Перейти до змісту

Сімейна економіка

lilechka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

milana, ви просто не бачили як приходить якийсь паморок і слухає навушники

каже "якісь тихі, гавно" і виймає їх з вух повністю в сірці... таке відчуття що з тою пробкою із-за якої і не чути

"клієнт" посилається нахєр, навушники ідуть в смітник

....

а в когось звичайно вішаються назад... так що діло кожного :)

P.S.: звиняйте за оффтоп.

• Відповідей 171
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Всім забудькуватим - в Салют на Грушевського не йдіть, там гаплик які черги, аж на всю довжину залу...

А от Колібріс, шевелиться значно скоріше, 3-4 людей і касири не щолкають, а хутко пікають товар :)

Опубліковано

До речі,він все життя не знав,для чого існіють вушні палички з ваткою))).

це гігієнічні палички. У кого проблема із сіркою є краплі спеціальні. Вибачте за офтоп але тими паличками люди собі клопоту із вухами можуть наробити.
Опубліковано

це гігієнічні палички.

А чистка вух - це не гігієна, по Вашому?

Вибачте за офтоп але тими паличками люди собі клопоту із вухами можуть наробити.

Якщо не вмієте ними користуватись - не користуйтесь. Ніхто ж не змушує.

http://elikar.pp.ua/?p=2328

почитайте а потім про гігієну поговоримо.

Опубліковано

За день до Нового Року замінив всі лампи в квартирі на LED. Навіть у кухонній витяжці. Бюджет ~1500 грн. 5W видають більше світла, як лампа розжарювання 50W. 5(!) років гарантія.

В магазині залишки по старих (відносно) закупках. Ціна - 90 грн. В брендовому інтернет-магазині - 119 грн. На hotline найдешевше - 107 грн.

Магазин "Люстри", вул. Конякіна, 37А:

bSWVg.th.jpg

P.S. В квитанції за січень чітко побачу, на скільки відсотків знизиться споживання електроенергії за місяць.

P.P.S. У всіх кімнатах раджу мати колір світла одного відтінку.

Опубліковано

За день до Нового Року замінив всі лампи в квартирі на LED. Навіть у кухонній витяжці. Бюджет ~1500 грн. 5W видають більше світла, як лампа розжарювання 50W. 5(!) років гарантія.

В магазині залишки по старих (відносно) закупках. Ціна - 90 грн. В брендовому інтернет-магазині - 119 грн. На hotline найдешевше - 107 грн.

Магазин "Люстри", вул. Конякіна, 37А:

bSWVg.th.jpg

P.S. В квитанції за січень чітко побачу, на скільки відсотків знизиться споживання електроенергії за місяць.

P.P.S. У всіх кімнатах раджу мати колір світла одного відтінку.

очень интересует ваш опыт, с нетерпением буду ждать результатов. сам, постепенно перевожу по комнате на лед.

Опубліковано

Дитячі підгузники найдешевші на Північному і в одній точці на Варшавці.

А взагалі ціни на них ростуть з космічною швидкістю :(

Ми купуємо різні:

польські Dada 4 - 54 шт - 150 грн. (2,77 за шт.)

Helena Harper 50 шт - 135 грн (2,7 за шт)

Happy 70 шт - 190 грн (2,71 за шт)

Huggies Classic 68 шт - 195 грн. (2,87 шт)

Pampers брали 1 і 2, а потім порівняли з Dada і зрозуміли, що кардинальної різниці нема (крім ціни).

Ще рік тому купували в пологовий Памперс 1 27 шт десь за 45 грн., а зараз вони у ВАтсонс коштують більше 100 грн.

Сьогодні в мене був шок, коли побачила ціну на Happy в супермаркетах - 315 грн!!!!!! А на ринку 190 грн.

А де ви купуєте підгузники? І які саме?

Опубліковано

брав Dada 2 - 78 шт. за 165 грн. на Лідавській

То ви дорожче заплатили, ніж на Північному - в цих підгузниках ціна однакова незалежно від кількості памперсів в пачці, а зі збільшенням номеру кількість памперсів зменшується. В 5 їх всього 46

Опубліковано

То ви дорожче заплатили, ніж на Півночному

тепер я і всі інші користувачі будемо знати, що на Північному дешевше ця марка вартує. дякую

Опубліковано

http://elikar.pp.ua/?p=2328

почитайте а потім про гігієну поговоримо.

Не учите меня жить, лучше помогите материально :_07: .

Як допогти? Готівка, на картку? Думав Захисникам допогти але якщо потребуєте...

Опубліковано

де недорого можна придбати свічки?

Крайній раз купував в "Колібрісі" (на Грушевського) по 4 гривні з копійками (парафінові, досить великі). Дешевших не бачив.

Опубліковано

Ми теж користуємось підгузниками Дада. Ціна на них постійно росте. Влітку брали по 130, тепер вже ціна 150. Але всеодно співвідношення ціна-якість мене влаштовує. То пару днів тому взяли одразу три пачки про запас на Північці

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Дівчатка, а де засоби гігієни купуєте і якого виробника? Ціни виросли більш ніж у два рази((

Зараз у Watsons акція на багато товарів, в тому числі, на засоби гігієни.

Always велика пачка 40 шт - 52 грн. В супермаркетах бачила в районі 74 грн.

Сенсодин 27 грн. з копійками.

Опубліковано

Низькі ціни на медикаменти (обїздив половину аптек Луцька так як певні необхідні медикаменти дорого коштували): аптека Волиньфарм №61 вул. Львівська, 61а тел.767336; аптека "Дбай про себе" пр.Грушевського,4а тел.740081.

Продукти харчування (декілька прикладів): супермаркет "Наш" на вул. Конякіна; гуртівня "ПАККО" на Ковельській; також на К.-Карого перед ж/д переїздом направо (як їхати від Варшавки) проїхавши 200 м є склади де дуже багато різноманітного товару: продукти харчування, посуда, постіль, деякі побутові прилади (китай) і інші госп. товари. Низькі ціни, думаю більшості це місце знайоме.

Опубліковано

Щось я трішки розчарувався у всій цій "долбаній" економії? Економиш,економиш,місяцями(багато чому собі відмовляєш)а тут бац! якийсь форс-мажор! і до дупи вся ця економія((.

PS: тільки не питайте що таке форс-мажор, відразу сюди http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%BE%D1%80%D1%81-%D0%BC%D0%B0%D0%B6%D0%BE%D1%80

Опубліковано

Щось я трішки розчарувався у всій цій "долбаній" економії? Економиш,економиш,місяцями(багато чому собі відмовляєш)а тут бац! якийсь форс-мажор! і до дупи вся ця економія((.

PS: тільки не питайте що таке форс-мажор, відразу сюди http://uk.wikipedia....wiki/Форс-мажор

Суть, як Ви кажете в "цій "долбаній" економії" полягає в тому що у випадку форс-мажора (на який ви люб'язно дали лінк, бо ми тут знаєте не "сєміп'дяєй во лбу" і що таке ФМ не знали) Ви маєте більшу кількість грошей для пом'якшення наслідків цього форсмажора...

Опубліковано

PS: тільки не питайте що таке форс-мажор, відразу сюди http://uk.wikipedia....wiki/Форс-мажор

Ви маєте більшу кількість грошей для пом'якшення наслідків цього форсмажора...

Я нічого не зрозумів.Що значить для пом"якшення наслідків цього форс....

Опубліковано

Я не живу для того щоб чекати форс-мажора!! і грошей для цього не відкладаю, бо бл.ть вже навідкладався, як взнав які проблеми .... тут промовчу(здоров"я), то ніяких там пару сраних копійок не допоможе!! над якими я трусився пару років! у супермаркетах, і (майже) у всьому собі відмовляв. Економте)) але ви повірите що це мізер, аби вам було б добре.

Опубліковано

Є одна цікава ідея.

Наприклад житомирська сиркова маса(з курагою ,ізюмом, журавлиною ,або приправами) коштує 32 грн за кг.

А якщо брати ящик(5 кг) То ціна вже по 29.5грн

Ділити ящик на 2-3-4 досить просто.

Крім вигоди в ціні є ще момент , що у цілому ящику буде свіжий творожок, а коли продають на вагу, запросто можуть докинути вчорашнього непроданого.

І так можна по дуже багатьом групам товарів.

Треба цілий новий розділ стврити для зручності.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...