Перейти до змісту

Чим краще їхати у Львів?Маршрутне таксі чи електричка?

san4ez1

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня.Потрібно 4 січня заїхати у Львів.Знаю. що дороги не має, тому подумую електричкою.Добре було би якби була маршрутка, яка їде через Дубно на Львів по трасі.Можливо хтось знає найкращий шлях чи маршрутку швидку.Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На минулому тижні приїздила знайома зі Львова. Їхала маршруткою більше 5ти годин...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Електричкою за три години будеш там. І умови нормальні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

електрички туди не їздять!!!! рейковий автобус їде зранку(орієнтовно 70грн), дизель ковель-чернівці ввечері(загальний вагон 30грн)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки не маршруткою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, краще вертольотом. в Лугандоні після снарядів, мабуть, дороги кращі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть що електричка рейковий автобус дуже комфортний, бо я раніше думав що там дерев'яні лавки ...а виявляється там сидіння як в літаку..Тому поїду саме цим транспортом.Всім дякую.Нажаль,чомусь, не можу плюсанути. :0156:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гггг,як в літаку:-) як у автобусі приміському.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть що електричка рейковий автобус дуже комфортний, бо я раніше думав що там дерев'яні лавки ...а виявляється там сидіння як в літаку..Тому поїду саме цим транспортом.Всім дякую.Нажаль,чомусь, не можу плюсанути. :0156:

тобі хтось трішки прибрехав))) не такі як в літаку :_03: ...такі як в тролейбусі зеленому)))

post-14337-0-65668800-1417687546_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо народу буде повно то не так уже і добре їхати, тому що сидіння вузькі і якщо буде хтось огрядний біля вас сидіти то буде не комфортно. І ще хочу додати- електрички їздять до Львова. Їхати довго(десь 5 годин) але за 12 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть що електричка рейковий автобус дуже комфортний

ну не такий вже й комфортний - коли навпроти хтось сидить то довгоногим (це я про себе))) нема де ноги подіти

але однозначно комфортніше, а головне швидше, ніж їхати автобусом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо народу буде повно то не так уже і добре їхати, тому що сидіння вузькі і якщо буде хтось огрядний біля вас сидіти то буде не комфортно. І ще хочу додати- електрички їздять до Львова. Їхати довго(десь 5 годин) але за 12 грн

ви з марса пишете? краще потіснитись 3 год, ніж тарахтатись 5 год по дорозі!!! з луцька до львова електрички не їздять!!! по причині відсутності ліній!!! і ще, за 12 грн хіба що студенський, так самий дешевий дизель общак!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо як в літаку то кажи хай дають місця буля ілюмінатора і там де аварійні виходи там місця більше :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо я не помиляюсь о 7.00 э маршутка Луцьк-Броди (через Дубно), а там пересідаеш на Броди-Львів, в мене так знайомий їздить на навчання. Результат їдиш по нормальній дорозі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви з марса пишете? краще потіснитись 3 год, ніж тарахтатись 5 год по дорозі!!! з луцька до львова електрички не їздять!!! по причині відсутності ліній!!! і ще, за 12 грн хіба що студенський, так самий дешевий дизель общак!!!

Для дітей сонця повторюю електричка їде. коштує 12 грн- по студаку 6 коштує. і якщо не їздили нею то не значить що її не має. І якщо комусь не горить і хоче зекономити 60 грн але їхати на 2 гоидини довше, то це найліпший варіант

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для дітей сонця повторюю електричка їде. коштує 12 грн- по студаку 6 коштує. і якщо не їздили нею то не значить що її не має. І якщо комусь не горить і хоче зекономити 60 грн але їхати на 2 гоидини довше, то це найліпший варіант

В скільки годин відправляється електричка яка коштує 12 гривень?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для дітей сонця повторюю електричка їде.

Для тих хто в танку, повторюю - електричка Луцьк-Львів - не існує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди!!!!!!Я вже подякував і треба було закривати тему, а ви сваритесь.Чарка миру і розходьтесь...Дякую ще раз всім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В скільки годин відправляється електричка яка коштує 12 гривень?

В 8.30 Ківерці-Сапіжанка. Пересадка в Сапіжанці на електричку Ковель- Львів (буквально 10 хв почекати). Попереджаю відразу це не самий комфортний варіант але і ціна відповідна. Десь близко 2 будете у Львові.

P.S. За "діти сонця",вибачаюсь, нікого не хотів образити. Написав не подумавши. Вибачте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так це не 12 гривен. А 11 грн до Сапіжанки і 8 грн з Сапіжанки. Всього 19 грн.

А Ви пишете що є прямий за 12 грн. То є прямий чи немає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так це не 12 гривен. А 11 грн до Сапіжанки і 8 грн з Сапіжанки. Всього 19 грн.

А Ви пишете що є прямий за 12 грн. То є прямий чи немає?

Прямий тільки Ковель- Чернцівці і рейковий автобус Ківерці- Львів. Ця електричка не пряма а з пересадкою. Якщо брати білет то не потрібно брати окремо до Сапіжанки а потім до Львова. Просто в касі купуєте білет Луцьк Львів так виходить дешевше(12 грн). Колись як перші рази їхав теж купув так як Ви говорите. А потім мені вже пояснили що можна так і дешевше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть що електричка рейковий автобус дуже комфортний

ну не такий вже й комфортний - коли навпроти хтось сидить то довгоногим (це я про себе))) нема де ноги подіти

але однозначно комфортніше, а головне швидше, ніж їхати автобусом

А тим, хто навпроти довгоногих дєвушок-пріятно:-) еротічко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я з друзями з США колись зі Львова до Луцька їхав автобусом. вони певно прокляли той день. 5,5 годин по колдойобінам і ямам. Автобус в деяких місцях їде по 5 км в годину, пірнаючи у ями всією мордою. лемківське п'яне бидло, яке їздить від села і до села, постійно підсаджується в автобус і травить всіх своїми ароматами риби, поту, немитого тіла і... розпиває прямо в автобусі пиво, рево, ягуари і все решту. взимку ще пів-біди, а влітку запахи нестерпні. ну і окремо відзначу, шо кошерним сільським парубкам триматись за поручні не круто, тому обливати вас своїми напоями і падати на вас будуть часто, якшо ви будете сидіти спереду автобуса. для американців це було просто шоком. трясло жахливо, на ямах можна було голову розбити об вікно чи переднє сидіння. навіть для мене та поїздка виявилось дуже неприємним спогадом.

натомість коли їхали назад, то їхали електричкою. відносно комфортно. електричка по ходу ніде не стає-величезний плюс, немає навали подорожуючих з села до села, немає чебуреків, п'яного бидла і всього решти. Їде в надцять разів швидше. доїжає менше, ніж за три години. дуже зручно і доволі дешево.

тільки електричкою. або як варіант машиною через Дубно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я з друзями з США колись зі Львова до Луцька їхав автобусом. вони певно прокляли той день. 5,5 годин по колдойобінам і ямам. Автобус в деяких місцях їде по 5 км в годину, пірнаючи у ями всією мордою. лемківське п'яне бидло, яке їздить від села і до села, постійно підсаджується в автобус і травить всіх своїми ароматами риби, поту, немитого тіла і... розпиває прямо в автобусі пиво, рево, ягуари і все решту. взимку ще пів-біди, а влітку запахи нестерпні. ну і окремо відзначу, шо кошерним сільським парубкам триматись за поручні не круто, тому обливати вас своїми напоями і падати на вас будуть часто, якшо ви будете сидіти спереду автобуса. для американців це було просто шоком. трясло жахливо, на ямах можна було голову розбити об вікно чи переднє сидіння. навіть для мене та поїздка виявилось дуже неприємним спогадом.

натомість коли їхали назад, то їхали електричкою. відносно комфортно. електричка по ходу ніде не стає-величезний плюс, немає навали подорожуючих з села до села, немає чебуреків, п'яного бидла і всього решти. Їде в надцять разів швидше. доїжає менше, ніж за три години. дуже зручно і доволі дешево.

тільки електричкою. або як варіант машиною через Дубно.

І тут в тебе бидло і в Америці, аж шкода тебе. На почитай

Мудрец и ученик сидят у ворот своего города. Подходит путник и спрашивает:

— Что за люди живут в этом городе?

— А кто живет там, откуда ты пришел? — спрашивает мудрец.

— Ох, мерзавцы и воры, злобные и развращенные.

— Здесь то же самое, — ответил мудрец.

Через некоторое время подошел другой путник и тоже спросил:

— Что за народ в этом городе?

— А кто живет там, откуда ты пришел? — спросил мудрец.

— Прекрасные люди, добрые и отзывчивые, — ответил путник.

— Здесь ты найдешь таких же, — сказал мудрец.

— Почему ты одному сказал, что здесь живут негодяи, а другому — что здесь живут хорошие люди? — спросил мудреца ученик.

— Везде есть и хорошие люди, и плохие, — ответил ему мудрец. — Просто каждый находит только то, что умеет искать…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

читаю і смішно стає, BIT а ви жили в селі?

Або там де щоб помитись це треба зробити купу "двіжняка", нагріти воду в тазіку і так далі, чи ви голубих кровєй?

А ви не думали що люди просто їдуть з роботи, і може не всі сиділи та й клацали по клаві в офісі, а більшість пахали як негри грузчиками та клали бруківку, і не всі роботодавці переживають за людей, і створюють нормальні умови праці, де можна помитись та привести себе до ладу.

А різне там "бидло" хочу вас запевнити є у будь якому куточку світу, навіть є й таке в кого тіче голуба кров :) тому ставтесь простіше до всього, і якщо вже про США так не знімайте квартиру з ваших слів в "нігерському районі", знімайте там де тільки білі, якщо нема грошей, то не виказуйте своє фе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...