Перейти до змісту

Сучасні досягнення України та українців

madkot

Рекомендовані повідомлення

часто пропагандисти з РФ розказують, що ми нічого не варті. знайшов цікаву підбірку.

СРАЗУ ПРЕДУПРЕЖДАЮ, УКРАИНОФОБАМ ЧИТАТЬ ЭТОТ ПОСТ БУДЕТ НЕВЫНОСИМО ТЯЖЕЛО И БОЛЬНО.

• Вівторок, лип. 22 2014
  • Автор denn
  • розмір шрифту blank.gif blank.gif

Смесители для душа и ванны

Детские игрушки, развивающие игры

Если вы украинофоб, то этот пост лучше пропустить. Вам сейчас и так тяжело в свете последних событий. Не стоит обрушать свое мировоззрение окончательно. Пока вас еще не переключили на новый объект для ненависти - оставьте себе хотя бы последнюю надежду: "а зато хаклы все нищие и умеют только скакать!!".

А давайте о хорошем?

Хорошее начинается с плохого. Сегодня прочитала 10256-й комментарий на тему: «Вы только скакать умеете и ничего за 23 года не сделали. Страну просрали. Всё развалилось. Руина» и задумалась. А действительно, чем занимаются украинцы между завтраком младенцами и ежевечерним ритуалом скакания?

Вот так и родилась идея собрать в одном посте частичку, рождённого в Украине.

В общем, под катом немного "Made in Ukraine".

1. Корпорация "Електрон", Львов.

«Електрон» - акционерное общество, акции которого зарегистрированы за №1 в Украине.

За свою почти вековую историю "Електрон" прошёл путь от небольшой мастерской до многоотраслевой корпорации по производству продукции научно-технического, промышленного и бытового значения.

Вот он, современный "Електрон":

118793_1000.jpg

И ещё один, электрончик :) :

111451_1000.jpg

119046_1000.jpg

119487_1000.jpg

2. ГП "Антонов", Киев.

Предприятие, история которого насчитывает более 60 лет, ныне является одним из немногих предприятий, реализующих полный цикл создания современного летательного аппарата – от предпроектных научных исследований до постройки, испытаний, сертификации, серийного производства и послепродажного обслуживания.

119784_1000.jpg

3. Крюковский вагоностроительный завод, Кременчуг

Это чудо называется электропоезд ЕКр1-001:

119897_1000.jpg

120110_1000.jpg

120540_1000.jpg

4. "Производственное объединение „Южный машиностроительный завод“ имени А. М. Макарова", Днепропетровск

Крупное украинское предприятие по производству ракетно-космической техники и другой наукоёмкой продукции. Первоначальное предназначение завода — производство межконтинентальных ракет. Южмаш поначалу не имел открытого названия, а только номер, и назывался «завод № 586». По состоянию на 2014 год, «Производственное объединение Южный машиностроительный завод им. А. М. Макарова» — научно-производственный комплекс ракетно-космической техники.

В общем, если говорить своими словами: «Я достаточно хорошо училась в физико-математической школе, чтобы понимать, что это круто. Но достаточно девочка, чтоб не понимать, насколько это круто».

111132_1000.jpg

продовження тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки, нажаль, нашій державі цього не потрібно було, ні трамваї, ні потяги, ні ТВ. Закупили Хундаї брачні - відкат Колєснікову, трамваї - б\в з європи, бо ще комусь відкат. А теликів я таких в мережах магазинів і не бачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки, нажаль, нашій державі цього не потрібно було, ні трамваї, ні потяги, ні ТВ. Закупили Хундаї брачні - відкат Колєснікову, трамваї - б\в з європи, бо ще комусь відкат. А теликів я таких в мережах магазинів і не бачив.

щодо відкатів - то правда. - куплене за кордоном легше провести через відкатні схеми та закупівлю по завищеним цінам.

ну ракет та літаків я у магазині теж щось не бачив )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А теликів я таких в мережах магазинів і не бачив.

аналогічно,

якби вони були представлені у нас в магазинах, я наприклад, між однаковики характеристиками і конкурентоспроможною ціною вибрав би наш "Електрон" ніж ЛиЖу яка складена в росіїї ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну ракет та літаків я у магазині теж щось не бачив )))

Ахаха

А теликів я таких в мережах магазинів і не бачив.

аналогічно,

якби вони були представлені у нас в магазинах, я наприклад, між однаковики характеристиками і конкурентоспроможною ціною вибрав би наш "Електрон" ніж ЛиЖу яка складена в росіїї ;)

Можливо, на фоні підвищеного патріотизму ти так зараз і зробив би, але не до нападу. Бо в більшості людей є твердження закордонне то річ, а наше це г...

Більше того я додам, в Хмельницькому є завод "Новатор", який теж ТВ робить (чи робив), то ще 3 роки тому у їх фірмовому магазині (бо тільки там телеки можна було узрєть) я натрапив на ЖК-ТВ. Показували вони не гірше за Лижі, самсунги. Але коли я заглянув на задню панель, то китайці "обзавідувались" такій похабщині,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ці ТВ схоже продаються тільки у Львові у фірмовому магазині "Електрон"

Я їх взагалі ніде не бачив, і вперше зараз почув про те що це підприємство ще робить телевізори. Я думав що 90-ті вбили цю фірму. Добре що я помилявся.

Боюсь тільки що це чергове "вдкруткове виробництво" з емблемою ELECTRON

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більшість заводів - вихідці з СРСР та й тих менше чим було при СРСР. Оце головний "аргумент" ватніків. І тут вони праві, більше просрано ніж створено чи хоча б збережено. Ця стаття їх не проб'є, а от коли хтось збере те, що просрала Росія за часи "незалежності", то це буде вагомим аргументом в інтернет-срачах. При чому в прямому розумінні слова "вагомим". Там взагалі може бути багатотомник типу совецької енциклопедії. Інфи в неті повно, про закинуті заводи і фабрики, тільки хто ж те все систематизує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, як на мою думку це все одно що х"ми мірятись. Є гарна приказка "Имея не ценим, потерявши плачем".

Чим більше буде товарів від таких виробництв, тим краще буде економіці. Мені якось плювати на те, скільки заводів, виробництв закрилось чи закривається у ворожій країні. Чим більше тим краще :)

І ще згадую вже іншу дискусію типу: "чого ми маємо платити ввізне мито на авто, ми не бажаємо їздити на наших тазіках!" Звичайно, якщо відкинути корупційну складову такого мита, то воно, на мою думку все ж таки може допомогти зберегти та розвинути нашу власну автомобільну промисловість. Просто олігархі занадто зажрались, не вкладаючи свої ресурси у розвиток своїх же виробництв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, як на мою думку це все одно що х"ми мірятись. Є гарна приказка "Имея не ценим, потерявши плачем".

Чим більше буде товарів від таких виробництв, тим краще буде економіці. Мені якось плювати на те, скільки заводів, виробництв закрилось чи закривається у ворожій країні. Чим більше тим краще :)

І ще згадую вже іншу дискусію типу: "чого ми маємо платити ввізне мито на авто, ми не бажаємо їздити на наших тазіках!" Звичайно, якщо відкинути корупційну складову такого мита, то воно, на мою думку все ж таки може допомогти зберегти та розвинути нашу власну автомобільну промисловість. Просто олігархі занадто зажрались, не вкладаючи свої ресурси у розвиток своїх же виробництв.

Ти це не мені пиши, а ТС. Це він, очевидно, намагається боротися з російською пропагандою - "часто пропагандисти з РФ розказують, що ми нічого не варті." Мені рос.пропагандисти нічого не розказують. :)

п.с. З твоєю думкою згідний. Але купую те, що найкраще відповідає моєму розумінню ціна-якість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але купую те, що найкраще відповідає моєму розумінню ціна-якість.

Підтримую, убоге г... не куплю, не зважаючи що воно українське. Хоча серед укрпомисловосты э багато гарних речей. От, до прикладу, тернопільські витяжки ELEYUS (http://eleyus.com/catalog/model-20-kuhonnaja-tehnika-vytjazhki?gclid=CPqQ35Cd3sMCFYLMtAod0SkAGQ), представлені в Епіцентрі. Так от вигляд у них багатий, тягне чудово, а для порівняння вмикав поруч італійську Elic`у, то наші значно тихіші. от збираюся прикупити таку, хоча полюбляю Gorenje.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...