Перейти до змісту

Україна в цьому році запровадить нові автомобільні номерні знаки євростандарту

bekson

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Це пов’язано з підписанням Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Відтак, на українських дорогах їздитимуть автомобілі як із номерними знаками ЄС, так і з національною символікою.

Нагадаємо, у жовтні Державтоінспекція України проз повидала, що через 3 місяця почне видавати державні автомобільні номери європейського типу.

Український інститут промислової власності 25 вересня зареєстрував патент на промисловий зразок під назвою “знак номерний транспортних засобів”, власником якого є ДАІ МВС України.

Зазначимо, що необхідність введення нових номерів обумовлена підписанням Україною Угоди про асоціацію з ЄС. Головна зміна — синій фон для національного прапора України чи українського герба. При цьому після вступу до ЄС почнуть видаватися номери і з символікою Євросоюзу.

“Ще одна відмінність нових номерів — на них вже не буде захисної голограми „UA“. Замість неї в лівому нижньому кутку передбачено місце для нанесення штрих-коду, за яким визначать виробника знака”, — йшлося у повідомлені.

1420488042_hl254axz_2w.jpg

Опубліковано

Саме прикольно що на фото номера то кримські. А як на мене то хай краще дозволять онатих європейських номерах їздити нормально по Україні хоть-би місяць без перетину кордону.

Опубліковано

А нафіга зміна номерів якщо ми не в ЄС ? Логіки взагалі не бачу. Тупо відмивання бабла

Опубліковано

Не будьте параноїками, яким скрізь ввижається відмивання бабла, ціна заготовок для номерів не зміниться.

Опубліковано

а щоб отримати їх в МРЕО тра буде [як завше] позолотити мохнату ручку чмошнікам з акваріуму ;)...

Опубліковано

Ура Товарищи!!!! Наконец то в 5 раз за 20 лет мы наконец таки меняем знаки. УРА.... - это прорыв. Теперь заживём....!!!!!

Вот ответте мне на вопрос? Нафига это надо? а? Чтобы опять продавать по 1000долларов номера типа AA 00000 AA ?

Уже по дорогам Украины ездит около 5 разновидностей этих знаков. Там на верху министрам заняться что ли нечем? Или опять кто то построил завод по производству знаков?

Ну я понимаю, что когда то меняли, для того чтобы знак был с латинскими буквами. Типа чтобы не было букв ЮЖ 1545 БЦ . Ну то, хоть какой то смысл был.

Опубліковано

Просто там роблять реформи але починають не з тих, що треба вже робити а з тих які потрібно робити в останню чергу і виходить в нас все через сраку

Опубліковано
Кудись мій оптимізм щодо дій нашої влади дівається остаточно.

В мене його й не було зовсім))) Що Янукович, що Порошенко, що й попередні - все через ж...пу, зате нагребуть і будуть далі спокійно жити.

Яка мені різниця на яких номерах їздити? Хоч на китайських, це нічого не дає.

Якщо станемо країною ЄС то ще раз поміняємо :_07: .

Опубліковано

Дешо прояснюэться колєги ;)

1. примусового обміну нема

2. на старі знаки "патент" лишився у одної конторки з часів "овоча" :)

Так що все норм. Йдемо до перемоги Європи :)

Опубліковано

Дешо прояснюэться колєги ;)

1. примусового обміну нема

2. на старі знаки "патент" лишився у одної конторки з часів "овоча" :)

Так що все норм. Йдемо до перемоги Європи :)

Я конечно не в курсе. Но про какой патент может идти речь? Ведь это ГосЗнак. А кому отдавать печатать номера, решать государству. Не ужели так трудно, разорвать договор и отдать другому. Почему для этого, нужно выдумывать новый знак. И пол года в ДУМЕ голосовать "приймаемо рiшення чi не приймаемо".

Ну да за такой самоотверженный труд .. нужно ж поехать на саниторно-курортное лечение ... на которое выделяется из бюджета 47 лимонов (могу ошибаться в цифрах, но суть - от этого не меняется)

Опубліковано

істерія "місцевої вати" стосовно нових номерів і податку на нерухомість мене "умеляет" (як кажуть москалики)

таке враженне що в кожного з них по 3(три) авто з двигуном по 4-5тис кубів і по декілька будинків по 500 квадратів, а живуть на допомогу по безробіттю

Опубліковано

істерія "місцевої вати" стосовно нових номерів і податку на нерухомість мене "умеляет" (як кажуть москалики)

таке враженне що в кожного з них по 3(три) авто з двигуном по 4-5тис кубів і по декілька будинків по 500 квадратів, а живуть на допомогу по безробіттю

Мне одному показалось что ты ошибся разделом? Здесь про налоги и сборы ни кто ни чего не говорил, равно как и про обьём двигателя, и тем более про дома. Здесь обговаривается бессмысленность не нужного телодвижения. Якось так.

Опубліковано

істерія "місцевої вати" стосовно нових номерів і податку на нерухомість мене "умеляет"

Вони про "методичках" працюють, ті, що здатні самі шось троха гуглити на ресурсах "поцентровіше" :)

Опубліковано

Мне одному показалось что ты ошибся разделом? Здесь про налоги и сборы ни кто ни чего не говорил, равно как и про обьём двигателя, и тем более про дома. Здесь обговаривается бессмысленность не нужного телодвижения. Якось так.

я зібрав в одному місці 3(три) останні "фобії"

ну і якщо "фтопити" по повній згадайте "ватну паніку" коли декілька років назад, вихід на міжміські і міжнародні тел. лінії змінювався з "8 і "10" на 0 і "0"

тоді також, особливо гарно витримана вата, панікувала

з зміна телефонних кодів і зміна стандарту номерних знаків кроки України до уніфікації стандартів з Європою, ІМХО

(це допоможе нам в майбутній інтеграції :) )

p.s. з змію кодів виходу на міжнародку іноземні колеги перестали питати як їм з України дзвонити за кордон

Опубліковано

Де написано ,що когось будуть заставляти міняти знакі?Написано-фіксована ціна 120грн.Я міняти не буду,мені мої подобаються.Знову-всепропало,капєцкорупція,януковичафірма.Задрало вже ,чим дальше тим більше згоден з львівяними-*ви з Волині?Ну не зовсім ви українці...*Може не правду кажу,чи мені це подобається?(батьки в Луцьку з 46 року і сам народився тут)

Опубліковано

я зібрав в одному місці 3(три) останні "фобії"

ну і якщо "фтопити" по повній згадайте "ватну паніку" коли декілька років назад, вихід на міжміські і міжнародні тел. лінії змінювався з "8 і "10" на 0 і "0"

тоді також, особливо гарно витримана вата, панікувала

з зміна телефонних кодів і зміна стандарту номерних знаків кроки України до уніфікації стандартів з Європою, ІМХО

(це допоможе нам в майбутній інтеграції :) )

p.s. з змію кодів виходу на міжнародку іноземні колеги перестали питати як їм з України дзвонити за кордон

Ну собрал так собрал! Хотя и не в кассу.... Давай по порядку.... С телефонными номерами (кодами) я что то ПАНИКИ не припомню. Ну да фиг с ними.

Хотя ------- это изменение стало:

а) полезным

б) было сделано 1 раз за 20 лет

С номерными знаками!!!!!!!!! Где ты углядел Пользу и Интеграцию ????? Для интеграции номер длжен был бы выглядеть ну приблизительно так WL 00000 AS.

А так! Это полная муйня. Ах да! Ты же сказал будующей интеграции :) Значит это реформа переходная и нас ждёт ещё РАЗНООБРАЗИЕ :)

to ig_rok: А ни чего что это тупизм, ни кому не нужный? а? Я уже не говорю про то что он кому-то таки нужный! Вот Вам вопрос! Вы возьмёте к себе на работу работника (ну например водителя) , который вместо того чтотбы выполнять свои прямые обязанности (возить грузы), будет сидеть и изобретать КОЛЕСО.

Опубліковано

Я міняти не буду,мені мої подобаються

при знятті з обліку/перереєстрації ТЗ певно прийдеться міняти на нового зразка

Опубліковано

С номерными знаками!!!!!!!!! Где ты углядел Пользу и Интеграцию ????? Для интеграции номер длжен был бы выглядеть ну приблизительно так WL 00000 AS.

А так! Это полная муйня. Ах да! Ты же сказал будующей интеграции :) Значит это реформа переходная и нас ждёт ещё РАЗНООБРАЗИЕ :)

ну не зовсім "WL 00000 AS" можуть бути і "AC 00000 KM"

(гейропа не вимагаю використовувати виключно латинські букви яких немає в кириличному алфавіті)

з кількістю букв в них (в різних країнах) також, напевно, вінегрет, але спільна ліва частина з 2х буквеним кодом країни і прапорцем країни\Євросоюзу

Опубліковано

Я міняти не буду,мені мої подобаються

при знятті з обліку/перереєстрації ТЗ певно прийдеться міняти на нового зразка

Так в чому проблема?В грошах?Ні,ціна нормальна.*Лічная нєпріязнь* к новим номерам?Не бачу причини.Хтось скаже,в чому проблема?Проблема в країні,проблема-люди гинуть,страшна проблема.А з номерами,ясно хтось скаже,в чому проблема,може я щось не бачу?
Опубліковано

Рахую ще потрібно вулиці переіменовувати на більш європейські, так само й населені пункти, наприклад село Навіз :0155:

Опубліковано

ну не зовсім "WL 00000 AS" можуть бути і "AC 00000 KM"

(гейропа не вимагаю використовувати виключно латинські букви яких немає в кириличному алфавіті)

з кількістю букв в них (в різних країнах) також, напевно, вінегрет, але спільна ліва частина з 2х буквеним кодом країни і прапорцем країни\Євросоюзу

Так в этом то и ЦИНУС :) ЗАЧЕМ ..... ЗАЧЕМ .... тратят время на то, что уже и так ЕВРОПЕЙСКОЕ.... Чем наши номера сейчас не ЕВРОПЕЕСКИЕ? Ты же сам себе сейчас дал ответ....."можуть бути і "AC 00000 KM" (гейропа не вимагаю використовувати виключно латинські букви яких немає в кириличному алфавіті)" ---- ОНИ и так сейчас содержат только ЛАТИНСКИЕ буквы (я имею ввиду что нет букв Ю,Я,Ч,Й и.т.д).

to ig_rok: Вы на самом деле не понимаете в чём дело, издеваетесь или проблема в другом? Если Вы не доросли до пониманя, то - это одно (я Вас понимаю). Если доросли то давайте сделаем так, Вы наймёте меня на работу, а я не буду работать,а месяцами ковыряться в носу и требовать зарплату. Так понятно? Думаю что нет..... видимо это сложно..... Вы вообще понимааете, что такого рода реформа это - куча бумаг, времени и не одна сотня людей (которые должны заниматьься полезной для СТРАНЫ работой) будут заняты, тем говном которое ни кому не надо (уж по крайней мере в данное время). Которое по Вашему не накладно в с финансовой точки зрения.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...