Перейти до змісту

Весілля срібні лелеки ( відгукніться )

Столярка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Планую провести весілля в срібних лелеках, в кафе , що за рестораном.

Мене цікавить таке,

1. Можливо хтось св"яткував там ? Як воно ?

2. Чи не голодні гості

3. Як кухня? Обслуговування

4. Чи є щось таке, про що невідомо , за що прийдеться ще платити , маю на увазі якісь додаткові нюанси.

Судячи з нинішнім станом в державі, на даний момент св"ято там на людину обходиться від 250 грн.

Адміністрація закладу настойно дає знати, що на 290-300 грн, їжі там в три поверхи, чи це є так?

Розраховуємо в районі 300-330 грн на людину, як думаєте впишемось ?

Кс-ть людей 60.

Наперед буду дуже вд"ячний за інформацію.

Опубліковано

1. Атмосфера, обстановка - на високому рівні

2. середньостатистичний гость не буде голодним

3. кухня - смачна, обслуговування - ненав'язливе

4. всі нюанси (платні) обговорюються наперід, якщо щось виникне по ходу, то адміністратор спочатку запитає, а не буде в кінці ставити перед фактом.

впишетесь, уточніть по алкоголю (що і скільки візьмете свого - ціни в ресторані ого-го)

Опубліковано

1. Атмосфера, обстановка - на високому рівні

2. середньостатистичний гость не буде голодним

3. кухня - смачна, обслуговування - ненав'язливе

4. всі нюанси (платні) обговорюються наперід, якщо щось виникне по ходу, то адміністратор спочатку запитає, а не буде в кінці ставити перед фактом.

впишетесь, уточніть по алкоголю (що і скільки візьмете свого - ціни в ресторані ого-го)

Дякую, на рахунок алкоголю вже домовились, весь з нашої сторони, ті 10% не прийдеться купувати.

Опубліковано

Так ,суто для протоколу, Вас часом не Миколою звуть?А взагалі там дуже добре, гудляв на весілях там не раз.

Опубліковано

Коли я святкував ціни були менші, але все цілком мене задовільнило.

Спочатку дивіться на меню, а потім чи вкладається в бюджет. Щоб здешевити ціну можете домовитись з адміністратором, принести з собою алкоголь та ін. На рахунок спиртних напоїв проблем не має, а інші питання треба узгоджувати.

Атмосфера затишна.

Загалом, зі всіх закладів Луцька цей - хороший варіант.

Опубліковано

Для оператора там морока, один зал - два світла, справа тепле, зліва холодне. Встигай баланс крутити.

А так кухня смачна, особливо телятина в гірчичному соусі )) ням

Опубліковано

Якщо ви ще в пошуку, а не точно вирішили святкувати в Срібних лелеках, то можу порекомендувати кафе Вуаль в районі Дубнівської. Там дуже гарно, і всередині і на території закладу. Дуже смачні страви, і подача, і обслуговування сподобалось. Були там на весіллі в жовтні, то були задоволені і гості і молодята. По ціні, здається, платили по 250 грн. на людину.

Опубліковано

На весіллі там не був, був на корпоративі. Справа не в тому що не було що їсти, просто треба думати варто зїсти цей шматок зараз чи краще залишити щоб було чим закусити.

Опубліковано

На весіллі там не був, був на корпоративі. Справа не в тому що не було що їсти, просто треба думати варто зїсти цей шматок зараз чи краще залишити щоб було чим закусити.

Якщо мова про Лелеки, то вы ще в Зеленому Гаю напевно не були?

Опубліковано

Знайомі святували весілля в Лелеках, враження незабутні - обслуговування - жесть, наречені дзвонили адміністратору, щоб їм піднесли алкоголь чи воду, бо офіціанти втикали. + їм пообіцяли каву/чай безкоштовно, а натомість на барі з гостей, які підходили за кавою брали гроші)

Опубліковано

Знайомі святували весілля в Лелеках, враження незабутні - обслуговування - жесть, наречені дзвонили адміністратору, щоб їм піднесли алкоголь чи воду, бо офіціанти втикали. + їм пообіцяли каву/чай безкоштовно, а натомість на барі з гостей, які підходили за кавою брали гроші)

Воо.. Це питання теж досить болюче було, але дойшли до компромісу, що кожен хто хоче щось придбати, то платить за свій рахунок а не на рахунок замовника..

Просто не однократно зустрічав таке на весіллях, що назамовляли люди всячини , а платити нічим.. ) Ну і з перепою грубо кажучи виймали свої гроші :0162:

Опубліковано

Зазвичай замовники звлишають свою каву і чай на барі і дівчата роблять безкоштовно! Ну а якщо клієнти примхливі і просять зробити каву ексклюзивну, чи латте, або англійський чай зібраний власноруч англійською королевою, то звісно за розкіш треба платити!

Опубліковано

Подруга змушує дивитись ревізор( ...регулярно. Ось про Срібні Лелеки

http://revizor.novy.tv/reviziyi/luck-sribni-leleki.html

продовження

Фреймут- дав, ..Фреймут-взяв)))

Опубліковано

Подруга змушує дивитись ревізор( ...регулярно. Ось про Срібні Лелеки

http://revizor.novy....bni-leleki.html

продовження

https://www.facebook...319124624877003

Фреймут- дав, ..Фреймут-взяв)))

Готель це не кухня.. :)

І на скільки знаю, то готель там абсолютно оновленний.

Опубліковано

Зазвичай замовники звлишають свою каву і чай на барі і дівчата роблять безкоштовно! Ну а якщо клієнти примхливі і просять зробити каву ексклюзивну, чи латте, або англійський чай зібраний власноруч англійською королевою, то звісно за розкіш треба платити!

Зазвичай на весіллях гості не просять англійський чай зібраний власноруч англійською королевою, а підходять до бару і просять каву з молоком чи без. І цей нюанс, на скільки я знаю, обговорювався.

Та питання було не лише в каві, а в тому, що обслуговування - ніяке і чому наречені мають телефонувати адміністраторові, щоб офіціанти трохи рухались. Шановний, навіщо ліпити мінуса, якщо вам не подобається репліка? Є питання ТС - є відповідь з життя щодо обслуговування.

Ще згадалось - ці знайомі робили весілля на 40 чоловік і по площі було нормально, інші робили на 60 чи більше - було душновато в кафе. А от в ресторані - якраз норм.

Воо.. Це питання теж досить болюче було, але дойшли до компромісу, що кожен хто хоче щось придбати, то платить за свій рахунок а не на рахунок замовника..

А ми просто робили фуршетний і солодкий стіл. Поставили свою кавоварку, чай і до чаю, і жодних проблем з баром чи розрахунком не було.

Опубліковано

А що з курсом доляра - це я про те, коли дата весілля влітку, а займати заклад вже треба зараз . І невідомо яка ціна з людини тоді буде ... :(

Опубліковано

А що з курсом доляра - це я про те, коли дата весілля влітку, а займати заклад вже треба зараз . І невідомо яка ціна з людини тоді буде ... :(

Вів мову з власником закладу,ним було сказано , зараз долар 20, наприклад замовленно на людину 300 грн , то в майбутньому якщо долар 25, тоді ціни зростуть на 1-5 % , тобто 310-315 грн .

Опубліковано

святкував там весілля, кухня смачна, але порці "маленькі", куропатки вийшли пережаренними,але в цілому сподобалося. навіть слова не сказали, коли запросили саксофоніста. обслуговування на 4.

Опубліковано

святкував там весілля, кухня смачна, але порці "маленькі", куропатки вийшли пережаренними,але в цілому сподобалося. навіть слова не сказали, коли запросили саксофоніста. обслуговування на 4.

Ну повари там вже нові )

Всім подякував за інформацію!

Опубліковано
Вів мову з власником закладу,ним було сказано , зараз долар 20, наприклад замовленно на людину 300 грн , то в майбутньому якщо долар 25, тоді ціни зростуть на 1-5 % , тобто 310-315 грн

він шо продукти з Європи закуповує? Чи зарплату в доларах платить?

Опубліковано
Вів мову з власником закладу,ним було сказано , зараз долар 20, наприклад замовленно на людину 300 грн , то в майбутньому якщо долар 25, тоді ціни зростуть на 1-5 % , тобто 310-315 грн

він шо продукти з Європи закуповує? Чи зарплату в доларах платить?

Ні, продукти як не як на рівень дорожчі.

Опубліковано

Часто відвідую данний заклад. Дуже задоволений і сервісом, і кухнею. Отель теж відвідував - нарікань нема.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...