Перейти до змісту

Встановлення сигналки та центрального замка. ДЕ?

Zalepok44

Рекомендовані повідомлення

Можливо знає хтось контакти майстрів та ціни. Мерс спрінтер 2002р, середня база. Нема нічого. Потрібно поставити центральні замки та сигналку. Вже все куплено. Простенька сигналка та звичайні замки.

Дзвонив декільком майстрам, хочу ще порівняти ціни/якість.

Наприклад в конторі 12Вольт, сказала 400 грн сигналка + 120 за 1 замок, ітого 880 за авто. Можливо є десь тішки дешевше? Дякую наперед за інформацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

066 858 7372 Ваня. Класний спец. Зробить не пошкодуєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайні замкі не будуть нормально працювать у Спринтері, перевірено часом.Купуй оригинільні б/в. Я за таку роботу сигналка+замкі беру 60$.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо знає хтось контакти майстрів та ціни. Мерс спрінтер 2002р, середня база. Нема нічого. Потрібно поставити центральні замки та сигналку. Вже все куплено. Простенька сигналка та звичайні замки.

Наприклад в конторі 12Вольт, сказала 400 грн сигналка + 120 за 1 замок, ітого 880 за авто. Можливо є десь тішки дешевше? Дякую наперед за інформацію.

Ціна цілком адекватна, навіть собі подумав чому так дешево..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайні замкі не будуть нормально працювать у Спринтері, перевірено часом.Купуй оригинільні б/в. Я за таку роботу сигналка+замкі беру 60$.

При зміні точки кріплення тяги - будуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для Спринтера лучше купить ещё оригинальные дверные контакты на шроте для боковых и задних дверей ! Китайские долго не служат .

А цены вполне нормальные , если на ЦЗ кидается другая проводка (0.75 хотя-бы) !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будуть, але всерівно не довго :) Я собі, приварював напівавтоматом металеві пластинки для збільшення ричага.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будуть, але всерівно не довго :) Я собі, приварював напівавтоматом металеві пластинки для збільшення ричага.

При збільшенні ричага втрачається довжина ходу цз, ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наоборот, зніми замок і стане все зрозуміло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...