Перейти до змісту

"Безпредел" правого сектору чи часооборони ?

huntsman

Рекомендовані повідомлення

Останнім часом самооборона чи то правий сектор почали здійснювати рейди по охороні природи, а саме ловити браконьєрів та крідів лісу. Все це добре, має бути порядок, але не шляхом безпорядку це влаштовувати !!!!

Мене дуже обурило коли я по справах 15.01 біля 12 години ночі їхав до Рівного з Сильного Ківерцівського р-ну і в лісі між Сильним і Карпилівкою мене наздогнало "біле Добло" почало сигналити, подумав поспішає, дав дорого, він порівнявся і знову почав сигналити, щоб я зупинився, я не зупинявся тоді він обігнав мене і підрізав ! Я був змушений зупинитись, підійшовши не представившись лиса морда в камуфляжі сказала що в рейді і спитала мол як проїхати на Ківерці !? Бред повний !

17.01 біля 20.00 год. мого товариша який їхав автомобілем з Журавич до Клубочина по дорозі (теж Ківерцівський р-н) в темну пору доби в лісі наздогнало 5 квадроциклів, всі в масках, підрізали, зупинили почали наїзджати чи не браконьєр він, потім розвернулись і поїхали на Журавичі !

Це є грубе порушення закону незаконне затримання громадян України ! Якщо такі бандформування будуть так себе вести, то до чого ми дойдем ?! Якщо вим так болить за звірів, то не знущайтесь з людей. Ні я не мій колега не їхали грузовими авто чи джипами, якими можна здійснити порушення правил полювання, чи вкрасти ліс. А якщо ви хочете затримати на дорозі - то візьміть з собою працівників ДПС, які на це мають хоч якісь права !!!!

Що можна очікувати від банди на квадроциклах зі зброєю в темну пору доби в лісі ? Якщо їм щось не сподобається може вони і пуляти почнуть !?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь

тільки сюди жалівся чи й у міліцію теж?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вроді з Ваших слів нікого незаконно не утримували.Розпитали і поїхали.То в чому тут порушення закону?

Зважаючи на величезні масштаби браконьєрства і незаконної вирубки на Волині,то я за такі рейди.От зловили б пару чоловік і вломили б.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не працював відеореєстратор, щоб зняти докази ... ;( і не записав номер автомобіля ... поки що тільки сюди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що в міліції з часів янковчика є зміни?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вроді з Ваших слів нікого незаконно не утримували.Розпитали і поїхали.То в чому тут порушення закону?

Зважаючи на величезні масштаби браконьєрства і незаконної вирубки на Волині,то я за такі рейди.От зловили б пару чоловік і вломили б.

Вночі в лісі підрізати і зупинити - це затримання ! Я не по лісі їхав, а по дорозі. Як би їхала сама дружина, щоб вона відчула як би хтось вчитнив такі дії ? І звідки я знаю що це правий сектор ? Можливо банда якась з "донецька" приїхала ?!

В міліцію потрібно жалітись однозначно, але треба мати номер авто, або відеодокази ...

Якщо хтось з такими діями ще стикнеться обовязково записуйте номери, або відео і в міліцію, щоб було зареєстровано правопорушення. Якщо один випадок, нічого не значить, якщо це буде 10-20 вони змушені будуть реагувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І звідки я знаю що це правий сектор ? Можливо банда якась з "донецька" приїхала ?!

А чому в темі Ви написали правий сектор чи самооборона,якщо не знаєте хто це був?Може це екологи,чи "партія зелених" або єгеря?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що в міліції з часів янковчика є зміни?

а що, форум- правоохоронний орган? максимум- колективний психолог

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а з яких пір "Самооборона" чи "ПС" мають більше прав, аніж міліція? Чи вони понад законом?

Я вважаю їхні дії реально бєзпрєдєлом.

В масках, серед ночі.

Якби з ними був бодай один співробітник міліції, та й то можна роцінити, як бандитизм, а співробітник - співучасник.

Допомога - це безумовно добре. Але як??

Бракон'єри мають УСІ необхідні документи на вирубку лісу. Правда документи липові, хоча й оригінальні . Отаке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тому що такі рейди проводить правий сектор, от не знаю чи з самообороною ?

Екологи і єгеря їздять в формі, мають документи і представляються ... і без масок !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що, форум- правоохоронний орган?

Ні, алк тут часом з'являються представники тієї чи іншої організації, які можуть пояснити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідний з ТС. їхні наміри допустимо правильні і корисні. але як там кажуть, ціль виправдовує засоби? а якби в машині їхала жінка з дітьми? вона бачить таку ситуацію коли її машину хочуть насильно зупинити, вона ( та чи він) зупинятись не хоче, бо малолі хто то може бути в масках. а правосєкі в свою чергу думають, опа, раз втікає від нас знач шось не чісто, ну і в результаті ДТП як мінімум.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В селах,навколо Цуманського нацпарку,не краде ліс тільки лінивий.І єгеря і екологи,які ходять в формі і з документами, це чудово знають і тому їх ніхто не боїться.Більше того,вони можуть продати браконьєру використані вже чіпи. А масштаби браконьєрства з відстрілу дичини просто величезні.Влада бездіє-ми ниємо,громада починає працювати-знову ниємо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В селах,навколо Цуманського нацпарку,не краде ліс тільки лінивий.І єгеря і екологи,які ходять в формі і з документами, це чудово знають і тому їх ніхто не боїться.Більше того,вони можуть продати браконьєру використані вже чіпи. А масштаби браконьєрства з відстрілу дичини просто величезні.Влада бездіє-ми ниємо,громада починає працювати-знову ниємо.
То може треба почати із звільнень єгерів які на цьому наживаються, а не людей тероризувати по ночах і в масках?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Безумовно по лісі такі рейди це добре, злодіїв і браконєрів потрібно ловити. По лісі в ночі звісно тільки злодії і браконєри шастають.

Я підняв тему за проїзджу частину, перед тим щоб так незаконно затримати потрібно мати законні підстави.

Але не там вони ловлять, людей в селі довели до зубожіння, і якщо людина заробить в лісника дров, чи якусь колодку тільки щоб вижити, це 1-2 м3.

Нехай з Колісниковими схемами розберуться, де тисячі кубометрів осідають в кого потрібно, без аукціонів, через що держава недоотримує мільйони гривень ...

Правий сектор - це громада ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Їх громада вибрала, дала права так діяти ? Самі себе вибрали і безпредельнічають !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думаю на Волині одиниці сіл де лісники не наживаються на незаконному продажі лісу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То може треба почати із звільнень єгерів які на цьому наживаються, а не людей тероризувати по ночах і в масках?

То почніть!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То почніть!

Що почати ? Взяти зброю і вийти не дорогу, щоб зупиняти всіх хто їде, раптом натрапим на злодія ?!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3250590.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але не там вони ловлять, людей в селі довели до зубожіння, і якщо людина заробить в лісника дров, чи якусь колодку тільки щоб вижити, це 1-2 м3.

дрова кажете?

Ось Вам приклад таких "дров":

http://board.lutsk.ua/topic/145520-volinsk-sarumani-dobralis-do-garazdzhins/#entry1052938626

http://board.lutsk.ua/topic/158229-virzka-lsu-u-garazdzh/#entry1053073437

Правий сектор - це громада ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Їх громада вибрала, дала права так діяти ? Самі себе вибрали і безпредельнічають !

ТО ваша громада мала б цим займатись,але ваша громада краде,або мовчки потурає крадіям.

Згоден,діяли вони не зовсім коректно,але мені розповідали й про інші випадки,коли браконьєри ще й можуть з сокирою чи зі зброєю наскочити на патруль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То ж на борді є представники самооборони, чого гадати, хай пояснять, чи є таке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То почніть!

Що почати ? Взяти зброю і вийти не дорогу, щоб зупиняти всіх хто їде, раптом натрапим на злодія ?!!!!

Почніть звільняти єгерів,яких ви знаєте і вони потурають "бєзпрєдєлу" браконьєрів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай відмажуться. Швидше так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нашій неньці Україні потрібно звільнити всіх і на всі посади поставити правий сектор, от тоді заживемо !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай відмажуться. Швидше так.

Ну чому ж, я фактів не бачу. Лише припущення. :_06:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...