Перейти до змісту

Ярош звільнив Данильчука

Oli

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я не є "фанатом Данильчука, і не збираюсь захищати, або обвинувачувати його чи ПС, у всіх бідах, у яких звинувачують осередок. Але дивно виходить..... Справу закінчено( читай, влада сформована), і (дивні тенденції), почалося гразюкополивання. До поки був Майдан в Луцьку, формувалась влада, проводились мітинги, дії ПС , Самооборони, всіх влаштовували. Зараз почалося... Скажіть люди добрі, як це розуміти? Людина не ковбаса, раптом не марнується, то що, на протязі року ніхто нічого не бачив?

наприклад я бачив і до того,коли правосеки та самооборона приїзжала у Маневичі на Ленінопад (власне вони його й робили),я теж там був,так ось для довідки вага Леніна Маневицького 5-7 тонн чистої бронзи,множим на 30-40 грн за 1 кг отримаємо 210000 тис грн,це по мінімальній ціні у перекупників навіть у луцьку,так ось той ленін поїхав разов з тими хто його пиляв,я тут піднімав темку де він й якого куя вони його забрали коли це власність селища,так некій Руслан сказав мені у телефонній розмові (дали номер телефону як заступника голови ПС волинського осередку)сказав-- то не чиста бронза,потім,ми зробимо таблички для героїв небесної сотні,мол відільєм з бронзи ХТОСЬ БАЧИВ ЦІ ТАБЛИЧКИ У ЛУЦЬКУ??? а готівки реально немає,й не чорнобривці посіяти можна було б на місці Леніна а викласти бруківкою центр міста.,або памятник Шевченку чи Лесі Українки поставити,от й давайте подумаємо хто такі Правий сектор й самооборона які його спиздили у народу!!!!!

Опубліковано

Я не є "фанатом Данильчука, і не збираюсь захищати, або обвинувачувати його чи ПС, у всіх бідах, у яких звинувачують осередок. Але дивно виходить..... Справу закінчено( читай, влада сформована), і (дивні тенденції), почалося гразюкополивання. До поки був Майдан в Луцьку, формувалась влада, проводились мітинги, дії ПС , Самооборони, всіх влаштовували. Зараз почалося... Скажіть люди добрі, як це розуміти? Людина не ковбаса, раптом не марнується, то що, на протязі року ніхто нічого не бачив?

наприклад я бачив і до того,коли правосеки та самооборона приїзжала у Маневичі на Ленінопад (власне вони його й робили),я теж там був,так ось для довідки вага Леніна Маневицького 5-7 тонн чистої бронзи,множим на 30-40 грн за 1 кг отримаємо 210000 тис грн,це по мінімальній ціні у перекупників навіть у луцьку,так ось той ленін поїхав разов з тими хто його пиляв,я тут піднімав темку де він й якого куя вони його забрали коли це власність селища,так некій Руслан сказав мені у телефонній розмові (дали номер телефону як заступника голови ПС волинського осередку)сказав-- то не чиста бронза,потім,ми зробимо таблички для героїв небесної сотні,мол відільєм з бронзи ХТОСЬ БАЧИВ ЦІ ТАБЛИЧКИ У ЛУЦЬКУ??? а готівки реально немає,й не чорнобривці посіяти можна було б на місці Леніна а викласти бруківкою центр міста.,або памятник Шевченку чи Лесі Українки поставити,от й давайте подумаємо хто такі Правий сектор й самооборона які його спиздили у народу!!!!!

Так, я пам'ятаю Вашу темку, відносно поваленого лисого. Але скажіть мені таку річ - минув майже рік, і що, громада, чи просто свідомі люди на кшталт Вас, так і не піднімали цього питання? І ще... Я не знаю Вас, не знаю інших мотивів Вашої образи на ПС, але, оце" правосєкі Ви б не вживали по можливості. Зараз на Сході, разом зі всіма воюють хлопці з ПС, і думаю, не треба ображати організацію як таку.
Опубліковано

Від усієї душі плюсую Рулону. Продовжуй палити напалмом правду-матку. Оскільки ти учасник АТО – ніхто тобі затикати рота тут на форумі не буде.

Кажете Данильчук уже не торт? Ви не його фанати, окей, а що ж тепер робити його справжнім 8368 фанатам?

Якщо ж серйозно – то це черговий раз підтверджує приказку: в політиці немає вічних друзів чи ворогів, є лише тимчасові попутники.

Так, я пам'ятаю Вашу темку, відносно поваленого лисого. Але скажіть мені таку річ - минув майже рік, і що, громада, чи просто свідомі люди на кшталт Вас, так і не піднімали цього питання? І ще... Я не знаю Вас, не знаю інших мотивів Вашої образи на ПС, але, оце" правосєкі Ви б не вживали по можливості. Зараз на Сході, разом зі всіма воюють хлопці з ПС, і думаю, не треба ображати організацію як таку.

Я не Рулон, але мій варіант відповіді був би таким: усі свідомі люди (включаючи Рулона) майже весь минулий рік воюють на сході, а в перервах між боями їм не до того, щоб піднімати це питання.

P.S. Правий сектор та Самооборона скомніздили в народа Леніна – це просто сюр якийсь. Нє шоб вождя хоча б по пояс залишили громаді Маневич, так було б по братськи, а вони взяли і всього вивезли.

Опубліковано

Я не Рулон, але мій варіант відповіді був би таким: усі свідомі люди (включаючи Рулона) майже весь минулий рік воюють на сході, а в перервах між боями їм не до того, щоб піднімати це питання.

P.S. Правий сектор та Самооборона скомніздили в народа Леніна – це просто сюр якийсь. Нє шоб вождя хоча б по пояс залишили громаді Маневич, так було б по братськи, а вони взяли і всього вивезли.

Честь і хвала "Рулону" і тім, хто воює на Сході зараз. Але я писав ще й про саму громаду Маневічів. Невже людям до спини, що в них, як Ви кажете, скомніздили шмат лисого? Часи, коли правди не можна було добитись, вже минули, чи ні?))) Було не одне віче на Театральному, чому ж ніхто не вийшов і не сказав - нас банально обібрали?
Опубліковано

Невже людям до спини, що в них, як Ви кажете, скомніздили шмат лисого?

Виходить так, що до спини.

Часи, коли правди не можна було добитись, вже минули, чи ні?)))

Три смайла в кінці речення говорять, що ви й самі знаєте, що ні.

Було не одне віче на Театральному, чому ж ніхто не вийшов і не сказав - нас банально обібрали?

І щоб це змінило? Той, хто б це зробив, міг би розраховувати максимум на отримання "пілюль" від ПС.

Опубліковано

Від усієї душі плюсую Рулону. Продовжуй палити напалмом правду-матку. Оскільки ти учасник АТО – ніхто тобі затикати рота тут на форумі не буде.

а не заткнув би ти рота? Так, ти.
Опубліковано

а не заткнув би ти рота? Так, ти.

Демократія вона така, сурова і бєспощадна )

Опубліковано

Не скомуніздили, а експропріювали, як і заповідав великий Ілліч.Дехто з місцевих давно точив зуб самому це зробити, ну не встиг...
Опубліковано

Не скомуніздили, а експропріювали, як і заповідав великий Ілліч.Дехто з місцевих давно точив зуб самому це зробити, ну не встиг...

то штраф з дебільних маневиччан, які 23 роки не давали знести свого улюбленого сифілітика. Стидоба і ненависть в Колківській республіці.

Опубліковано

то штраф з дебільних маневиччан, які 23 роки не давали знести свого улюбленого сифілітика. Стидоба і ненависть в Колківській республіці.

я викладу все спочатку,на рахунок себе,так я э учасником Ато,але я не воював,я служу в ремонтному батальоні й ми піднімаємо ту техніку та озброєння яка у нас є,був я на сході але в тилу,не стріляли по мені--це так аби ви не думали що я герой,героїв є купа окрім мене,дійсно героїв,На рахунок Яроша,маю кента який з ним ночував в одній палатці на Савур Могилі--його слова---дуже проста,порядна й розумна,людина ,це за тих декілька годин спілкування.

Я би шановний попросив би вас не називати Маневичан дибільними бо я боюсь Вас обматюкати---але процитуюю слова малого Сашки Карася "ну і сука ти"

Маневицька селищна рада на своїй сесії прийняла рішення про демонтаж Леніна ще за місяць до його повалення (часи такі були й дійсно всі хотіли),проблема містечка в тому що вони звлікали довго,говорячи про те,що немає коштів,тобто фактично виконавцями стали ті люди які приїхали й забрали лом бронзи за "роботу",тому й міліція не встромлялалсь коли його пиляли--нібито все було законно.Громада,чому не вирішувала--дійсно це є проблема,але це проблема селищного голови міста діючого,якого чомусь не скидали,а скидали голову РДА (через декілька днів вся та команда приїхала скидати раду на сесію РДА).Пробував вернути його я особисто,принаймі інформативно,про відговорки я сказав.,вертати ніхто не хотів.А люди ж не знали,не знають де він,зняли да й зняли.....таке відчуття ніби тільки я з друзями знав що він із чистої бронзи.....Так ось звертався я до місцевих ДЕПУТАТОК в особі Л.Кирди яка була фактично ініціатором цього дійства (вона й дала номер до правого сектору),але вона спихала на селищного голову,й один момент,коли його скидували я стояв біля її (біля депутата обл.ради) й якийсь тіп в телефонному дзвінку говорив---можете сказати Вітіву що буде нова голова РДА-,тобто це був заказняк обласний всі знали як далі будуть розівиватись події Це я чув на власні вуха,бо та людина біля мене була--хто це я не знаю,тому вона як захисниця народу не прийняла жодних дій по його поверненню,це була відплата за те,що вона стане головою,й вона накидалася на мене як ви тут,тільки вживу,я був окуєвший,я перенервувався й руки опустились...немає правди в світі.Одне на одного спригували,а результату нуль,ніхто й не поворухнувся.Був у міліції,заява була написана кимось про крадіжку,міліція встановила гаражі де були останки леніна говорили селищному голові--їдь забирай той тягнув час,можливо боявся, або попередили от й вся історія.....потім він зник.Я маю в одній особі все розрювати??повірте це тяжко та нереально,коли один в полі воїн,й це не байдужість інших,а вся люди зневірені.Доречі кирда менше півроку протрималась на посаді порошенко свого ставленика поставив...

на рахунок правого сектору я нічого поганого немаю,адже знаю не послухам про їхні заслуги на сході,але ті що залишись наш тил тут тримати---це вже питання інше,їх би всіх туди,не тільки з волині на ротацію своїх же побратимім,так вони тут розводять бардак і Бєспредєл!!!Зараз реально немає навіть в когось допомоги попросити якоїсь,всі одна банда,от уявіть якщо буде знову майдан--то виходить ПС,самооборона вже буде своїх гасити разом з беркутами,вони ж з новою владою прийшли,їм дозволили оформитись офіційно як організаціям,а це потрібно відробляти.......

Опубліковано

минулого разу,коли постив таку темку про леніна ,теж багато думок розділилось,мол Маневичани винні самі а дехто зрозумів проблему.....Но ви Шановний всіх

випередили,нажаль своєю невихованістю,я ніколи Лучан не ображав,й Луцьк своєю другою домівкою вважаю,но не дозволяв собі такої халатності....

Опубліковано

Зараз реально немає навіть в когось допомоги попросити якоїсь,всі одна банда,от уявіть якщо буде знову майдан--то виходить ПС,самооборона вже буде своїх гасити разом з беркутами,вони ж з новою владою прийшли,їм дозволили оформитись офіційно як організаціям,а це потрібно відробляти.......

Друже, що ти мелеш? От звідки в тебе таки думки - хтось розказав чи з власного досвіду? Якщо з власного - факти в студію.
Опубліковано

А як що має думати пересічна людина?

Більшість громадян думають що ПС (взагалі що таке ПС? громадська організація, партія, бандформування) це хороші люди які відстоюють інтереси Держави, а тут вспливає інфа про перестрілки у Волинських лісах, про не законний видубуток бурштину і т.д.

Виходить на виборах до верховної ради повірили людям, а вони подякували і на тому все закінчилось? Де Ярош, Гопко, Наєм і т.д, де реформи, зміни в Державі? Попали у ВР і замовкли. Велеса картинка вийшла!

Опубліковано

на рахунок правого сектору я нічого поганого немаю

Ну да, спочатку гавном облив а тоді "нічого поганого не маю". Особисто мені здалося з прочитаного в цьому пості, що дійові особи - такі як бездіяльний селищний голова, оця п. Кирда - в долі. А ПС якщо щось з того і поімєл - то навєрняка пустив на амуніцію і транспорт для своїх добровольців. Це лише мої домисли.

А маневиччани в цій всій ситуації показали себе як маса, яка не тільки обирає в Раду ублюдків, але й не здатна порішать з Леніним самотужки. Тож самі і винні.

Ну і щоб нагадати про той маневицький двіж http://www.volynpost.com/news/31266-volynskogo-lenina-rozpylialy-schob-zrobyty-dva-pamiatnyky-banderi-ta-nebesnij-sotni-foto

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...