троцкист Опубліковано 9 Січня, 2008 в 05:10 #1 Опубліковано 9 Січня, 2008 в 05:10 Украинское общество продолжает разъедать тяжелая болезнь. Об этом свидетельствуют не только алогичные 'гуманитарные' указы президентаhttp://2000.net.ua/c/44267
Zevs_Isver Опубліковано 9 Січня, 2008 в 06:53 #2 Опубліковано 9 Січня, 2008 в 06:53 если это афторский текст - то много букв,если копи-паст - то хорошобы источник указать
троцкист Опубліковано 9 Січня, 2008 в 07:14 Автор #3 Опубліковано 9 Січня, 2008 в 07:14 если это афторский текст - то много букв,если копи-паст - то хорошобы источник указатьСпикрал у них
ursa Опубліковано 9 Січня, 2008 в 07:50 #4 Опубліковано 9 Січня, 2008 в 07:50 Ооооо, самая кумарящая меня газетёнка.....
snight Опубліковано 9 Січня, 2008 в 08:18 #5 Опубліковано 9 Січня, 2008 в 08:18 Хто б сумнівався... в нас все дуже погано, в Україні звісно ж ніхто не знає свою історію, і голодомор не був геноцидом... правильно Ющенко зробив на рахунок того закону про відповідальність за невизнання голодомору, ще б закон швидше набрав юридичну силу. Звісно є моменти з якими я погоджуюся, потрібно збирати круглі столи, проводити дискусії, і то не в односторонньому порядку, бо є багато спірних нюансів в плані історії, які дійсно не завжди об'єктивно відображаються в книжках, хоча про об'єктивність будь-якої точки зору можна вести дискусії. але те що Росія не визнає ніяких спірних питань в історичному аспекті і не тільки, на користь України (хіба що ми станемо для них як Білорусь) не викликає в мене ніякого сумніву. і не визнання голодомору однією Росією з ряду інших країн, і те що вже зараз ідуть заяви типу "виведення російського флоту з криму буде сприяти послабленню безпеці в регіоні" ( якої б то безпеки не стосувалося тільки не української) і багато інших фактів говорять про наступне : 1) Дані дискусії я відношу до категорії "вічні". Тобто ніхто нікому нічого не доведе, може з часом, але коли в людини сформувалася своя точка зору, ти їй 100 протилежних фатків наводь, всерівно будуть неправдиві джерела, а в мене є свої правдивіші і так далі. 2) Україна взагалі має дуже складне геополітичне розташування, яке в принципі можна було б вигідно використовувати, якби не половина нашої ВР, відверто не те що сповідували свої власні інтереси, так і по вуха зв'язані служінню Росії. І там вони нічого не зможуть зробити. Вже влізли так що не вилізеш. Той самий Ахметов який контролює піврегіонів і хоче створити свою власну партію, якого контролює Путін і так всіх можна зв'язати. Трошки відхиляючись від теми: і Юля не є добрим керівником, і всі розуміють що кожен захищає свої інтереси там зверху, просто в даних умовах вона є найоптимальнішим вибором для України, як незалежної держави. Згадав що хотів сказати Я вважаю дії президента правильними і виправданими. Те що нам стільки років відтерто насаджувалася проросійські думки і погляди на все, звісно не могло не відбитися на Україні. Ті хто будуть казати що в України так викручена історія, що ми себе ідеалізуємо, дебандерезація, це саме, гляньте що робиться в Росії, з її історією, який там режим, але при тому всьому там є повага до президента, бо всі знають якого плану "відповідальність" настане за невиконання наказів, чого на жаль немає у нас. Відповідальності і розуміння того, що коли ти кладеш так відверто на Україну і її народ, то в Росії довелось би жорстоко відповідати, а от у нас пройде. В цьому і основна помилка влади на даному етапі розвитку, потрібно спочатку трошки порядок навести, а потім впроваджувати реформи і здійснювати інші непопулярні у населення, особливо старшого економічні заходи, як от зменшення соц. виплат і так далі, які (заходи) в стратегічній перспективі принесли набагато більше чим просто гроші на вітер. ( Я розумію що пенсіонерам тяжко живеться, дуже тяжко, але от такі от вилпати і все інше зовсім не виправлять ситуацію вцілому, так може покращать на деякий період і все...) На рахунок історії потрібно розбиратись ще, але от такі от статті не є чисто суб'єктивними, може як і моя думка.
троцкист Опубліковано 9 Січня, 2008 в 08:46 Автор #6 Опубліковано 9 Січня, 2008 в 08:46 правильно Ющенко зробив на рахунок того закону про відповідальність за невизнання голодомору, ще б закон швидше набрав юридичну силу.Ога. "Хто б сумнівався"...А как же свобода совести? Или истина теперь в Украине устанавливается законодательно?Ничего не напоминает? "Он был верным ленинцем, и колебался только вместе с линией партии". і те що вже зараз ідуть заяви типу "виведення російського флоту з криму буде сприяти послабленню безпеці в регіоні" ( якої б то безпеки не стосувалося тільки не української)Признаем голодомор, распал СССР признали, так может и ненадлежащим образом оформленное административное переподчинение крымской области из рсфср в усср подлыми коммунистами пора пересмотреть и возвертать назад историческую правду ась?Ті хто будуть казати що в України так викручена історія, що ми себе ідеалізуємо, дебандерезація, це саме, гляньту шо робиться в Росії, з її історією, який там режим, але при тому всьому там є повага до президента, бо всі знають якого плану "відповідальність" настане за невиконання наказів, чого нажаль немає у нас.А какой "там" режим? Какой выбрали. Нас пока всё устраивает. Если кому то где то не нравиццо, так что теперь?
snight Опубліковано 9 Січня, 2008 в 11:59 #7 Опубліковано 9 Січня, 2008 в 11:59 А как же свобода совести? Или истина теперь в Украине устанавливается законодательно?Ничего не напоминает? "Он был верным ленинцем, и колебался только вместе с линией партии".Так сама адреса сайту де розміщена стаття www.anti-orange-ua.com.ru чого варта. Відразу зрозуміло що там за інформацію можна знайти і зрозуміло, що вона 100% автентична і можна навіть не сперечатися... Бо результат буде той самий, точніше його не буде. На будь-яке питання і будь-яку точку зору існує як мінімум 2 погляди, і з однієї сторони і з іншої будуть свої факти і свої істини. Однозначно щось довести неможливо. Тут вже більш до філософії все схиляється, так є, і я не впевнений що є таке питання де всі дотримуються, однієї точки зору.Признаем голодомор, распал СССР признали, так может и ненадлежащим образом оформленное административное переподчинение крымской области из рсфср в усср подлыми коммунистами пора пересмотреть и возвертать назад историческую правду ась?Я мав на увазі на рівні влади, будь-ласка дайте хоть один лінк, на те що Росія признала голодомор геноцидом. Якщо комуністи і зробили хоча б щось позитивне, то це один факт з 10000, і не менше. Може почнемо говорити про те, що цей режим взагалі "натворив". А какой "там" режим? Какой выбрали. Нас пока всё устраивает. Если кому то где то не нравиццо, так что теперь?Будь-ласка живіть собі як вам заманеться, і робіть собі що хочете, в рамках закону, хоча б міжнародного, але коли справа доходить до втручання у внутрішні справи держави, що Росія так любить робити і без чого просто не може жити, то відповідно якої відповіді очікуєте?
foxx77 Опубліковано 9 Січня, 2008 в 13:50 #8 Опубліковано 9 Січня, 2008 в 13:50 Откуда Троцкист родом позвольте узнать? Не з "Севастополь.инфо" часом.
snight Опубліковано 9 Січня, 2008 в 14:08 #9 Опубліковано 9 Січня, 2008 в 14:08 З Росії судячи по постам. А точніше десь так з Єкатеринбурга, з тої часової зони...
foxx77 Опубліковано 9 Січня, 2008 в 14:31 #10 Опубліковано 9 Січня, 2008 в 14:31 Шо з "часової зони" то точно, в часі вони точно відстали.Можу накидати сюди ссилок-форумів де таких розумників повно, повно. Шо їм не пояснюй, об стіну горохом. Тільки прошу, не матюкайте його не сподоблюйтесь їм.
vanus Опубліковано 10 Січня, 2008 в 14:02 #11 Опубліковано 10 Січня, 2008 в 14:02 Доки ми не знатимемо історію України ми будемо хохлами.Я дуже поважаю президента нашої держави за дуже велику роботу в гуманітарній сфері. Без культури ми не варті і не зможемо ні на йоту підвищити наш добробут.
троцкист Опубліковано 18 Січня, 2008 в 21:07 Автор #12 Опубліковано 18 Січня, 2008 в 21:07 Так сама адреса сайту де розміщена стаття www.anti-orange-ua.com.ru чого варта. Відразу зрозуміло що там за інформацію можна знайти і зрозуміло, що вона 100% автентична і можна навіть не сперечатися... Бо результат буде той самий, точніше його не буде. На будь-яке питання і будь-яку точку зору існує як мінімум 2 погляди, і з однієї сторони і з іншої будуть свої факти і свої істини. Однозначно щось довести неможливо. Тут вже більш до філософії все схиляється, так є, і я не впевнений що є таке питання де всі дотримуються, однієї точки зору. Ну почему же? Что, теперь, как и раньше в совке, кое где принято судить о фактах, о характере информации исключительно по ее источнику? Типа, ага! - это они, значит - погано? И можно, вроде как, и не читать, не думать. И потом. История это всё таки не философия. Если княжил царь Горох в такие то годы, то как ни смотри, двух точек зрения тут быть не может. Или вышел какой то новый указ? Я мав на увазі на рівні влади, будь-ласка дайте хоть один лінк, на те що Росія признала голодомор геноцидом. Якщо комуністи і зробили хоча б щось позитивне, то це один факт з 10000, і не менше. Може почнемо говорити про те, що цей режим взагалі "натворив". Не дам я тебе такой линк. Хотя бы потому, что не только на Украине был такой "голодомор". Одно дело голодовать на ваших югах, с вашими землями, черноземами в метр, дома; другое - когда тебя посреди зимы, когда под -30,40, в тайге высаживают из теплушки, с тем, что на руки успел взять при отправке, включая детей. И ни одного, не из 10000, не из миллиона, таких фактов нет. Будь-ласка живіть собі як вам заманеться, і робіть собі що хочете, в рамках закону, хоча б міжнародного, але коли справа доходить до втручання у внутрішні справи держави, що Росія так любить робити і без чого просто не може жити, то відповідно якої відповіді очікуєте? Спасибо за разрешение А с чего ты решил? По моему, если кто и дергается, так это только некоторые прибалтийские "вновь обрядшие суверенитет". Как бабы после первого брака, пока не ожинились, но венчались, но хрен его знает как там будет, но плюнуть в сторону "бывшего" - это святое. Не надоело плеваццо та, а?
троцкист Опубліковано 18 Січня, 2008 в 21:15 Автор #13 Опубліковано 18 Січня, 2008 в 21:15 З Росії судячи по постам. А точніше десь так з Єкатеринбурга, з тої часової зони...Почти угадал. +500 км на север. С Североуральска.
Medvedko Опубліковано 24 Січня, 2008 в 01:47 #14 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 01:47 Попросил как-то у племянницы, ученицы 5 класса, учебник по истории. Не дала, нечего- говорит- дядько, дурныци читать.Так что от родителей зависит еще, чтобы детям мозги не засирали своей "историей Украины".
SunSeth Опубліковано 24 Січня, 2008 в 06:57 #15 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 06:57 Так что от родителей зависит еще, чтобы детям мозги не засирали своей "историей Украины". ...і форум такими постами
FOX Опубліковано 24 Січня, 2008 в 09:02 #16 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 09:02 Як уже набридло чути знову і зновуПорожні балачки, пафосні розмови!„Мова калинова”... „Пісня солов’їна”...Ще трохи побалакаємо – зникне Україна!Згубили культуру, забули історію,Почуваємося зайдами на своїй території.Віримо чужим, своїм не довіряємо,Розводимо руками – маємо, що маємо!Сьогодні братаємося, щоб завтра продати.Кум іде на кума, брат іде на брата.Національна ідея, як засіб спекуляції.Здобули державу, втратили націю...Коли ж у народу більше немає відваги,Немає власної гордості, немає самоповаги,Коли кожен за себе у своїй хаті скраю –У такого народу і героїв немає!.....тартакЦі слова говорять самі за себе
Гість Zibers Опубліковано 24 Січня, 2008 в 11:14 #17 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 11:14 Згадую 5-6 клас...незалежність тіпа...якщо носиш тризуб і або маленький прапорець, то пісетц...дорослих з роботи нафіг могли сразу...і тоді ми купували історію України підпільного виробництва, і викладали нам її на уроках під іншою назвою. Книжечка нормальна, толково викладена, легко читається. І тоді. В раньому віці я засвоїв різницю між тоталітарним режимом і незалежністю, різницею в мові, культурі і наявності повноти зневаги, ненависті і т.д. до країни в якій я народився.Був би я росіянином, ставився би до України як більшість росіян. Але ж я українець, і тому....бажаю щоб була ця земля вільна не тільки землею, а й духовно, не було нападів на укр. мову (рус. 2 держ.), культуру, історію. Різниця між Росією і Україною незначна. Але Рос. ставить себе вище над іншими словянськими народами. Тому якщо я в силі хоча б відстояти свою культуру, мову, звичаї і т.д в межах земельних, то я буду це робити, і називать москалів - москалями, жидів - жидами. Претензії можуть бути до мене лише в тому випадку - Коли я на території ЧУЖОЇ держави, пропогандую свою ідеологію, зверхньо ставлюсь до її мешканців, не ціную їхню культуру і т.д.Приклад США. Своєї історії - децл. Але спробуйте її затронути і сказати що в ту адресу і мішень образливе. Наслідок. Треба бути мужніми і стійкими в захисті своїх інтересів. А то незабаром "українці" стануть меньшинством в країні під назвою Україна !!!
lu4nik Опубліковано 24 Січня, 2008 в 12:24 #18 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 12:24 Будь-яка історія - то тільки містифікація. Як воно було насправді знають тільки ті хто її робив, і то незавжди. А те що ми вивчаємо - ідеологічно правильні, вилизані до блиску, сторінки нашого буття. В Росії вивчають історію Росії, де вона є най-най, а в нас - історію України, де білими і пушистими є ми з вами. І доказувати тому ж росіянину що ми є Народ і маємо свою Історію - діло марне. Бо в Його історії ми завжди будемо хохлами, малоросами і бидлом.. Правда, Він в тому не винен - то ішло в кров разом з материнським молоком, коли він ставав саме Патріотом своєї країни. Я знаю шо всі ото знають і нікому нафіг не треба мої квазірозумні "ізрєчєнія". Але пофлеймить шось захотілось
Medvedko Опубліковано 24 Січня, 2008 в 13:36 #19 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 13:36 гадую 5-6 клас...незалежність тіпа...якщо носиш тризуб і або маленький прапорець, то пісетц...дорослих з роботи нафіг могли сразу...і тоді ми купували історію України підпільного виробництва, і викладали нам її на уроках під іншою назвою Вот, не прошло еще и 15 лет, а какие сказки, можно сказать - легенды
Гість Zibers Опубліковано 24 Січня, 2008 в 15:28 #20 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 15:28 Вот, не прошло еще и 15 лет, а какие сказки, можно сказать - легенды на правдивість моїх слів ?
Amid Опубліковано 24 Січня, 2008 в 19:06 #21 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 19:06 гадую 5-6 клас...незалежність тіпа...якщо носиш тризуб і або маленький прапорець, то пісетц...дорослих з роботи нафіг могли сразу...і тоді ми купували історію України підпільного виробництва, і викладали нам її на уроках під іншою назвоюВот, не прошло еще и 15 лет, а какие сказки, можно сказать - легенды Сьогодні слухав по 1+1, що РФ збирає "уми" з колишніх країн СРСР. Все оплачує. От сімя з Полтави їде, бо ж все на українську переводять, а їм важко, бідненьким. Не цікавить, пане Медведко, там якраз історію можна було б "правильну" викладати, "легенди" заперечувати?
vanus Опубліковано 24 Січня, 2008 в 20:49 #22 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 20:49 В своїй хаті своя правда... Т.Г.ШевченкоЯ пишаюсь своїм президентом за те що він робить для мене українське телебачення, українську освіту, українську думку, УКРАЇНСЬКІСТЬ - ДОСТУПНИМ, МОДНИМ, НЕОБХІДНИМту Троцкіст: собаки гавкають а караван іде...
kudrom Опубліковано 24 Січня, 2008 в 20:50 #23 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 20:50 Таке відчуття, що знову на наш форум набіг "нє мєсних"....
троцкист Опубліковано 24 Січня, 2008 в 21:45 Автор #24 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 21:45 Таке відчуття, що знову на наш форум набіг "нє мєсних".... а ты с какого нить узбекистана пример возьми, и закрой линки извне и будет те тишь и благодать
троцкист Опубліковано 24 Січня, 2008 в 21:55 Автор #25 Опубліковано 24 Січня, 2008 в 21:55 В своїй хаті своя правда... Т.Г.ШевченкоЯ пишаюсь своїм президентом за те що він робить для мене українське телебачення, українську освіту, українську думку, УКРАЇНСЬКІСТЬ - ДОСТУПНИМ, МОДНИМ, НЕОБХІДНИМту Троцкіст: собаки гавкають а караван іде...та кто ж против?Демократия, европа, права человека!Например, как на шетладских островах, в финляндии, на "особых территориях" дании, в бельгии. Свободный выбор свободных людей. А не президентов.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.