Перейти до змісту

Нація незадоволених людей

madkot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні їхав на роботу у маршрутці і в черговий раз спостерігав за людьми.

Дивні відчуття - всі хочуть щоб життя у країні було легким та гарним, але не всі хочуть щось для цього робити.

просиш передати гроші - на тебе дивляться як на злобного орка, що відірвав від "щасливих" думок, при цьому вираз обличчя на лиці такий, що можна лякати дітей у садочку. сумніваюсь, що такі люди завжди носять гроші безпосередньо водію. а отже вони теж просять когось передавати гроші.

Чому люди часто думають лише про себе та про вигоду собі? чому допомога іншим - стала пережитком? чому люди просто не радіють кожному дню, подарованому Долею, Богом, і починають цінувати це все лише тоді, коли межа життя та смерті проходить біля них?

чому люди так незадоволення життям, собою, людьми навколо і т.д?

Часто їду зранку - сонечко світить у очі - душа радіє, дивлюсь навколо - а люди не помічають і не хочуть бачити красу кожної митті.

сніг пішов -їм погано, дощ йде - намокли, мороз - холодно.

але ж це все особисті відчуття, і не погода винна у настрої людей, а люди самі повинні формувати свій настрій, настрій свого соціального оточення, настрій країни.

будь яка посмішка подарована близьким, рідним, просто перехожому - несе в собі добро та любов, дарує радість та надію на те, що все буде добре.

а добре буде лише тоді, коли кожен з нас буде нести добро та світло в світ, у котром цього всього так мало.

Давайте дарувати людям посмішки та гарний настрій щодня, просто так, без очікування у відповідь, безумовно.

Давайте міняти реальність на краще, бо ми це можемо!

p.s. зміни навколо починаються лише тоді, коли ми змінюємо щось у собі та своєму житті

• Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Мене найбільше харять жіночки, що стоять по 10-15 хв. на зупинці, і коли заходять в маршрутку починають копошитися в сумці, потім в гаманці а потім "передайте" - невже важко зайти через передні двері і кинути гроші підготовлені заздалегідь?

Опубліковано

Маршрутка - це місце збору експертів з усіх галузей економіки та гілок влади. Там всі знають коли і який курс долара буде, треба чи не треба брати кредит в МВФ, необхідну стратегію держави в соц. сфері і все, що тільки можна придумати. :)

Універсальний метод боротьби зі складним становищем в маршрутках - навушники.

Можна ще ходити пішки або купити автомобіль, але це радикальні методи. :)

Опубліковано
просиш передати гроші - на тебе дивляться як на злобного орка

То, мабуть, Маньяк був ^_^

І взагалі, в мозок іншим не залізеш :_40:

Як мені шкода таких людей. Станеться щось з їх маленьким світом музики - і все, на обличчі вираз страждання і мук планетарного масштабу ^_^

Де ви, народ, зустрічаєте такі злих і недобрих людей, особливо в маршрутках? Раз в півроку зустріну когось неадекватного, та й той забудеться на вулиці 0_о

Опубліковано

мадкот---після школи десь навчався?(училище, університет).....якщо так, пари з психології прогулював і літературу в бібліотеці не читав? ні до чого не веду, і нічого сказати не хочу, мені просто цікаво...

Опубліковано

madkot, Дуже гарно сказав, ставлю +.

Можливо в людей не ті цінності? Тепер вся тема в людей про гроші і де їх взяти(з таким то курсом). В країні війна, і, як гарно написав MANJAK81, дехто цього не розуміє, "тому-що він тварина і поки йому на голову не впаде бомба - в країні нема війни".

Раджу придивитися не до людей в маршрутці,а до тих хто йде пішки, або некваплячись котиться не вело. Ці люди можуть думати про щось хороше. Не все так погано в цій країні(с)

Опубліковано

Як мені шкода таких людей. Станеться щось з їх маленьким світом музики - і все, на обличчі вираз страждання і мук планетарного масштабу ^_^

+1

8 часов без технических устройств

Психолог, который решил провести этот эксперимент, был уверен, что современные дети слишком зависят от благ цивилизации. По мнению специалиста, они не только не могут обойтись без электроники, но также не умеют проводить время в одиночестве и не знакомы со своим внутренним миром. Психолог решил подтвердить или опровергнуть данную гипотезу научным путем.

В эксперименте на добровольной основе участвовали дети от 12 до 18 лет. В его ходе подопытным нужно было провести 8 часов наедине с собой без использования всевозможных благ цивилизации, таких как компьютеры, телефоны, телевизоры, радио, плееры и другие гаджеты. Детям разрешалось писать, читать, играть на музыкальных инструментах, рисовать, петь, заниматься рукоделием, гулять на свежем воздухе и т.д.

Подростки должны были проделать всё это в одиночестве дома, записывая при желании свое самочувствие и мысли. Также при наличии неприятных ощущений эксперимент предлагалось прекратить и отметить причину, по которой это произошло.

На первый взгляд этот эксперимент казался совершенно безобидным, но его результаты повергли всех в шок. Из 67 участников до конца продержалось только трое детей. Практически все они испытывали целый ряд неприятных и даже опасных симптомов, среди которых - тошнота, приливы жара, потливость, головокружение, чувство страха и тревоги разного уровня интенсивности. У некоторых отмечались даже настоящие панические атаки и суицидальные мысли.

Если первые пару часов эксперимента проходили относительно легко, состояние детей стремительно усугублялось с каждым последующим часом.

Вот список дел, которыми пытались занять себя ребятишки:

- готовка и поедание пищи;

- чтение;

- учеба и домашние задания (хотя дело было на летних каникулах);

- бесцельное шатание по квартире;

- поход в магазин или кафе (попытки обойти запрет общения);

- собирание конструкторов и головоломок;

- рисование;

- мытье;

- уборка;

- игры с домашними животными;

- писательство (стихи, проза);

- один ребенок 5 часов подряд катался по городу на общественном транспорте;

- еще один 3 часа подряд катался в парке на аттракционах, пока его не стошнило;

- мальчик прошел весь город пешком;

- одна девочка посетила музей политической истории, а мальчик - зоопарк;

- кто-то даже молился.

Сразу после окончания испытания 20 детей позвонили своим друзьям и трое родителям, 14 зашли в социальные сети, пятеро подростков захотели увидеться с друзьями. Остальные занялись компьютерными играми, почти все включили музыку.

Все симптомы бесследно исчезли сразу после окончания эксперимента. Большая часть испытуемых признали этот опыт очень полезным. Они были глубоко поражены тем, что начинают чувствовать себя подобным образом в ситуациях одиночества.

Из троих детей, которые довели эксперимент до конца, один мальчик клеил модель парусного корабля, играл с собакой и ел, другой - систематизировал свои коллекции и пересаживал растения. Оба ребенка всё время чувствовали себя нормально. Среди победителей была и девочка, но судя из записей, которые она предоставила психологу, самочувствие этой испытуемой решили оставить в тайне.

Результаты этого эксперимента шокировали не только психолога, но и детей, принимавших участие. Стоит уточнить, что все подростки сами выразили желание поучаствовать в подобном опыте. Страшно представить, что было бы, если бы такой тест провели на общей основе.

Де ви, народ, зустрічаєте такі злих і недобрих людей, особливо в маршрутках? Раз в півроку зустріну когось неадекватного, та й той забудеться на вулиці 0_о

+1
Опубліковано

Маршрутками не часто користуюсь але коли їду то в мене відраза, скореше не до самих людей, а до самої маршрутки. Заходиш і зразу тлєн і депресняк (((. Зараз піднімуть вартість проїзду, будуть ще більш злі, бо прийдеться витачати більше, а зарплата при тому залишилась, в кращо випадку, на тому самому рівні.

Те, що ніхто нічого не хоче робити це факт, але ми спочатку повинні почати жити, а не виживати. В теперішніх реаліях, цінах та обстановці кожен в першу чергу думає про себе, а вже потім про інших та державу. Я рахую головне, що в нас тут немає борців за "руський мір" і немає того, що відбувається на сході, а все інше якось переживемо.

Опубліковано

мадкот---після школи десь навчався?(училище, університет).....якщо так, пари з психології прогулював і літературу в бібліотеці не читав? ні до чого не веду, і нічого сказати не хочу, мені просто цікаво...

друже, я не знаю скільки тобі років, просто для цікавості хотів дізнатись.

щодо літератури - поясни детальніше свою думку, бо психологія - то є предмет де можна довго говорити.

p.s. навчався. не прогулював, читав, читаю і навіть глибше ніж середньостатистичний курс.

але теорії то одне, а практика - то є інше.

Опубліковано

Шкода людей, які люблять слухати музику? Як мінімум, не дуже адекватне твердження.

Опубліковано

madkot, Дуже гарно сказав, ставлю +.

Можливо в людей не ті цінності? Тепер вся тема в людей про гроші і де їх взяти(з таким то курсом). В країні війна, і, як гарно написав MANJAK81, дехто цього не розуміє, "тому-що він тварина і поки йому на голову не впаде бомба - в країні нема війни".

Раджу придивитися не до людей в маршрутці,а до тих хто йде пішки, або некваплячись котиться не вело. Ці люди можуть думати про щось хороше. Не все так погано в цій країні(с)

про тих хто ходить пішки:

колись чекав модель, біля виход з метро, вона запізнювалась. 20-30 хв спостереження за потоком людей показало, що люди, на жаль, не иглядають задоволенними і щасливими. ще коли двоє йдуть і балакають між собою - вони інші, а коли самотньо йдуть - це не дуже цікава картинка.

Опубліковано

або некваплячись котиться не вело. Ці люди можуть думати про щось хороше. Не все так погано в цій країні(с)

ага, щоб не збили нах#й на дорозі ... ідіотів за кермом вистачає, які ігнорять ПДР

Опубліковано
Шкода людей, які люблять слухати музику? Як мінімум, не дуже адекватне твердження.

Моя не шкодувати людина слухати музика.

Уявити. Музика - нема. Людина слухати ненависть зло маршрутка люди. Людина - страждати.

Моя шкодувати людина ховатись маршрутка музика. Людина не могти виховати своя. Людина слабкий.

ага, щоб не збили нах#й на дорозі ... ідіотів за кермом вистачає, які ігнорять ПДР

В сім'ї не без урода.

Наступного разу побачу мудака в закритих навушниках на велосипеді - кинусь під колеса. Радує тільки, що бачив таких вже досить давно ^_^
Опубліковано

Моя не шкодувати людина слухати музика.

Уявити. Музика - нема. Людина слухати ненависть зло маршрутка люди. Людина - страждати.

Моя шкодувати людина ховатись маршрутка музика. Людина не могти виховати своя. Людина слабкий.

про музику - ще як навушкники нормальні і якісні - то нікому не заважає, а коли дешеві навушники і гучність на всі 100 - стоїш і думаєш - може дати йому грошей на нові, щоб не мучився сам і не заважав людям зі своїм бум-ца-ца )))

Опубліковано

Мені наприклад не в лом коли маю змогу встати й передати особисто водію в руки гроші, так само не в лом передати чиїсь гроші, але мене кумарять ті, хто думає що якщо людина не уступає своє місце то він скотина, а хто його знає, може в того молодого хлопця проблеми з хребтом, чи нога болить чи там ще щось.

Якщо ти вагітна то якого "бена" ти пхаєшся в забиту маршрутку, почекай трохи, чи ти так спішиш, що готова навіть на те, що твою дитину хтось придавить, чи думаєш тобі всі зобов'язані місце своє давати.

Якщо ти пенсіонер спішиш на дачу, то якого ти "бена" пхаєшся в ту маршрутку зранку, не бачиш люди спішать на роботу, псіхують, запізнюються, а ти пхаєшся з своїми тяпками, сапками, відрами туди де нема яблуку впасти, ще й возмущаєшся що нема як втиснутись, чи якщо поїхати не в час пік твоя картопля чи помідори згниють поки ти доїдеш туди.

Люди дбають чомусь про себе, якби дбали один про одного не було б проблем, так само як ті "гандони" ставлять свої авто де попало, й так що пройти нема як, хочеться взяти гвоздя й написати негаоге слово, але так щоб прийшлося витратити купу грошей на ремонт авто, може тоді дійде що сам винен.

Так само водії дивляться на тебе вовком, коли ти не спіша переходиш по пішоході дорогу, чи я зобов'язаний перебігати, бо ти "такий крутий перець на авто тут стоїш і матюкаєшся", якщо такі погані нерви то не сідай за кермо - моя думка.

Опубліковано

Сьогодні їхав на роботу у маршрутці і в черговий раз спостерігав за людьми.

Дивні відчуття - всі хочуть щоб життя у країні було легким та гарним, але не всі хочуть щось для цього робити.

просиш передати гроші - на тебе дивляться як на злобного орка, що відірвав від "щасливих" думок, при цьому вираз обличчя на лиці такий, що можна лякати дітей у садочку. сумніваюсь, що такі люди завжди носять гроші безпосередньо водію. а отже вони теж просять когось передавати гроші.

Чому люди часто думають лише про себе та про вигоду собі? чому допомога іншим - стала пережитком? чому люди просто не радіють кожному дню, подарованому Долею, Богом, і починають цінувати це все лише тоді, коли межа життя та смерті проходить біля них?

чому люди так незадоволення життям, собою, людьми навколо і т.д?

Часто їду зранку - сонечко світить у очі - душа радіє, дивлюсь навколо - а люди не помічають і не хочуть бачити красу кожної митті.

сніг пішов -їм погано, дощ йде - намокли, мороз - холодно.

але ж це все особисті відчуття, і не погода винна у настрої людей, а люди самі повинні формувати свій настрій, настрій свого соціального оточення, настрій країни.

будь яка посмішка подарована близьким, рідним, просто перехожому - несе в собі добро та любов, дарує радість та надію на те, що все буде добре.

а добре буде лише тоді, коли кожен з нас буде нести добро та світло в світ, у котром цього всього так мало.

Давайте дарувати людям посмішки та гарний настрій щодня, просто так, без очікування у відповідь, безумовно.

Давайте міняти реальність на краще, бо ми це можемо!

p.s. зміни навколо починаються лише тоді, коли ми змінюємо щось у собі та своєму житті

По більше б людей з таким позитивним відношенням до життя як у Вас, було б краще, чесне слово. Але, в більшості своїй, цінують лише те, що втрачено. Так, рецепт гарного настрою простий - дивитись на те, що відбувається під іншим кутом))). Але мені здається, люди просто стомились від всього, що відбулось в нашій багатостраждальній країні за останні роки. Звідси і настрій. А тим більше зараз, коли війна, гроші знецінені, майбутнє таке ілюзорне... Але - віримо в краще)))) До речі, про краще - дякую Вам за світлини, краса теж рятує світ. Персональна галерея MADKOT

Опубліковано
про музику - ще як навушкники нормальні і якісні - то нікому не заважає, а коли дешеві навушники і гучність на всі 100 - стоїш і думаєш - може дати йому грошей на нові, щоб не мучився сам і не заважав людям зі своїм бум-ца-ца )))

Ічсх, я частіше з чужих "вух" чую якусь металюку або щось клубне. Інколи навіть знайомі мелодії вловлюю.

Хоче? Та нехай слухає хоч надєжду бабкіну, то ж його вуха. Я можу то і не слухати, це зовсім не важко ^_^

MACCEN, це називається відсутність взаємоповаги. Та ж шняга, коли гиркати на всіх, хто проходить поза чергою, але самому шукати спосіб її обійти.

Опубліковано

sanbOK, ти про що?

Я кожного дня їду з ГПЗ на 40-й на роботу і повір мені думки тільки одні, якби не збила машина.

Особливо район Варшавки та Кравчука. Водії абсолютно ігнорують ПДР.

До Центра ще їхати можна, а от за центром то повна ахінєя, повороти не вмикають, підрізають один одного і т.п. з 10 водіїв максимум 3 і то якщо повезе дотримуються правил. Про маршрутки то взагалі окрема тема. Ось до чого я веду.

Такі ж думки виникають коли їду маршруткою коли їде погоня за 2,5-3 гривнями між водіями.

Опубліковано

Я НЕ незадоволений, в мене просто лице таке.

В середині я сама щаслива людина на планеті

Опубліковано

Я НЕ незадоволений, в мене просто лице таке.

В середині я сама щаслива людина на планеті

тобто ви всім задоволенні та щасливі коли їдете у маршрутці? )))

Опубліковано

Я кайфую коли їду в тролейбусі. Я собі думаю, Боже як класно що я собі за 1,25 грн можу проїхатись в теплі серед людей. Тільки люди думають, Боже чого та туша сюди залізла:)

Загалом, волиняки добрі і позитивні, не без виключень звичайно. Пам'ятаю як колись купу років тому перебрався на Волинь, то був культурний шок від привітності і позитивного пофігізму оточуючих. Бикування на Львівщині на порядок вище. Все у нас тут на Волині зовсім непогано.:)

Опубліковано

тобто ви всім задоволенні та щасливі коли їдете у маршрутці?

В маршрутці їду раз на тиждень.

Заліз взаді (найменша імовірність, що буду всю дорогу гроші передавати), схватився за поручень і для мене нікого кругом не існує, в душі собі метелики літають.

Опубліковано

Я сьогодні зранку, коли йшов на роботу, почув дятла на дереві. З музикою не почув би.

До чого це? Та ні до чого, просто радістю ділюсь ^_^

Опубліковано

Тема не о чем. Тем более в такое тяжелое время. Например у тебя нету денег и ты не поел сегодня нормально но ты едешь на работу и ты будешь еще целый день голодный. Тебе не нравится твоя работа но ты должен зарабатывать деньги. Например ты не выспался. А теперь добавим к этому что идет война и из ваших кто то воюет или был убит. Цены растут, денег не хватало тогда а щас полная попа. И теперь добавляем всех этих людей в маршрутку, куда не посмотришь везде печаль, а тут еще людей упрекают "что это вы тут все такие грустные, не умеете радоваться жизни?" Нету стабильности и нету перспективы, когда люди это осознают у них опускаются руки. С временем это перерастает в привычку.

Людей нужно понимать а не осуждать и упрекать.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...