба?

Опубліковано

Походу проблема з якимось розширенням для Ютуба.

Встановлений якийсь плагін для завантаження відео з Ютуба?

Ви маєте на увазі Adobe Flash, якщо це то так він є.

Опубліковано

Зроби скріншот тих додатків і плагінів що є в наявності

Так не знаю точно чи саме те що ви просили.

post-15107-0-76340900-1424258947_thumb.j

post-15107-0-72640200-1424258955_thumb.j

Опубліковано

характеристики компа дайте,

може бути проблема навіть в драйвері відео

якщо буде можливіть то зробіть скріншот (2 процеси і память) менеджера задач, коли підвісає

Опубліковано

характеристики компа дайте,

може бути проблема навіть в драйвері відео

якщо буде можливіть то зробіть скріншот (2 процеси і память) менеджера задач, коли підвісає

Ці таблиці ви мали на увазі.

post-15107-0-25852800-1424263726_thumb.j

post-15107-0-29833500-1424263734_thumb.j

post-15107-0-62939100-1424263740_thumb.j

Опубліковано

P.S.: Короче запропонував автору теми допомогу через ТімВівер... Він побоявся, запідозрив якусь аферу)))

Пропозиція ще в силі!

Опубліковано

Та там давним давно відну переставити, сервіс пак 2 стоїть, то я уявляю коли там хтось щось робив і чистив і тд, а якщо знання на рівні міні повер юзер... то... тут на форумі нічого не поможеш. навіть не дочекалися поки до кінця покаже проц і пам"ять на вкладці властивості ))) :0157:

Опубліковано

Ну так і я звернув увагу що сп2 ще... Хотів йому накатити третій, всі оновлення і т.д.. і т.п... Почистити, настроїти...

Хотів допомогти реально... - Нівкакую))

Опубліковано

Ну так і я звернув увагу що сп2 ще... Хотів йому накатити третій, всі оновлення і т.д.. і т.п... Почистити, настроїти...

Хотів допомогти реально... - Нівкакую))

ТС тільки запитався поради, а Ви вже уявляєте як і коли будете переставляти вінду :_07:

Опубліковано

Та не збирався я йому вінду перестанавлювати... Тим більше XP!

Я думав третій сервіс пак встановити... Доречі ось посилання.. Може сам зможе: ftp://195.177.73.47/images/Microsoft/ru_winxp_pro_with_sp3/ru_winxp_pro_with_sp3_vl.iso

Потім встановити всі доступні оновлення які вийшли після SP3... http://simplix.info/updatepack/UpdatePackLive-15.2.17.exe

Потім ще раз перевірити через Windows Update чи не має ще якихось оновлень...

Почистити комп якимось клінером...

Провести дефрагментацію дисків...

А там дивись і Файрфокс запрацює як належить...

І все це можна зробити дистанційно! Зазвичай я беру за таке гроші зі своїх клієнтів але цьому юзеру пропонував безкоштовно))

Але як кажуть: "Хозяин - барин!"

Опубліковано

У вас - 1) одноядерний процесор(тимбільше якщо целерон наприклад). На скріні номер 1 під написом "Комп*ютер" має написати конфігурацію( не зразу-через півхвилини максимум. 2) яке відео - теж не зрозуміло. На старих ПК ютуб(та і флеш взагалі) не має йти гладко і плавно. В першу чергу вважаю винна стара конфігурація ПК. Сервіс пак-мало вплине

Опубліковано

Чекайте народ, з того, що ви пишете виходить що типу зілізо і програмне забезпечення застаріле тому тормозить і все таке інше, я правильно вас розумію?

Ну але ж раніше то все літало тобто відео, фільми я навіть при меншій швидкості інету дивився без проблем.

Опубліковано

забули добавити - якщо вінда "криво" ломана, то вас відрубає, а автор отримає заблокований комп .. тоді точно доведеться переставляти вінду .. от тільки вже не дистанційно :) ... ніколи не ставте віддалено СП3 якщо не впевнені в вінді - перевірено, бувають нюанси ;)

а по темі - це явно флеш (який доречі вже задовбав оновлятись з початку року) не і СП3 :)

дякую що наголосили про криво ломану вінду, а то я теж був м'яко здивований коли мені кидають посилання на офіційні сайти щоб я там щось оновляв.

так я ось теж думаю що не потрібно так глибоко копати, а відповідь треба шукати на поверхні тобто пов'язано з флеш, бо після надцятого оновлення трапилась така оказія.

Опубліковано

Ну але ж раніше то все літало тобто відео, фільми я навіть при меншій швидкості інету дивився без проблем.

раніше працювало бо фаєфокс була старіша версія і флеш, які краще працювали зі старим залізом і старими дровами.

можете спробувати інший браузер

Опубліковано

оновити потрібно і навіть дуже потрібно... от тільки не віддалено і бути готовим до "сюрпризів піратської копії"..

ну що там експериментувати, в мене вже досвід є, блокується повністю ОС і просить купити ключ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...