Перейти до змісту

У скільки обійшлося вам святкування Нового року?

Gabriel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А ну давайте проведемо невелике опитування по здатності і вмінню витрачати кошти на свята!

1. Скільки потратили на новорічний стіл?

2. Скільки на подарунки?

3. Скільки на додаткові витрати ялинка, прикраси....)

Всього....?

Опубліковано

Я в податковій працюю! :)

Та так просто... Порівняємо з минулим роком, а наступний порівняємо з цим...

Мені наприклад Новий рік (враховуючи штучну ялинку, яка в мене була) обійшов десь біля 200 у.о. Всього.

на більше не потягнув.

Опубліковано

у меня напитки из дьюти-фри :) налогов не уплочено :)

а суммарно затраты даже с точностью до 100 у.е. не подсчитаю

может 100, а может 300. главное чтоб душа в празднике была, а не вложенные финансы :)

Опубліковано

1. Новорічний стіл накриють в ресторані - $100(за двох)

2. На подарунки всього пішло трохи більше $600...

3. Ялинка штучна та прикраси до неї залаишились з минулого року - $0 :)

4. Пока що чекаю... )))

Опубліковано

в мене на подарунки близько 450 баксів пішло. І на продукти десь 100. На ялинку тільки верхушку прийшлось купити за 5.3 грн, бо стара розбилась, і гірлянду на 430 вогнів за 10 баксів. ІТОГО: орієнтовно 560 баксів.

Опубліковано
ггг... спочатку 450 баксів... потім з неба 560 ;)

ти про шось змовчав!

ану розказуй куда 100 бакосв дів! :)

мда.. тобі Арарат явно не на користь пішов. Там же написано -- 100 баксів на продукти і 10 баксів на гірлянду. 450+100+10=560 :)
Опубліковано

1. Стол в кабаке - 200 грн. для жены и 0 для меня, ибо работал.

2. Подарки - в общей сложности где-то 150 у.е.

3. Елки, украшения и прочая дребедень - 50-60грн.

итого - 200 у.е +- :D

Опубліковано

На новорічний стіл-0грн.Прийшов в 23.30,повечеряв вчорашніми голубцями і ліг спати.

На подарунки-0грн.Куплялись,збирались,робились на протязі року.Нє,збрехав,батькові ДВД плеєр за 150грн подарив.

На ялинку і прикраси-0грн.Приніс з підвалу поставив і прикрасили.

Мабуть я самий економний. ;)

Опубліковано

на подарунки - скромних гривень 505.

На інше не знаю, не рахував. Але теж не білеше 400 грн.

Опубліковано

Всего 250 грн :P На все ;)

Наверное потому, что я вообще НГ праздником не считаю... Чистая коммерция, золотая пора для торгашей-барыг...

Опубліковано
Всего 250 грн :( На все :)

Наверное потому, что я вообще НГ праздником не считаю... Чистая коммерция, золотая пора для торгашей-барыг...

Ну, торгаші торгашами, а це все-таки свято. Свято для душі, для рідних і близьких. Я наприклад дуже люблю робити на Новий рік подарунки своїм рідним, особливо діткам. Їхня непідробна радість від того що таємничий Дід Мороз приніс їм вночі такі чудові подарунки надовго заряджає оптимізмом :(

Опубліковано

Українська традиція - дарувати подарунки дітям на свято Св. Миколая, у неправославних - на Різдво, а не на Новий рік... У атеїстів - по бажанню :)

Опубліковано

якось по українській традиції на Миколая дарю шоколадки і інші дрібнички. А на Новий рік -- серйозні подарунки, так як і мені дарували в дитинстві. І релігія тут ні до чого.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...