Перейти до змісту

Покататись на лижах біля Луцька. Де?

olun4ik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Десь 11 років тому я була в місці приблизно Гаразджа-Струмівка, швидше всього схоже це було на кар'єри. Височезний спуск, і прекрасно катались на лижах. Вкатане місце і море було людей. Осінню, теж 11рр. тому відмічали там день туризму і теж було море палаток. Тобто місце відоме між людей, які займаються туризмом. Питаю в вас, де воно є?, і чи є досі вільним для доступу, бо якось розказували, що там давним-давно все позастроювали. Якщо так, то чи знає хто якусь місцинку під Луцьком (не забуту Богом) для спуску на лижах, в тому числі з дітьми??

Опубліковано

Мова йде лише про спуск на гірських лижах чи про катання на бігових лижах?

Про спуск. Біля того місця був ще лісок. З одного боку пагорб високий, з іншого лісок, посередині широка галявина.

Опубліковано

кгм, офтоп, але асфальт чистенький та сухий (і ніби як буде таким ще тиждень), діставайте велосипеди, я сьогодні вже спокусився :)

Опубліковано

теж за Лище чула та бачила фото спусків у групі "Луцький прокат"https://vk.com/club71334327

де саме той пагорб знаходиться можете дізнатися за телефоном 099-644-777-9

чудової лижні ;)

Опубліковано

Десь 11 років тому я була в місці приблизно Гаразджа-Струмівка, швидше всього схоже це було на кар'єри. Височезний спуск, і прекрасно катались на лижах. Вкатане місце і море було людей. Осінню, теж 11рр. тому відмічали там день туризму і теж було море палаток. Тобто місце відоме між людей, які займаються туризмом. Питаю в вас, де воно є?, і чи є досі вільним для доступу, бо якось розказували, що там давним-давно все позастроювали. Якщо так, то чи знає хто якусь місцинку під Луцьком (не забуту Богом) для спуску на лижах, в тому числі з дітьми??

Якраз ту частину ,де були спуски для лиж і санчат,де бували пластунські та туристичні змагання,відгородив Столяр,вроді як незаконно,оскільки закрив доступ до річки,яка там протікає.Було б непогано влаштувати акцію по знесенню того паркану.

Друге файне місце в Лищі,доїхати до сільради і повернути вліво,а потім направо.Там трохи пройти і буде висока й крута гірка.Але снігу для лиж цієї зими достатньо не було.Був з малою на гірці на Сапалаєвці(парк 900-річчя),то санчата ледве їхали,трава з під снігу заважала,та нариті кротами купки стирчали.Але дитина годину відкаталась і щаслива пішла додому.

Опубліковано

Є гарні великі пагорби між селами Верхівка та Воротнів, а також поряд з селом Воротнів.

Декілька років тому катались там

post-6657-0-06571000-1421072395_thumb.jp post-6657-0-14891000-1421072397_thumb.jp post-6657-0-57600000-1421072423_thumb.jp post-6657-0-75548000-1421072457_thumb.jp post-6657-0-91858100-1421072489_thumb.jp post-6657-0-13739700-1421072364_thumb.jp

Опубліковано

Але снігу для лиж цієї зими достатньо не було.

Як показує досвід попередніх років, в нас зима тільки в березні-квітні починається)) Так-що, будемо надіятись, що снігу ще насипле трохи, місця вже знаємо(дякую всім, на рахунок Лища, для мене справді новина). А можете тицьнути на карті, де те місце знаходиться(де проводились пластунські і туристичні змагання)?, для мене воно є таким "ностальгічним", хотілось-би ще раз там побувати(хай-би навіть для знесення того злощасного паркану))).

Опубліковано

Дивіться на карті по рель"єфу - от вам і відповідь, де можна кататися.

В основному це : південний захід, південний схід та південь від Луцька. Там суцільні пагорби, круча за кручею.

post-6657-0-70565800-1421151613_thumb.jp post-6657-0-59426700-1421151644_thumb.jp

Опубліковано

по такій карті як зайдеш то невигрібеш. Особисто мені вона ні про що не говорить.

дивно, а мені багато чого говорить...

Я по цій карті обходив-об"їздив -обплавав півВолині, практично не блудив, хоча приходилось ходити по дуже диким та заплутаним стежкам.

Спало на думку, що якщо хтось не вміє читати карту та прив"язувати до місцевості, то краще давати координати-прив"язку GPS конкретного місця

Опубліковано

Любі друзі, та тицніть мені на гууглі мапсі, а не карти рельєфу. Де в Лище в катаються?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...