Перейти до змісту

Шукаю програміста для створення сайту.

sergkots

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня!

Який саме тип сайту потрібний: промо, магазин... На Вордпресі підійде? Можу вислати зразки своїх робіт.

Опубліковано

якщо не потрібні: якість, нормальна робота, швидке вирішення проблем — тобто замовник і виконавець з України :) то так — можна не платити і вкрасти десь

Опубліковано

Nick85, мені потрібен легальний продукт. Це принципово та критично.

themeforest.net вам в поміч.

Впринципі якщо руки ростуть звідки треба то можна і самому з допомогою мануала та гугла

Можна найняти когось, щоб на базі обраного вами шаблона чи теми, вам сайт зробив. Це не має бути дорого.

І головне — ви матимете повну підтримку від автора протягом тривалого часу. Правда на англійській мові :) бо маркетплейс забугорний

.

Потрібне щось статичне типу візитки — купіть HTML-шаблон за 16 баксів, який на вас дивиться. Але тут для правки треба буде знати трошки HTML та CSS.

Якщо сайт має бути живеньким і активним — найкраще рішення це Wordpress-тема (40-50 долярів). Тут вже і самому можна налаштувати з адмінки якщо не полінуватися.

P.S.: навіть якщо ми не потрапимо в Європу :) це не означає що не треба звикати до хорошого, яке до того ж є правильним та законним.

Опубліковано
Там щороку за ліцензію платити?

Так, треба платити. Ліцензія на рік була 80$. Ломати двіг не раджу, рано чи пізно вам і вашому сайту стане зле - власний досвід :_08:

Опубліковано

Nick85, мені потрібен легальний продукт. Це принципово та критично.

Для довідково-інформаційного може вистачити і wordpress, яким я займаюсь. Шаблони верстаю сам, зроблю усе з вашими побажаннями.

Як приклад останньої роботи, сайт кафедри політології НаУ ОА: http://polsci.oa.edu.ua/

Дизайн там сам верстав. Якщо що, мій телефон: 068-7007-666

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...