Перейти до змісту

Лузання насіння в кінотеатрі. Як ви відноситесь?

aroma

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні ситуація така вийшла, вперше за всю історію.

Сиділи на Поводирі, чіпси-насіння-пепсі. Попереду сидів цілий ряд жіночок, яких обурювало шо ми тут насіння лузаєм. Обернулась одна, каже, хлопці, ви б ще закуску принесли.

Ми переглянулись, спорити не стали. Потім знову висказує якісь недовольства.

Після сеансу взагалі видала, каже, хто ж вас діти так виховує?! чи шось типу того

Кажу, в чому, власне, проблема?

Каже, хто ж в кіно насіння лузає?

Хм, кажу, це ж нормальна річ, сижу собі тихенько, нікого не трогаю, їм насіння, кидаю гарно в пакет лушпиння.

Вона знов про виховання.

Кажу, то ж на вході продають попкорн!!!

Ну це ж не насіння, каже. Мол, аргумент.

Так ми не дійшли до консенсуса хоча, напевно, в тому діалозі його і не могло бути. Але питання якби цепануло. Не знаю, можливо, ті жіночки, вперше прийшли в кіно бо скільки себе пам’ятаю, жодного разу нічого подібного не було.

Так ось, як ви відноситесь до того, щоб прийти в кіно з насінням?

І як ви відноситесь, коли хтось поруч з вами сидить і лузає насіння?

Це для вас нормально? Чи не припустимо в кіно, дома собі лузай?

Взагалі, це нормально чи ні? ))))

• Відповідей 78
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

негативно, пожерти і почавкати можна вдома, а то ця вже американська чи то ще якась культура начинає дратувати - це моя думка.

Опубліковано

Кінотеатр - це храм кіномистецтва. лузання насіння, чіпси - то є образа.

спробуйте прийти на прийом до лікаря і тихенько лузати насіння, чи у релігійний храм, або спробуйте уявити, що до вас прийшли гості і тихенько сидять, спілкуються з вами, паралельно, тихенько лузають насіння - які відчуття будуть?

Опубліковано

Ви не повірите, любителі насіння-чипсів-різних-хрустяшок, наскільки дратує оце хрумкання-клацання.

Сидиш, слухаєш, дивишся, пробуєш врубитись в фільм, в голові дотулюєш аудіоряд до зображення а тут на тобі - комусь припекло пожерти.

Зголоднів, бідолага. Помре, якщо не поїсть. Звідки пішла, взагалі, ідея жерти під час фільму?

Негативно, коротше кажучи.

upd:

ну, і традиційне побажання ^_^

Опубліковано

прийшов в кіно - дивись кіно!

хочеш їсти - йди в їдальню!

хочеш поговорити - йди в бар - там і поїсиш і поп'єш і говнокліпчики подивишся!

я от наприклад люблю, коли тихо, ніхто не шепочеться, ніхто нічого не лузає, вся увага на екран!

а не піск-дриск і несамовите чавкання, ніби останній раз їсиш і після кіна шлунок вимикається назавжди)

так що зрозуміло, з такими вимогами - сиди вдома і дивись:)

але ж можна прийти на кіно, коли майже нікого немає;)

оце я розумію перегляд

Опубліковано

Кінотеатр - це храм кіномистецтва. лузання насіння, чіпси - то є образа.

Це не вихованість. Як мінімум. Нинішнім кіно театрам до храму, вибачте, що сра... далеко!

Хоча все одно не рзумію того.. .

Опубліковано

що до вас прийшли гості і тихенько сидять, спілкуються з вами, паралельно, тихенько лузають насіння - які відчуття будуть?

гості то не "зовсім те",

в залі багато людей і сторонні шуми заважають, а якщо їдять курку-гріль - цей запахи :(

Опубліковано

Мінус від мене. Без образ. Але - то не є мистецтво - то є хамство.

А де я казав, що це мистецтво?

Опубліковано

Це приказка така.

Але, якщо вам зробили зауваження, що ви щось там чавкали-жували, мені було б стидно.

Опубліковано

Ну, ми в підсумку, перестали їсти.

Але це типу погано да, шо я так відверто написав і намагаюсь для себе зрозуміти тему питання, шо мене почали мінусувати?

Опубліковано

+ до всього сусіди можуть слиною захлебнутися, або комусь язву відкриєте))

дивлячись на який фільм, якщо комедія то думаю можна, але (не насіння) щось скромніше

Опубліковано

без образ, но пепсі і попкорн це ще куди не йшло, хоча й не одобрюю, але насіння в кінотеатрі - це якесь бидлоття((((((((

Опубліковано

Але це типу погано да, шо я так відверто написав і намагаюсь для себе зрозуміти тему питання, шо мене почали мінусувати?

Це звучить як "ми тут у дворі насрали, нас застукали і ми сказали, що більше не будемо". А шо тут такого, я ж признався.

Ну, немає тут чим хвалитися, розказавши про свою невихованість. Тому й мінус.

Я обгрунтував?

Опубліковано

ну я так розумію, що Поводир (ще не бачив, але дивився трейлер) - це фільм з життєвою історією і багатьма діалогами, де треба вслухатись і розуміти - а тут насіння лузають та ще і спльовують в пакет...класне таке кіно жіночкам вийшло...

це ж не якісь там Трансформери, де 5 діалогів і далі цілковита каша спецефектів-звуків і тд і тп - тут під час перегляду не тільки лузати, а можна в кутку паласи вибивати - точно нікому заважати не будеш:)

Опубліковано

але насіння в кінотеатрі - це якесь бидлоття

І не тільки там. Йшов по базару, йде на зустріч дядько, і так лузає насіння, аж пальцями виймає сміття з губи.. фубля.. Типу, щоб не плювати! Але вийняв і все одно на землю кинув.

Опубліковано

чавкання... :)

- пиво зі штином на декілька рядів набагато гірше

- дурілка з телефоном, яка криком (бо ж не чути) пояснює 3хв що вона "в кінє і нє может гаварити" це взагалі абзац

- чиїсь дітки, які коментують весь фільм ще гірше

...

а останні 2 рази то взагалі пісєц...

приходжу зайняті наші місця... кажу, ви троха промазали місцями і у відповідь чую не щось накшталт "зараз перевіримо, пробачте"

а "ти шо рахувати не вмієш" чи "порахуй нормально ряди"

спеціально щоб не рахувати на кожному ряду світиться його номер... но кого то цікавить... (тут мають бути матюки)

.

P.S.: тому насіння то не саме страшне :) бидла боятися - в культурні місця Луцька не ходити...

Опубліковано

Щось в вас з нервами, народ ))))

коли кіно типу "мальшінік. пахмєльє-3 1/2", коли всі жруть ржуть і чавкають. Я б може й погодився. І то, коли хочу чавкати і жрати-ржати - качаю з торнта .

Але кіно, в яке вклали душу і надію....

Опубліковано

Сьогодні ситуація така вийшла, вперше за всю історію.

Сиділи на Поводирі, чіпси-насіння-пепсі. Попереду сидів цілий ряд жіночок, яких обурювало шо ми тут насіння лузаєм. Обернулась одна, каже, хлопці, ви б ще закуску принесли.

Ми переглянулись, спорити не стали. Потім знову висказує якісь недовольства.

Після сеансу взагалі видала, каже, хто ж вас діти так виховує?! чи шось типу того

Кажу, в чому, власне, проблема?

Каже, хто ж в кіно насіння лузає?

Хм, кажу, це ж нормальна річ, сижу собі тихенько, нікого не трогаю, їм насіння, кидаю гарно в пакет лушпиння.

Вона знов про виховання.

Кажу, то ж на вході продають попкорн!!!

Ну це ж не насіння, каже. Мол, аргумент.

Так ми не дійшли до консенсуса хоча, напевно, в тому діалозі його і не могло бути. Але питання якби цепануло. Не знаю, можливо, ті жіночки, вперше прийшли в кіно бо скільки себе пам’ятаю, жодного разу нічого подібного не було.

Так ось, як ви відноситесь до того, щоб прийти в кіно з насінням?

І як ви відноситесь, коли хтось поруч з вами сидить і лузає насіння?

Це для вас нормально? Чи не припустимо в кіно, дома собі лузай?

Те що Ви ставите такого роду запитання на форумі уже переносить Вас з роду бидла до людей при розумі!!) Але лузати насіння хай хоч і обережно та в кульок це на мою думку є неповага до людей!!)) Не сприймайте це як ущімлення Ваших прав, просто в цивілізованому суспільстві сам факт лузання насіння не є прийнятним)).

Опубліковано

Ну, ми в підсумку, перестали їсти.

Саша, давай відверто - ти сам розумієш, що вчинив як мінімум неправильно і невиховано, а тут пробуєш знайти послідовників невихованості чи як?

мінусують, плюсують - прийми як урок і живи далі

Опубліковано
коли кіно типу "мальшінік. пахмєльє-3 1/2", коли всі жруть ржуть і чавкають. Я б може й погодився. І то, коли хочу чавкати і жрати-ржати - качаю з торнта . Але кіно, в яке вклали душу і надію....

та не "утріруй" :) то ж не театр з переважною тишею

я на веселі фільми чи екшени теж попкорн купую :) але намагаюсь не жувати коли тиша

...а переважно то зхавую ще поки трейлери пройдуть

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...