Перейти до змісту

Windows 10 (все про нову ОС)

Plum

Рекомендовані повідомлення

Мені теж прийшла така пропозиція - нестав відмовлятися. (Windows7 Pro)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 763
  • Створено
  • Остання відповідь

Хлопці, хто на реальному залізі ставив, як швидкість роботи?

Бо я на віртуалку з 1.5 гіг памяті поставив - працює набагато швидше чим 7 (на такій самій віртуалці).

Ну і Edge звичайно радує, читаю буржуйські сайти - америкосам дуже подобається, єдине просять аддони поставити, і все, дуже багато юзерів змінить свій дефолтний хром на едж.

Коротше, поки все виглядає так, що влітку я нарешті зміню свою XP на 10.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Microsoft назвала дату початку продажу Windows 10

ОС Windows 10 надійде в продаж 29 липня, оголосила сьогодні корпорація Microsoft. Нове покоління операційної системи з'явиться відразу в 190 країнах і буде доступне у вигляді оновлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

америкосам дуже подобається, єдине просять аддони поставити

я навпаки, кожен раз після оновлення збірок задовбався видаляти ці нікому непотрібні аддони.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так зрозумів, що цього оновлення потрібно чекати аж до серпня...

vS8Q.jpg

Все-таки думав, що оновитись можна буде раніше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реліз має бути 29 липня. Версія для виробників ПК трошки раніше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якби в тему не глянув – то і не помітив би того значка на панелі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, на Монголію Маскву цей патч теж прийшов?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені теж прийшла така пропозиція (Windows7 Pro) , чекаю :):ura:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думав, що оновитись можна буде раніше

А хто заважає?:) Став зараз і юзай! З кожним новим оновленням Windows 10 Technical Preview працює все чіткіше, вже новий браузер працює гарно і так до офіційного виходу і дійдеш і вже будеш знати що і до чого!

на Монголію Маскву цей патч теж прийшов?

З сумом можу сказати що прийшов і раніше ніж на Україну.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

питання на засипку - на Windows 10 танки йдуть? (WOT)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто заважає? :) Став зараз і юзай! З кожним новим оновленням Windows 10 Technical Preview працює все чіткіше, вже новий браузер працює гарно і так до офіційного виходу і дійдеш і вже будеш знати що і до чого!

ForZa, дякую за пропозицію, але я вже почекаю. Не настільки сильне бажання перейти на десятку, щоб зараз займатись встановленням ОС і пакету усіх необхідних для мене програм. Оновиться, тоді й з усім по-маленьку розберусь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось таке сьогодні з'явилося:

qtJNp.th.png

підскажіть, це оновлення буде давати повноціну ОС для подальшого використання на довгий термін чи просто бета\демо версію щоб спробувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підскажіть, це оновлення буде давати повноціну ОС для подальшого використання на довгий термін чи просто бета\демо версію щоб спробувати?

На скріншоті білим по синьому написано: "*Да, оно действительно бесплатное. Мы предлагаем обновление до полной версии Windows 10, а не пробной. Время действия предложения ограничено...."

Тобі мало запевненнь від Майкрософт? Швидше повіриш у те що тобі на форумі напишуть?))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І можна було б на це піти та воно блін забере все місце (( Та і обновлення Вінди зазвичай працює повільніше чисто встановленої.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Халявна Windows 10 буде працювати тільки один рік з моменту оновлення. Так, що Майкрософт знову всіх хоче переграти. Попрацюєш рік на халявній вінді, звикнеш до неї, а щоб працювати далі прийдеться купувати її або іншим способом "віддячити" за користування.

Обновление действительно является бесплатным?

Да. Обновление до Windows 10 осуществляется бесплатно для соответствующих устройств под управлением Windows 7 с пакетом обновления 1 (SP1), Windows 8.1 с обновлением и Windows Phone 8.1. Это бесплатное обновление доступно в течение одного года после выхода Windows 10. Выполнив такое обновление, вы сможете насладиться возможностями Windows 10.

Обновление до Windows 10 разрешат скачивать бесплатно в течение года

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новий керівник контори (мілкософт) - індус, не забувайте

Так трошки знаю їх менталітет. Думаю, він дасть всім просратись, і дуже скоро мілкософт поверне собі лідируючі позиції в світі IT. Американські менеджери занадто зажерливі і пасивні, індус їх переграє

Доречі, не забувайте, що Джобс теж наполовину іранець (був)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Халявна Windows 10 буде працювати тільки один рік з моменту оновлення. Так, що Майкрософт знову всіх хоче переграти. Попрацюєш рік на халявній вінді, звикнеш до неї, а щоб працювати далі прийдеться купувати її або іншим способом "віддячити" за користування.

Не вірне трактування! Мається на увазі безкоштовний перехід з 7, 8, 8.1 на 10 буде дійсний лише рік після дати релізу. Якщо у вас неліцензійна копія, то після оновлення до 10 вона ліцензійною теж не стане. Також оновлення не стосується версій Enterprise а лише Home, Pro, Ultimate. Ті в кого піратська збірка оновитись через цент оновлень легально і безкоштовно не зможуть. І через рік можливість оновитися з попередніх версій до 10 буде недоступною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Microsoft рассказала чего не будет в Windows 10 по сравнению с предыдущими Windows

Windows 10 будет доступна 29 июля и Microsoft одним списком перечислила все возможности, которые будут недоступны в этой системе по сравнению с ее предшественниками.

Лишь малая часть пользователей заметит пропажу таких возможностей, но кое-что из Windows 10 все-таки вырежут:

• Наверное самое главное изменение. Пользователи Windows 10 Home не смогут отключить обновление системы. Обновления будут загружаться и устанавливаться автоматически сразу после их появления. Пользователи Windows 10 Pro и Windows 10 Enterprise смогут выбирать режим работы Windows Update.
  • При использовании дискет в Windows 10, драйвер для дисковода придется скачивать с сайта Microsoft, поскольку он исключен из состава Windows.
  • Из системы удален Windows Media Center
  • Удалены виджеты рабочего стола Windows 7
  • Удалены игры Solitaire, Minesweeper, Hearts Games
  • Для просмотра DVD понадобится установка стороннего плеера, но позднее он появится в одном из апдейтов (до конца 2015 года).
  • Сразу после выхода Windows 10 помощник Cortana будет доступна только в США, Великобритании, Китае, Франции, Италии, Германии и Испании.

Windows 10 Specification

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поздравляем! Вы зарезервировали Windows 10

Ваше бесплатное обновление будет доступно с 29 июля. Благодаря тому, что Вы его зарезервировали, Вы будете в числе первых, кто сможет воспользоваться возможностями Windows 10.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

буде нагадування про "неліцензійну версію"

Це так, але і буде пропозиція для піратських версій встановити ліцензію за 20-30 баксів, так що це нормальний хід!!!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новий керівник контори (мілкософт) - індус, не забувайте

Доречі, не забувайте, що Джобс теж наполовину іранець

Наполовину сирієць, расист ти безграмотний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Схоже, пропозиція "підписатись" на завантаження халявної 10 вінди прийшла лише на ті пристрої, де вінда піратська :)

В мене з 5 компів пропозиції немає лише на ноуті з ліцензійною віндою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Схоже, пропозиція "підписатись" на завантаження халявної 10 вінди прийшла лише на ті пристрої, де вінда піратська :)

В мене з 5 компів пропозиції немає лише на ноуті з ліцензійною віндою.

В мене пропозиція з'явилась на всіх 5 ліцензійних ОС. Тому точно не лише на піратських :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...