Перейти до змісту

Сімейна економіка

lilechka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зошит в клітинку на 12 арк. 2 тижні назад в них коштував 2.50, а оптом продають по 25 штук упаковкою, півроку назад оптова ціна за 1 зошит відрізнялась на 10 коп.

• Відповідей 171
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В "Колібрісі" на пр.Грушевського бачив парафінові свічки по 4,75 грн. За розмірами явно переважають польські, які десь бачив по 8 грн.

Опубліковано

Добрий вечір! Підкажіть де дешевше купити стіральний порошок "Ушастий нянь" 6 кг -9 кг

Дякую!

Не рекомендую. По перше москальський. По друге якість погана. Ми використовуємо болгарський "teo bebe". Оптимальний по співвідношенню ціна-якість.

Опубліковано

Добрий вечір! Підкажіть де дешевше купити стіральний порошок "Ушастий нянь" 6 кг -9 кг

Дякую!

Не рекомендую. По перше москальський. По друге якість погана. Ми використовуємо болгарський "teo bebe". Оптимальний по співвідношенню ціна-якість.

Де купуєте? Яка ціна? Яка упаковка?

Дякую!

Опубліковано

Хто яке масло купує?

Цікавить 82,5 % хорошої якості

Пробую різних виробників. Сподобалось одеське

vest_gold_82.5_200g_slivoch.jpg

але зараз не можу знайти

Можливо хтось знає де продається?

Опубліковано

Хто яке масло купує?

Цікавить 82,5 % хорошої якості

Пробую різних виробників. Сподобалось одеське

vest_gold_82.5_200g_slivoch.jpg

але зараз не можу знайти

Можливо хтось знає де продається?

Якщо воно справді імпортне - то його ціна повинна вирости втричі, пропорційно зростанню курсу долара ;)http://www.produktoff.com/maslowest-goldslivochnoe-825-200g-440881.html

І на економію сімейного бюджету це вже не схоже :(

Тут пишуть, що є в наявності: http://www.ambar.ua/ru/catalog/slivochnoe-maslo-c-1739/maslo-westgold-slivochnoe-naturalnoe-82-5-proc-t-115705.html

Але я б взяв Молокію...

Опубліковано

Дякую!

Актуально!!!

Дякую!

Дякую!

Актуально щодо "teo bebe"!!! "Ушастый нянь" не актуально!!

Дякую!

Дякую!

Актуально щодо "teo bebe"!!! "Ушастый нянь" не актуально!!

Опубліковано

Тут пишуть, що є в наявності: http://www.ambar.ua/...c-t-115705.html

Але я б взяв Молокію...

купувала десь місяць тому за 20-21 грн

тепер дорого((

Молокія не подобається(

поки найкраще смакувало President, але ціна теж кусається трохи(

Опубліковано

Погоджуюсь щодо масла "Молокія" - посереднє (на відміну від їхньої сметани чи кефіру).

Більш до вподоби "Ферма" або "Наш молочник".

Дякую!

Не все так просто. Виробляють "Ушастий нянь" у Вінниці, тобто українське виробництво. Проте, завод належить російській компанії "Невська косметика".

Опубліковано

Народ а хтось слідкує за цінами на хліб /цікавить Теремнівський/ чи можливо десь є інформація з історією цін.

Тому що кожного разу інші ціни, ось ті що я запам'ятав тільки за березень, і взагалі скільки коштує зараз хліб.

1,03,15, Чорний 6,25гр. Білий 6,35гр.

4,03,15, Чорний 6.56гр. Білий 6,88гр.

12,03,15 Чорний 6,90гр. Білий 7,40гр.

19,03,15 Чорний 6,60гр. Білий 7,40гр.

Опубліковано

Народ а хтось слідкує за цінами на хліб /цікавить Теремнівський/ чи можливо десь є інформація з історією цін.

Тому що кожного разу інші ціни, ось ті що я запам'ятав тільки за березень, і взагалі скільки коштує зараз хліб.

Черствуватий хліб по 4 грн

Ще б так якість піднімали!

Опубліковано

в "Нашому Краї" на Шевченка, розпродають продукцію "Конті" у якої підходить термін, вафлі і печиво, здається на вчора по 0,81 грн\шт

5928660.Triksi_sgusenoe_moloko_25gr-_3-75r.jpg

pechenje-sguschenkino.jpg

Опубліковано

Для мам, які годують малят українським Малишом, - в Сільпо ще лишилися пачки по 33 грн. (з рисовим борошном), бо скрізь вже 48-55 грн.

Опубліковано

Для мам, які годують малят українським Малишом, - в Сільпо ще лишилися пачки по 33 грн. (з рисовим борошном), бо скрізь вже 48-55 грн.

І обов'язково звірте ціну на касі

бо нещодавно я взяла одну річ і пішла на касу

на ціннику 38 грн - на касі майже 51 )))

Опубліковано

І обов'язково звірте ціну на касі

бо нещодавно я взяла одну річ і пішла на касу

на ціннику 38 грн - на касі майже 51 )))

Читав на мордокнизі як одна жіночка домоглась щоб їй товар продали по тій ціні, що на ціннику а не на касі. Повоювала, походила з цінником по магазині але свого домоглась. Це в Києві зовсім недавно було.

Опубліковано

Читав на мордокнизі як одна жіночка домоглась щоб їй товар продали по тій ціні, що на ціннику а не на касі. Повоювала, походила з цінником по магазині але свого домоглась. Це в Києві зовсім недавно було.

В більшості луцьких супермаркетів донедавно так все і відбувалося. Якщо на касі пробивалася вища ціна, то решта покупцю поверталася. Якщо різниця була близькою до 10 грн., то пропонували повернути товар, або морозилися, що відповідального працівника нема на місці.

Зараз ціни просто не встигають міняти і довести щось стає все важче

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні були в супермаркеті "Салют" на Конякіна, 14, так приємно здивувала ціна на олію "Чумак" 2 л - 66 грн., а також ще деякий перелік.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...