Перейти до змісту

программа СТБ на сегодня

Shura

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

18:50 Концерт М. Задорнова Я люблю тебе, життя

20:45 Концерт М. Задорнова Третє вухо

22:20 Концерт М. Задорнова Михайло Задорнов та його задорнова компанія

23:50 Новорічне привітання Президента України В.Ющенка

00:00 З Новим Роком!

00:05 Концерт М. Задорнова В каждой шутке есть доля шутки

01:30 Концерт М. Задорнова І сміх і гріх

мне непонятно, почему поздравление с новым годом от Ющенко, а не от Задорнова? :)

Опубліковано

Телевізор дивитися на новий рік в мене не намічаеццо, но якшо десь одним глазом прийдецця то краще буду дивитися Задорнова,;) ніж сто раз одні ті самі ****** пісні від наших ***** так називаємих музичних виконавців типу Кіркорова і Середючкі! :)

Опубліковано
Телевізор дивитися на новий рік в мене не намічаеццо, но якшо десь одним глазом прийдецця то краще буду дивитися Задорнова,:lol: ніж сто раз одні ті самі ****** пісні від наших ***** так називаємих музичних виконавців типу Кіркорова і Середючкі! :D

Ці у@бани, на відміну від задорного, хоч в політику не лізуть і не ІМПЕРскають.

Опубліковано
Задорнов на Америку "гонить", а сам тупий як валянок!!!!

Говорячи про Задорнова, можна вжити багато епітетів, але "тупий" явно аж ніяк його не стосується. Навіть зовсім навпаки. Хто ж тоді "гострий" для вас? Якщо уважно послухати його жарти (для тих, хто гумор дійсно цінує і любить), є що порівняти з іншими "юмористами". Прийнаймні я завжди із задоволенням дивлюся його виступи.

Опубліковано

Як не крутіть, та не сваріться, а сама крута програма на новорічний вечір була в канала "Рада" ;-) Як кажуть все геніальне - просто.

• 1 місяць потому...
Опубліковано
...Якщо уважно послухати його жарти (для тих, хто гумор дійсно цінує і любить), є що порівняти з іншими "юмористами". Прийнаймні я завжди із задоволенням дивлюся його виступи.

Согласний! В нього самий оригінальний юмор! Він даже докопався до кореня кожного слова, до нього такого я ще не чув! Но, в кожного свої смаки!  :lol:

Опубліковано

ага,ше скажіть що Петросян краще за Задорнова )) кривляєтся як баран ,а коли пробує читати ті ж монологи Задорнова то ще більше на ідіота схожий, Задорнов розумна людина, хоть і заганяєтся часом ,але ж всі люди не без гріха :lol:

Опубліковано

Весь "юмор" Задорнова - це "ну, туупиииийє" (США,Україна, Прибалтика і тд). Заказний клоун Кремля.

А Підросян - це взагалі клінічний випадок.

Опубліковано
Весь "юмор" Задорнова - це "ну, туупиииийє" (США,Україна, Прибалтика і тд). Заказний клоун Кремля.

Цікаво, які тобі коміки подобаються? :lol:  Жіночка шо веде Аншлаг? Клара Новікова, однако?

Опубліковано

Цікаво, які тобі коміки подобаються? :huh:  Жіночка шо веде Аншлаг? Клара Новікова, однако?

Я бачу ти спєц по "Аншлагу" :smile3: Я таких жіночок не знаю.

Опубліковано

ну, Аншлаг ведет не Клара Новикова, а Регина Дубовицкая. (если передача еще жива)

а жанр Задорнова и Петросяна себя отжил уже. просто неактуален он.

правительство весьма справляется в данном направлении.

ЗЫ: я как увижу по ящику этих клоунов теперешних ("бабки" какие-то, прочие идиоты) тянет :smile3:

причем половина каналов ими в выходные забиты...

Опубліковано

Та вроді нова програма Задорного вже меньше про тупих америкосів.Навіть мені сподобалось(тіко ногами не бийте),більше філософії навіть додав.

Опубліковано
ну, Аншлаг ведет не Клара Новикова, а Регина Дубовицкая. (если передача еще жива)

а жанр Задорнова и Петросяна себя отжил уже. просто неактуален он.

правительство весьма справляется в данном направлении.

ЗЫ: я как увижу по ящику этих клоунов теперешних ("бабки" какие-то, прочие идиоты) тянет :g27:

причем половина каналов ими в выходные забиты...

ну то скажи,який жанр не віджив себе і назви його представників, а то получаєтся що всі г****

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...