Перейти до змісту

TV online

Rock

Рекомендовані повідомлення

http://fm-tv.in.ua/

Найкраще радіо та телебачення Онлайн » Дивитись, слухати, переглядати онлайн в інтернеті.

Гавно, більша половина телеканалів не показує <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 166
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 1 місяць потому...

юзайте IPTV Білайна-те, що треба!

В когось зараз функціонує цей плейлист RegionIpTv1.rar ? Пробуйте через IPTV player або VLC player. В мене ідеально показує з 23:00 до 11:00. :ok2: В інші періоди доби "висить" по-чорному. Можливо хтось знає як зробити можливим перегляд і вдень? Поділіться, будь ласка, інформацією.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

http://fm-tv.in.ua/

Найкраще радіо та телебачення Онлайн » Дивитись, слухати, переглядати онлайн в інтернеті.

Гавно, більша половина телеканалів не показує <_<

Попробуй зараз! :naezd:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Працює

Чудово працює! :_25:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я користуюсь програмою all-radio там і радіо і телебачання.. кому цікаво тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...
Тільки з ІЕ у мене робить зато стабільно, трафіка жре не багато.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Укр. ТВ прекрасно і в Опері працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені гарно показує Марусю ТРК Украина, єдинне, шо мама дивиться онлайн http://kanalukraina.tv/

І грошей жре у мене не багато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Ділюся плейлистом з якісними каналами на кшталт: Діскавері, Спорт, Євроспорт, Енімал пленет, Нешенел Джеогрефік, Кінопоказ та інші, багато з них на платформі HD. Тестуємо, відписуємо. Якщо подобається, з вас thank :) Інструкція додана мною. http://upwap.ru/1628911 Пароль на архів 123

П.С. За невідомими причинами попередній архів (що був завантажений на цей сайт) був дійсно битий (так як оригінал відкривався, а коли завантажив і скачав сам для перевірки - вже не відкривався). Вибачаюсь за незручності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ділюся плейлистом з якісними каналами на кшталт: Діскавері, Спорт, Євроспорт, Енімал пленет, Нешенел Джеогрефік, Кінопоказ та інші, багато з них на платформі HD. Тестуємо, відписуємо. Якщо подобається, з вас thank :) Інструкція додана мною в архіві.

Архів битий!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтверджую, архів битий!!!! :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тестуємо і відписуємося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо я щось не так роблю ,але після запуску плейліста та спроби запустити якійсь канал плеєр просто перелічує канали а не запускає трансляцію.

Все . Розібрався сам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось не можу розібратись, підкажете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось не можу розібратись, підкажете?

Що саме не виходить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо я щось не так роблю ,але після запуску плейліста та спроби запустити якійсь канал плеєр просто перелічує канали а не запускає трансляцію.

Все . Розібрався сам.

ооо в мене так само, шо саме ти зробив, щоб цього перелiчення не було ?? Wettal пiдключайся у мене така проблема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все . Розібрався сам.

ооо в мене так само, шо саме ти зробив, щоб цього перелiчення не було ?? Wettal пiдключайся у мене така проблема.

Я лише можу догадуватись... Напевно файл sovok-tv.lua не правильно розмістили. Потрібно зробити як я написав в інструкції. Будьте уважнішими. Тому плеєр і не розуміє плейлист без плагіну...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все супер,якби не так пригальмовувало. (з періодом в 30 секунд) Може в настройках якось якість зменшити, щоб було взагалі без тормозів. Канал 100 мегабіт Київстар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Wettal

Дякую все настроїв правильно, робить терпер все, але в мене притормажує через декілька секунд так як у Stork, тариф у мене 2 мегабiти адіесель Датагруп, напевно не витягує швидкості, як там якість зменшити є якись шлях ??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Wettal

Дякую все настроїв правильно, робить терпер все, але в мене притормажує через декілька секунд так як у Stork, тариф у мене 2 мегабiти адіесель Датагруп, напевно не витягує швидкості, як там якість зменшити є якись шлях ??

Замаленька у вас швидкість, це по-перше (мін 5 мб потрібно для нормальної роботи, я вже не говорю про HD канали, де потрібно стабільних 10 мб), а по-друге, тормоза ж не лише від вашого інету, але й тому що велике навантаження на даний сервіс. Багато людей виявляє бажання подивитися платні закодовані канали безкоштовно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось я не можу зрозуміть, що там треба зробить ,щоб канали не бігали!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось я не можу зрозуміть, що там треба зробить ,щоб канали не бігали!

Розмістити файл sovok-tv.lua в C:\Program Files\VideoLAN\VLC\lua\playlist

П.С. Будьте уважні, не перший раз повторюю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажіть но, де можна Діскевері онлайн подивитися? Буду дуже вдячний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...