Перейти до змісту

Україна в цьому році запровадить нові автомобільні номерні знаки євростандарту

bekson

Рекомендовані повідомлення

Це пов’язано з підписанням Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Відтак, на українських дорогах їздитимуть автомобілі як із номерними знаками ЄС, так і з національною символікою.

Нагадаємо, у жовтні Державтоінспекція України проз повидала, що через 3 місяця почне видавати державні автомобільні номери європейського типу.

Український інститут промислової власності 25 вересня зареєстрував патент на промисловий зразок під назвою “знак номерний транспортних засобів”, власником якого є ДАІ МВС України.

Зазначимо, що необхідність введення нових номерів обумовлена підписанням Україною Угоди про асоціацію з ЄС. Головна зміна — синій фон для національного прапора України чи українського герба. При цьому після вступу до ЄС почнуть видаватися номери і з символікою Євросоюзу.

“Ще одна відмінність нових номерів — на них вже не буде захисної голограми „UA“. Замість неї в лівому нижньому кутку передбачено місце для нанесення штрих-коду, за яким визначать виробника знака”, — йшлося у повідомлені.

1420488042_hl254axz_2w.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме прикольно що на фото номера то кримські. А як на мене то хай краще дозволять онатих європейських номерах їздити нормально по Україні хоть-би місяць без перетину кордону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А нафіга зміна номерів якщо ми не в ЄС ? Логіки взагалі не бачу. Тупо відмивання бабла

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не будьте параноїками, яким скрізь ввижається відмивання бабла, ціна заготовок для номерів не зміниться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а щоб отримати їх в МРЕО тра буде [як завше] позолотити мохнату ручку чмошнікам з акваріуму ;)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реформа так реформа....чекали-чекали і Нарешті дочекались!(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ура Товарищи!!!! Наконец то в 5 раз за 20 лет мы наконец таки меняем знаки. УРА.... - это прорыв. Теперь заживём....!!!!!

Вот ответте мне на вопрос? Нафига это надо? а? Чтобы опять продавать по 1000долларов номера типа AA 00000 AA ?

Уже по дорогам Украины ездит около 5 разновидностей этих знаков. Там на верху министрам заняться что ли нечем? Или опять кто то построил завод по производству знаков?

Ну я понимаю, что когда то меняли, для того чтобы знак был с латинскими буквами. Типа чтобы не было букв ЮЖ 1545 БЦ . Ну то, хоть какой то смысл был.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто там роблять реформи але починають не з тих, що треба вже робити а з тих які потрібно робити в останню чергу і виходить в нас все через сраку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, за своі гроші. Кудись мій оптимізм щодо дій нашої влади дівається остаточно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кудись мій оптимізм щодо дій нашої влади дівається остаточно.

В мене його й не було зовсім))) Що Янукович, що Порошенко, що й попередні - все через ж...пу, зате нагребуть і будуть далі спокійно жити.

Яка мені різниця на яких номерах їздити? Хоч на китайських, це нічого не дає.

Якщо станемо країною ЄС то ще раз поміняємо :_07: .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дибільна країна.

Можливо Ви хотіли сказати дибільний уряд ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дешо прояснюэться колєги ;)

1. примусового обміну нема

2. на старі знаки "патент" лишився у одної конторки з часів "овоча" :)

Так що все норм. Йдемо до перемоги Європи :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як і всі "покращення" і нововедення, чим дальше в ліс(Європу) тим більша попа...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дешо прояснюэться колєги ;)

1. примусового обміну нема

2. на старі знаки "патент" лишився у одної конторки з часів "овоча" :)

Так що все норм. Йдемо до перемоги Європи :)

Я конечно не в курсе. Но про какой патент может идти речь? Ведь это ГосЗнак. А кому отдавать печатать номера, решать государству. Не ужели так трудно, разорвать договор и отдать другому. Почему для этого, нужно выдумывать новый знак. И пол года в ДУМЕ голосовать "приймаемо рiшення чi не приймаемо".

Ну да за такой самоотверженный труд .. нужно ж поехать на саниторно-курортное лечение ... на которое выделяется из бюджета 47 лимонов (могу ошибаться в цифрах, но суть - от этого не меняется)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

істерія "місцевої вати" стосовно нових номерів і податку на нерухомість мене "умеляет" (як кажуть москалики)

таке враженне що в кожного з них по 3(три) авто з двигуном по 4-5тис кубів і по декілька будинків по 500 квадратів, а живуть на допомогу по безробіттю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

істерія "місцевої вати" стосовно нових номерів і податку на нерухомість мене "умеляет" (як кажуть москалики)

таке враженне що в кожного з них по 3(три) авто з двигуном по 4-5тис кубів і по декілька будинків по 500 квадратів, а живуть на допомогу по безробіттю

Мне одному показалось что ты ошибся разделом? Здесь про налоги и сборы ни кто ни чего не говорил, равно как и про обьём двигателя, и тем более про дома. Здесь обговаривается бессмысленность не нужного телодвижения. Якось так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

істерія "місцевої вати" стосовно нових номерів і податку на нерухомість мене "умеляет"

Вони про "методичках" працюють, ті, що здатні самі шось троха гуглити на ресурсах "поцентровіше" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мне одному показалось что ты ошибся разделом? Здесь про налоги и сборы ни кто ни чего не говорил, равно как и про обьём двигателя, и тем более про дома. Здесь обговаривается бессмысленность не нужного телодвижения. Якось так.

я зібрав в одному місці 3(три) останні "фобії"

ну і якщо "фтопити" по повній згадайте "ватну паніку" коли декілька років назад, вихід на міжміські і міжнародні тел. лінії змінювався з "8 і "10" на 0 і "0"

тоді також, особливо гарно витримана вата, панікувала

з зміна телефонних кодів і зміна стандарту номерних знаків кроки України до уніфікації стандартів з Європою, ІМХО

(це допоможе нам в майбутній інтеграції :) )

p.s. з змію кодів виходу на міжнародку іноземні колеги перестали питати як їм з України дзвонити за кордон

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де написано ,що когось будуть заставляти міняти знакі?Написано-фіксована ціна 120грн.Я міняти не буду,мені мої подобаються.Знову-всепропало,капєцкорупція,януковичафірма.Задрало вже ,чим дальше тим більше згоден з львівяними-*ви з Волині?Ну не зовсім ви українці...*Може не правду кажу,чи мені це подобається?(батьки в Луцьку з 46 року і сам народився тут)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я зібрав в одному місці 3(три) останні "фобії"

ну і якщо "фтопити" по повній згадайте "ватну паніку" коли декілька років назад, вихід на міжміські і міжнародні тел. лінії змінювався з "8 і "10" на 0 і "0"

тоді також, особливо гарно витримана вата, панікувала

з зміна телефонних кодів і зміна стандарту номерних знаків кроки України до уніфікації стандартів з Європою, ІМХО

(це допоможе нам в майбутній інтеграції :) )

p.s. з змію кодів виходу на міжнародку іноземні колеги перестали питати як їм з України дзвонити за кордон

Ну собрал так собрал! Хотя и не в кассу.... Давай по порядку.... С телефонными номерами (кодами) я что то ПАНИКИ не припомню. Ну да фиг с ними.

Хотя ------- это изменение стало:

а) полезным

б) было сделано 1 раз за 20 лет

С номерными знаками!!!!!!!!! Где ты углядел Пользу и Интеграцию ????? Для интеграции номер длжен был бы выглядеть ну приблизительно так WL 00000 AS.

А так! Это полная муйня. Ах да! Ты же сказал будующей интеграции :) Значит это реформа переходная и нас ждёт ещё РАЗНООБРАЗИЕ :)

to ig_rok: А ни чего что это тупизм, ни кому не нужный? а? Я уже не говорю про то что он кому-то таки нужный! Вот Вам вопрос! Вы возьмёте к себе на работу работника (ну например водителя) , который вместо того чтотбы выполнять свои прямые обязанности (возить грузы), будет сидеть и изобретать КОЛЕСО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я міняти не буду,мені мої подобаються

при знятті з обліку/перереєстрації ТЗ певно прийдеться міняти на нового зразка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

С номерными знаками!!!!!!!!! Где ты углядел Пользу и Интеграцию ????? Для интеграции номер длжен был бы выглядеть ну приблизительно так WL 00000 AS.

А так! Это полная муйня. Ах да! Ты же сказал будующей интеграции :) Значит это реформа переходная и нас ждёт ещё РАЗНООБРАЗИЕ :)

ну не зовсім "WL 00000 AS" можуть бути і "AC 00000 KM"

(гейропа не вимагаю використовувати виключно латинські букви яких немає в кириличному алфавіті)

з кількістю букв в них (в різних країнах) також, напевно, вінегрет, але спільна ліва частина з 2х буквеним кодом країни і прапорцем країни\Євросоюзу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я міняти не буду,мені мої подобаються

при знятті з обліку/перереєстрації ТЗ певно прийдеться міняти на нового зразка

Так в чому проблема?В грошах?Ні,ціна нормальна.*Лічная нєпріязнь* к новим номерам?Не бачу причини.Хтось скаже,в чому проблема?Проблема в країні,проблема-люди гинуть,страшна проблема.А з номерами,ясно хтось скаже,в чому проблема,може я щось не бачу?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рахую ще потрібно вулиці переіменовувати на більш європейські, так само й населені пункти, наприклад село Навіз :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну не зовсім "WL 00000 AS" можуть бути і "AC 00000 KM"

(гейропа не вимагаю використовувати виключно латинські букви яких немає в кириличному алфавіті)

з кількістю букв в них (в різних країнах) також, напевно, вінегрет, але спільна ліва частина з 2х буквеним кодом країни і прапорцем країни\Євросоюзу

Так в этом то и ЦИНУС :) ЗАЧЕМ ..... ЗАЧЕМ .... тратят время на то, что уже и так ЕВРОПЕЙСКОЕ.... Чем наши номера сейчас не ЕВРОПЕЕСКИЕ? Ты же сам себе сейчас дал ответ....."можуть бути і "AC 00000 KM" (гейропа не вимагаю використовувати виключно латинські букви яких немає в кириличному алфавіті)" ---- ОНИ и так сейчас содержат только ЛАТИНСКИЕ буквы (я имею ввиду что нет букв Ю,Я,Ч,Й и.т.д).

to ig_rok: Вы на самом деле не понимаете в чём дело, издеваетесь или проблема в другом? Если Вы не доросли до пониманя, то - это одно (я Вас понимаю). Если доросли то давайте сделаем так, Вы наймёте меня на работу, а я не буду работать,а месяцами ковыряться в носу и требовать зарплату. Так понятно? Думаю что нет..... видимо это сложно..... Вы вообще понимааете, что такого рода реформа это - куча бумаг, времени и не одна сотня людей (которые должны заниматьься полезной для СТРАНЫ работой) будут заняты, тем говном которое ни кому не надо (уж по крайней мере в данное время). Которое по Вашему не накладно в с финансовой точки зрения.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...