Перейти до змісту

Банк Михайлівський

snouden

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я думаю багато хто бачив нововідкрите відділення цього чудового банку (у самісенькому центрі м. луцька) :)

В наш час, вважаю, непересічна подія... Можливо вже є клієнти? Пишемо тут.

Опубліковано

Судячи з реклами про високі ставки по депозитам може він швидко припинити свою діяльність як колись точно не памятаю ніби селянськиий банк Дністер, щось типу такого відкрив відділення, поставив гарні відсоткові ставки і за місяць два закрився

Опубліковано

Михайлівський видаєм мегавиставкам "фокстрот" і ельдорадо мультибренд-кредитні картки +знижка на товар там на них. Отак

А Форбс пише, що заснували вихідці з інших вже ліквідованих банків

Опубліковано

я знав, що борда привітний ресурс, особливо до банків:-) я тут працюю, так що заходьте

І пачьом опіум для народа? ;)

Опубліковано

я знав, що борда привітний ресурс, особливо до банків:-) я тут працюю, так що заходьте

Будем знати

Опубліковано

невже знову змінив банк? )))

Опубліковано

:blink:

Анатолій, прєкращайте .

Ві Ей Бі, Рузький стандарт – нормальні ж банки були, і де вони зараз :_11:? А тепер черга дійшла (Анатолій дійшов) і до Михайлівського.

Пошкодуйте банківську систему України, змініть професію :D

Опубліковано

невже знову змінив банк? )))

Костя, хто б казав, ти взагалі їх покинув:-))

:blink:

Анатолій, прєкращайте .

Ві Ей Бі, Рузький стандарт – нормальні ж банки були, і де вони зараз :_11:? А тепер черга дійшла (Анатолій дійшов) і до Михайлівського.

Пошкодуйте банківську систему України, змініть професію :D

а з Рузкім все ок, ім"ячко тільки змінив. як сказав їхній голова правління: колеги, я починається на морі відплив, то видно хто по пояс у воді в штанах стояв, а хто без. так от колеги- ми в штанах:-)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...