Перейти до змісту

Митрополит Онуфрій відвідав Кирила в Москві

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Московський патріархат у своєму дусі. Я думаю треба в них вилучити з назви Українська православна Церква слово Українська.

Хай так і називаються прямо ,,Русская православная Церковь,,

Предстоятель Украинской Православной Церкви Московского Патриархата митрополит Онуфрий поздравил патриарха Московского и всея Руси Кирилла с шестой годовщиной интронизации на богослужении в храме Христа Спасителя.

Он зачитал послание Священного Синода. «Позвольте от ваших ближайших помощников, горячо и сердечно поздравить с шестой годовщиной восшествия на московский патриарший престол и принародно выразить свою искреннюю любовь и сыновнюю благодарность за возможность вместе с вами и молиться, и трудиться»

Опубліковано

Міг би й цього не робити Онуфрій, або просто не їхати, написати листа та й годі буде. А то в країні війна, сусідню країну визнають агресором, а він їде туди вітати їхнього патріарха, який благословляє бойовиків їхати в Донецьк за Путінські нафтові і водочні гроші.

Опубліковано

Міг би й цього не робити Онуфрій, або просто не їхати, написати листа та й годі буде. А то в країні війна, сусідню країну визнають агресором, а він їде туди вітати їхнього патріарха, який благословляє бойовиків їхати в Донецьк за Путінські нафтові і водочні гроші.

Та ні, byiviter, не міг він не їхати))) Була команда " к ноге" від боса. Тут вже політика. Не є "страшною військовою таємницею", що москальська церква втрачає парафії, а значить ті вплив на території України. Це, скорше за все, черговий піар від хулоцілувальника Кирила. Щось на кшталт, "братия и сестры москальскої церкви" ми подумками разом.
Опубліковано

дуже прикро було бачити 2 роки тому на головній вежі Києво-Печерської лаври - мутантів орлів...

Здав чёткій вітьок неньку.. з потрохами..

Опубліковано

Іімпєрія уходіт в сєбя, агентура в таких об'ємах стає нафіг не потрібна, тож прогнозую в близькому часі різкий підйом урапатріотизму в тих бузувірів.

Важкі часи потрібно якось пережити.

Опубліковано

Шось помічаю,останнім часом,в Почаєві не так наполегливо,як раніше,допитуються якої ти парафії.Паломників обмаль.Останній раз мене навіть не запитали,коли подавав сорокауст і поминальні!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...