Перейти до змісту

Економія батареї телефона

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

п.с. Коли береш в руки чийсь телефон,

Ага тепер я знаю хто бере чужі телефони ! :)

А якщо серйозно - мені так зручно. Не подобається - не бери в руки мого телефона.

Зоча я мав на увазі - заставка блокованого екрану. Не 30с а 5-10с.

Опубліковано

Не 30с а 5-10с.

та ну таким не наекономиш :)

а довблять проц і флеш-память усілякі All-Shit-Clean-Masterz та нафік нікому не потрібні антивіруси, 100500 віджетів, і інше лайно яке постійно звертається до резидентних процесів...

Опубліковано

та ну таким не наекономиш

ну, як тобі сказати. А нафіга екрану світитися хвилину, якщо все одно там ніхто ніц не робе і не дивиться. Є категорія людей, які не блокують кнопкою телефона. :)

Опубліковано

Ага тепер я знаю хто бере чужі телефони ! А якщо серйозно - мені так зручно. Не подобається - не бери в руки мого телефона.

Самі дають, я ж не без дозволу беру.

Зоча я мав на увазі - заставка блокованого екрану. Не 30с а 5-10с.

В тебе спочатку вмикається заставка, тоді блокується екран? Не одночасно?

Опубліковано

Не одночасно?

ОДночасно

Але я мав на увазі, коли телефон заблокований - натиснути кнопку підсвітки екрану, вона в мене 5 сек. А є що й по хвилині!

Опубліковано

Але я мав на увазі, коли телефон заблокований - натиснути кнопку підсвітки екрану, вона в мене 5 сек. А є що й по хвилині!

Щоб глянути час, чи, наприклад, пропущені дзвінки, я іноді роблю так і екран не треба розблоковувати:

Опубліковано

Щоб глянути час, чи, наприклад, пропущені дзвінки, я іноді роблю так і екран не треба розблоковувати:

В мене телефон простіший. І він не реагує на джедайські рухи над ним. Я просто натискаю кнопку блокування - і на екрані бачу все те ж саме (не розблоковуючи) : СМС / пропущені / час / дату / зарядку. І гасне екран через 5 секунд.

Опубліковано

мій батарі доктор показує 16 -20 програм які споживають енергію. оптимізувавши вирішується проблема. але минає час і знову ті проги грузять..хоча ними і не користуюся. типу погода, налаштування, мейл, синхр контактів,фонт сервер, хром..

проблема вирішується лише рутом?

Опубліковано

Може вирішитись диспетчером завдань який буде прибивати зайве з памяті.

Не знаю як на оригінальному відрі, на Cyanogen Mod, наприклад, в налаштуваннях є параметри оптимізації пам'яті.

Опубліковано

просто, для завісті

Mugen Power 10000 mAh?

мабуть я б вказав, якби сторонні девайси були задіяні, правда ? стандартна батарея й все, правда в ігри не граю, в нет захожу щоб курс глянути ну й щоденні звінки з десяток

Опубліковано

мій батарі доктор показує 16 -20 програм які споживають енергію. оптимізувавши вирішується проблема. але минає час і знову ті проги грузять..хоча ними і не користуюся. типу погода, налаштування, мейл, синхр контактів,фонт сервер, хром.. проблема вирішується лише рутом?

рут+ повна версія Тітаніум (на Плеймаркеті безкоштовна урізана, шукайте повну на 4пда)

Опубліковано

На 4ПДА була гарня стаття по економії заряду для смартфонів.

1) Яскравість. якомога менше - аби читабелоьно.

2) час підсвітки з блокованим екраном. не 30 секунд а 5.

3) вимикання усіляких пантів (типу анімація при відкритті вікон та програм)

4) вимикання блютузів і віфі по замовчуванню. Щоб увімкнені були лише тоді, коли цього хоче користувач. (здається смішним? увімкніть пошук присторїв по блютузху в маршрутці в час пік, коли ьам тьма студентів- будете приємно здивовані)

5) фонові дані, інтернет і синхронізації..

ну і подібних порад - вагон. Є програми, які "економлять заряд". мало вірю, але для інформування поставиви собі battery hd. на тому ж 4ПДА читав схвальні відгуки.

6) Купити Нокію 1100. Бо ці всі поради із смарта роблять саме її, а реальна економія 10-15%.

п.с. Коли береш в руки чийсь телефон, який блокується через 5 сек. хочеться запустити ним об щось тверде.

+1 :_07: Те саме.
Опубліковано

от цікаво, а як на планшеті зробити, щоб довше тримало, якщо в інет люблю з нього зайти і фільми подивитись. Чи тоді нічого не дасть?

Опубліковано

от цікаво, а як на планшеті зробити, щоб довше тримало, якщо в інет люблю з нього зайти і фільми подивитись. Чи тоді нічого не дасть?

Root+Wakelock Detector+Greenify, якщо розряджається поки ти його не використовуєш. Інакше, тільки акум більшої ємкості або довгий кабель для зарядного пристрою.

Опубліковано

проблема вирішується лише рутом?

Однозначно рут і Titanium Backup - позносити всякі пейсбукі "новасті і погоду" і проч. "пікачу". Заодно і внутрішня пам'ять розгрузиться, в якої жорсткий ліміт. Тільки забекапити ним все (є там зправа зверху кнопка "пакетні завдання") і акуратніше з системними.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...