Перейти до змісту

потрібна порада - замерзла рідина в бачку омивача

Megaherz

Рекомендовані повідомлення

Отож, до літньої омивайки долив зимової (на -20) але в пропорції 70/30 - і замерзла рідина в шлангах від бачка до форсунок омивача.

В бачку нормально, не замерзло. Коли доливав зимову рідину то проганяв через форсунки.

Власне питання - де поставити машину щоб відігріти? Чи можна якось по іншому відігріти?

Варіант чекати поки потепліє не підходить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

феном будівельним. тіко не перестарайся )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отож, до літньої омивайки долив зимової (на -20) але в пропорції 70/30 - і замерзла рідина в шлангах від бачка до форсунок омивача.

В бачку нормально, не замерзло. Коли доливав зимову рідину то проганяв через форсунки.

Власне питання - де поставити машину щоб відігріти? Чи можна якось по іншому відігріти?

Варіант чекати поки потепліє не підходить.

Як варіант фен. Промисловий,або для волосся.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за пораду, є ще одна проблема - один з шлангів йде до заднього скла (універсал), і до неї феном не дістатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже краще для волосся, бо будівельним дуже ризиковано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На парковку в порт-сіті завезти і почекати пару годин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за пораду, є ще одна проблема - один з шлангів йде до заднього скла (універсал), і до неї феном не дістатись.

в такому разі, гляньте в неті де саме проходить по потолку чи по каркасу шланг до задньої форсунки, заженіть авто в гараж (або, по можливості, в щось схоже) і полийте в тому місці теплою водою кілька разів. Теплий дах + відсутність вітру в приміщені + 0-ва або +ва температура послужать розморозці шлангу. Потім випшикайте, або злийте омивайку і залийте зимову, після чого пропустіть її по шлангах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бувало таке, але якщо день поїздити з максимумальної пічкою, та потрошки давати напор в шланг (тільки не перестарайтесь, щоб насосік не спалити), то відпускало.

Повністю підтримую Davids

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всім дякую за поради, буду пробувати теплу воду + стоянку в порт-сіті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що вже така принципова омивайка в таку погоду?? Я двірниками стараюсь зимою взагалі користуватись по мінімуму і використовую лише при снігопаді....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на ніч в теплий гараж, і все відійде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що вже така принципова омивайка в таку погоду?? Я двірниками стараюсь зимою взагалі користуватись по мінімуму і використовую лише при снігопаді....

Не користуйтесь і далі, а для мене це - важливо.

Якщо завтра снігопад, каша на дорозі і забруднене лобове/заднє скло, як їхати? ставати через кожні 5 км і витирати мокрою тряпкою?

Бачок ще не замерз, а він повний - а коли замерзне то його може розірвати. А мені щось не дуже хочеться перевіряти розірве його чи ні.

п.с. майже 2 год назад поставив авто в підземку в порт-сіті. Результат : передні форсунки вже працюють, чекаю поки відійде задня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

п.с. майже 2 год назад поставив авто в підземку в порт-сіті. Результат : передні форсунки вже працюють, чекаю поки відійде задня.

Я колись в такій ситуації просто заїхав на мийку. Після мийки (хвилин 30-40) розмерзлись як передні, так і задні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...