Перейти до змісту

Річниця Майдану!

difoto

Рекомендовані повідомлення

Чомусь багато ввжають що вся срака через майдан. І ніхто не вдупляє. Що навіть якби не було б майдану було б те саме в 2015 році. хуйло забрав би крим і пів, а то і цілу Україну тільки так забрав би з дозволу хряка який би і не хрокнув бо його б відразу розірвали.

ще в 2013 році казали що долар однозначно коштує не 8 і навіть не 12 грн і все компенсувалось золотовалютними запасами. і якби їх бездарно так і стримували долар не поступово за рік став би 16, а за тиждень хєранув би до 20.

Не нада свої вади і проколи звалювати на майдан.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 166
  • Створено
  • Остання відповідь

Як на мене то майдан тільки показав практично всім українцям що наш північний сусід то є ворог.

Більш жодного позитивного наслідку від майдану я не бачу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не спригуй

Не показуй себе дурачком. Тебе запитали: у зниженні рівня життя, дестабілізації, війні - винуваті українці? У війні ВИНУВАТІ УКРАЇНЦІ? Ти дурачок? Чи строїш з себе такого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чомусь багато ввжають що вся срака через майдан. І ніхто не вдупляє. Що навіть якби не було б майдану було б те саме в 2015 році. хуйло забрав би крим і пів а то і цілу україну тільки так забрав би з дозволу хряка який би і не хрокнув бо його б відразу розірвали.

ще в 2013 році казали що доллар однозначно коштує не 8 і навіть не 12 грн і все компенсувалось золотовалютними запасами. і якби їх бездарно так і стримували доллар не поступово за рік став би 16 а за тиждень хєранув би до 20.

Не нада свої вади і проколи звалювати на майдан.

Ну є прошарок який не має змоги мислити, щоб осмислити все це, бо ніколи цим не цікавилося, а тут раптом Тах, бах, революція і все пішло своїм чарадом. А мозок пересічного пожирача їжі і споживача благ, цього не може і подавна збагнути. Він лише налаштований осмислювати "є - нема"

є - добре, немає - погано, а з чим воно зв"язано і чому є амебу не цікавить, тут мова навіть про гідність не йде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, Ді, я вже чекав від тебе твоє сакраментальне... З твого дозволу, не претендуючи на авторство та ін.

Dima 07, ти ідіот!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чомусь багато ввжають що вся срака через майдан. І ніхто не вдупляє. Що навіть якби не було б майдану було б те саме в 2015 році. хуйло забрав би крим і пів а то і цілу україну тільки так забрав би з дозволу хряка який би і не хрокнув бо його б відразу розірвали.

як кажуть "если бы да кабы во рту выросли грибы..."Що сталось те сталось.

Задайте тільки питання: Чи отримали українці те що так відстоювали на майдані?

Поки що є війна, тисячі скалічених доль, економіка у прірві, девальвація у 100%, загроза повернення 90-их років і ніякого бажання від цих людей у владі щось реально почати виправляти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думка білоруса, про те що на самому ділі відбулось в Україні....

честно говоря ситуация очень простая. на украине произошло обнадёживающее весьма позитивное событие которое могло дать крайне позитивные плоды.Но в самый ответственный момент когда могла сформироваться здоровая народная власть с люстрацией, выборами и конституцией направленными на благо народа майдан был примитивно и однозначно перехвачен практически один в один теми же элитами которые держали власть до этого. за исключением несущественных внутри клановых переделов. люстрация и другие требования майдана тихонечко убрали с повестки дня и расселись по табуреткам.

затем начали шантажировать РФ с черноморским флотом и вступлением в нато, что привело к неожиданному для киевской власти повороту. оценив происходящее и все сопутствующие угрозы, РФ в своих интересах использовала русское недовольство и на волне подавляющей поддержки русского населения в крыму руками этого же населения и своих солдат перевела статус крыма в статус субъекта РФ

после чего воодушевлённое русское юго-востока население поверило в глупую идею того что Путин за русских и поверило в то что они сделают как крым.

а затем украинская власть стала просто без разбору стрелять по всем подряд поступив столь же идиотски как и все остальные

Да почему видео врать не может? Я верю фактам. Украинские военные во всю бомбят мирную горловку, а в захваченном злобным Путиным Крыму нормальная мирная жизнь

создание независимой РУССКОЙ новоросии опасно для кремля как точка формирования русского самосознания и русской власти, что неизбежно привело бы к перетеканию этого процесса в границы РФ и падению кремлёвского режима

поэтому вся поддержка ДНР и ЛНР сводилась к поставкам незначительных ресурсов которые позволяли просто держаться и заходить в тупик новым образованиям. всё это лишь для того что бы посеять хаос и безнадёжность и привести к тому что русские выедут с этих территорий и там не сможет появиться нормально независимое НАРОДНОЕ государство.

это всё очень печально...

столько людей гибнет и погибнет зря

столько ненависти и противостояния родилось и родиться среди весьма родственных народов

и помните, там где ненависть там нет правды и быть не может

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останні вибори показали, що люди гідні того, що обирають :( (я не про Луцьк)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

самі затяті тримаються, а дехто вже попустився і втратив патріотізьм

тра всім подарить великі ложки, шоби їли черпаючи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ромаха скажи їм шо не все сразу, тре почикать з літ 5 а мо й 10 і всьо буде путьом - будемо їсти коржі з маслом, похмилятись медом і варити на натуральному газові власної бадяги!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Господи, звідки ж ця вся латентна вата повилазила?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ромаха скажи їм шо не все сразу, тре почикать з літ 5 а мо й 10 і всьо буде путьом - будемо їсти коржі з маслом, похмилятись медом і варити на натуральному газові власної бадяги!!

або буде так...

Владимир Каряка

Ну шо я хочу сказать))))))))

Как я и говорил,страна развалиться))) а то что пиздят золото,это полное подтверждение моих слов,а зима еще не наступила,а война продолжается,все дорожает,мне интересно,сколько еще народ будет хавать говно из телика?)) хотя уже поздно что то делать,остается просто сидеть и ждать,пока это все не рухнет)

Польша и Румыния,первые будут стоять за своими землями,а нищий и Юго-восток пойдет просится в Россию.

В каком году развалиться страна? я думаю что вначале 2015 года,а вы как думаете?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

де ці суки на вила іх на вила!

повторюсь:

risovachru_4648939_14814141.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

risovach.ru?

risovach.ru?

post-27282-0-47184000-1416506909_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Електронщик, а знаєш що Майдан показав? Щоб щось змінювалось, потрібно щось робити, кожному робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Електронщик, а знаєш що Майдан показав? Щоб щось змінювалось, потрібно щось робити, кожному робити.

веди нас росомаха веди!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без лєнінасталіна не можеш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звиняйте ромаха се тобі за те шо видаляш тє шо я писав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звиняйте ромаха се тобі за те шо видаляш тє шо я писав

знайду чий клон й тебе видалю, а не тільки те, що ти написав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всьо я поняв свої ошибкі спиняйтесь хлопці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

disser, а ти іди це все скажи під стіну з героями Небесної Сотні чи родичам загиблих, якщо такий принциповий та сміливий.

MANJAK11, дякі, що потер! Бо є демократія, а є межі допустимого. І дехто цього просто не розуміє в силу певних причин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та пишу же шо всьо поняв

і біш не буду в свящонних темах умних мислей ромахі і кумпанії усердствовать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі то людина просто хоче жити, не заморочуючись політикою. Людина має роботу, працює, заробляє гроші, ростить дітей, будується потрохи замислюється про свою старість і як би то прожити з комфортом і тут бац! Революція! Війна!. Гроші які ти заробив стали нічим, те що ти відкладав стало порохом! І це саме мале, щастя якщо тобі в хату не влетів снаряд, якщо у твою родину, не дай Боже! не прийшла похоронка!

Я пережив 90-ті і бачив гіперінфляцію. Чесно, не хочеться повторення цього.

Ви пишете про те що потрібно щось робити? Цікаво що?

Єдине що спадає на думку, тільки тоді Майдан стане позитивом, якщо почнуться реальні дії. Наприклад, боротьба з корупцією. У Верховній Раді є куча нових обличчь, і все ж таки є надія, що вони хоч щось почнуть реально робити! Бо що одного майдану країна просто не переживе. Досить вже цього: Криму нема і на Донеччині та у Луганщині точиться війна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Electronshik, зрозумій, що Майдан був неминучим. Завдяки "овочу", який крав, насаджував скрізь сім'ю та своїх ставлеників, де-факто легалізував корупцію і стався Майдан. Та і назбиралось в народу за 23 роки багато претензій. Сьогоднішня влада (ПОП, Яценюк, прихильником яких я не є) теж не тойво, не хвайно. І крокує, впевнено крокує, до чогось не гарного. Система та сама, і вони її породження. Сильно війна загальмувала усі позитивні процеси, а влада цим скористалась і діє за принципом "Війна все спише". Крім того, влада, перебуваючи в різних системах координат з народом, не розуміє та дико боїться того ж самого народу. Я пам'ятаю їхні розгублені "морди ліца" 19 січня.

Звичайно, не хочеться гіперінфляції як в 90-ті роки, але, як на мене, свобода дорожча (вибач за можливий пафос).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...