Перейти до змісту

Маршрутки будуть зупинятись у відведених місцях

ChB

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

До уваги пасажирів і водіїв маршрутних таксі!

Згідно з розпорядженням міського голови з 01.01.2008 року автобуси, які працюють в режимі маршрутного таксі будуть зупинятись лише на основних зупинках громадського транспорту та на зупинках, де встановлені дорожні знаки зупинки маршрутного таксі.

Просимо з розумінням віднестись до такого режиму роботи автотранспорту, адже до перевезень задіяні автобуси більшої пасажиромісткості і необґрунтовано велика кількість зупинок призведе до значного збільшення часу в русі та інтервалу руху.

У разі потреби встановлення додаткових зупинок, просимо звертатись до відділу транспорту та зв'язку міської ради.

©

Давно пора.

• Відповідей 398
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

исходя из формулировки

на основних зупинках громадського транспорту

возле ЦУМа ничего не поменяется :(

Опубліковано

А у вас нема відчуття де жавю? вже колись приймалли щось подібне...

и шо возле ЦУМа не будето стоять куча 15токк?

враховуючи, що мають по цьму маршруту ходити вже автобуси, то може і не стояти...

Де перелік зупинок ? Де хоча б колишня розмітка під них ?

на кожній з них стоїть знак "зупинка маршрутних ТЗ"

Опубліковано

Ну наконец-то, а то эти маршрутчики задолбали уже. Думаю от это выиграют все и автомобилисты и маршрутчики и пассажиры.

Опубліковано

Невже, невіриться. Давно пора. Краще буде всім. Водій буде планово розганятись, проїзджати дистанцію та зупинятись на зупинці. Буде Європа. Цікаво, що буде робитись на зупинках (скільки ж різних є маршруток, і всім треба буде зупинятись, особливо в центрі)? :( :( ;)

+ 1 Топікстартеру за хорошу новину

Опубліковано

Допускаю,что придерживатся этих правил будут только на тех улицах где поставили(поставят) камеры наблюдения.А на остальных без изменений.

Опубліковано

Думаю нічого не зміниться, як будуть люди "перед переходом" чи "за переходом" зупиняти, так і будуть воділи гнатися за гривньою, поки ДАІ`шніки не будуть їм нормальні штрафи пуляти.

Опубліковано

В других городах такого бардака нет. Вот в том же Мариуполе никто в маршрутке не волает во все горло "АстАнавите здеся", а просто жмут кнопочку и водила стопает на ближайшей остановке. И все довольны... А у нас дичь...

Опубліковано
В других городах такого бардака нет. Вот в том же Мариуполе никто в маршрутке не волает во все горло "АстАнавите здеся", а просто жмут кнопочку и водила стопает на ближайшей остановке. И все довольны... А у нас дичь...

Згідний, в нас на них даже ніхто не реагує взагалі... натискай не натискай, толку ніякого.... :blink:

Опубліковано
Навіщо їхати в Маріуполь - в Рівному те ж саме.

Взагалі-то на кнопочку можна і в нас давти. Я останнім часом так і роблю в "Богданах" - сподобалось :blink: . Але проблема в тому що на водіїв цей сигнал діє зразу ;) в мене враження, що ця кнопка діє як стоп-кран ;)

Опубліковано

Ха)... В мене все навпаки, скільки не нажимав, ніразу не зупинялись :blink:

Сподіваюсь все зміниться на краще ;)

Опубліковано

Та ну фигово будет. Растояние иногда очень велико между остановками. Как всегда, что не делают, так все через ж***у. Лучше б запретили на основных улицах останавливаться где попало, а там где движение небольшое можно было бы.

Опубліковано

От дійсно, поки не насадять даішніків через кожні 50-100 м, нічорта не зміниться з боку водіїв!

І таку інформацію треба в пешу чергу до пасажирів доносити, бо так і будуть вякати «астанавітє тута» і т. п.

А якщо водій відмовляється і каже, що в даному місці зупинка заборонена,

відкривається пасть і починається скандал типу «я, мол, башляю, вот гдє хачу, там і вихажу»!

Не раз таке спостерігав.

Та й поки до людей дійде, що, як і до чого, пройде ще немало часу (якщо до деяких взагалі дійде!).

Бордів треба по всьому місту навішати з постановою, може побачать!

Опубліковано

Oushen

Погоджуюсь! Є ж такі маршрути, де майже пів напрямку і натяку на зупинку немає. Візьміть хоч 23. Вагома частка людей, які користуються цим маршрутом, або сідають, або виходять у місцях де до зупинки кілометри :)

Стосовно 15-тих і тп. згідний з іншими однозначно!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...