aroma Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:41 #1 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:41 Сьогодні ситуація така вийшла, вперше за всю історію.Сиділи на Поводирі, чіпси-насіння-пепсі. Попереду сидів цілий ряд жіночок, яких обурювало шо ми тут насіння лузаєм. Обернулась одна, каже, хлопці, ви б ще закуску принесли.Ми переглянулись, спорити не стали. Потім знову висказує якісь недовольства.Після сеансу взагалі видала, каже, хто ж вас діти так виховує?! чи шось типу тогоКажу, в чому, власне, проблема?Каже, хто ж в кіно насіння лузає?Хм, кажу, це ж нормальна річ, сижу собі тихенько, нікого не трогаю, їм насіння, кидаю гарно в пакет лушпиння.Вона знов про виховання.Кажу, то ж на вході продають попкорн!!!Ну це ж не насіння, каже. Мол, аргумент.Так ми не дійшли до консенсуса хоча, напевно, в тому діалозі його і не могло бути. Але питання якби цепануло. Не знаю, можливо, ті жіночки, вперше прийшли в кіно бо скільки себе пам’ятаю, жодного разу нічого подібного не було.Так ось, як ви відноситесь до того, щоб прийти в кіно з насінням?І як ви відноситесь, коли хтось поруч з вами сидить і лузає насіння?Це для вас нормально? Чи не припустимо в кіно, дома собі лузай?Взагалі, це нормально чи ні? ))))
MACCEN Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:42 #2 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:42 негативно, пожерти і почавкати можна вдома, а то ця вже американська чи то ще якась культура начинає дратувати - це моя думка.
Zevs_Isver Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:46 #3 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:46 жерти в кінотеатрі/театрі - тупа американська звичка
madkot Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:48 #4 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:48 Кінотеатр - це храм кіномистецтва. лузання насіння, чіпси - то є образа.спробуйте прийти на прийом до лікаря і тихенько лузати насіння, чи у релігійний храм, або спробуйте уявити, що до вас прийшли гості і тихенько сидять, спілкуються з вами, паралельно, тихенько лузають насіння - які відчуття будуть?
Ko3bMa Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:49 #5 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:49 Ви не повірите, любителі насіння-чипсів-різних-хрустяшок, наскільки дратує оце хрумкання-клацання. Сидиш, слухаєш, дивишся, пробуєш врубитись в фільм, в голові дотулюєш аудіоряд до зображення а тут на тобі - комусь припекло пожерти. Зголоднів, бідолага. Помре, якщо не поїсть. Звідки пішла, взагалі, ідея жерти під час фільму? Негативно, коротше кажучи. upd: ну, і традиційне побажання
Zheny@ Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:50 #6 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:50 Взагалі, це нормально чи ні? ))))Мінус від мене. Без образ. Але - то не є мистецтво - то є хамство.
pokemon Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:50 #7 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:50 прийшов в кіно - дивись кіно! хочеш їсти - йди в їдальню! хочеш поговорити - йди в бар - там і поїсиш і поп'єш і говнокліпчики подивишся! я от наприклад люблю, коли тихо, ніхто не шепочеться, ніхто нічого не лузає, вся увага на екран! а не піск-дриск і несамовите чавкання, ніби останній раз їсиш і після кіна шлунок вимикається назавжди) так що зрозуміло, з такими вимогами - сиди вдома і дивись але ж можна прийти на кіно, коли майже нікого немає оце я розумію перегляд
Zheny@ Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:51 #8 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:51 Кінотеатр - це храм кіномистецтва. лузання насіння, чіпси - то є образа.Це не вихованість. Як мінімум. Нинішнім кіно театрам до храму, вибачте, що сра... далеко!Хоча все одно не рзумію того.. .
Zevs_Isver Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:51 #9 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:51 що до вас прийшли гості і тихенько сидять, спілкуються з вами, паралельно, тихенько лузають насіння - які відчуття будуть? гості то не "зовсім те", в залі багато людей і сторонні шуми заважають, а якщо їдять курку-гріль - цей запахи
aroma Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:53 Автор #10 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:53 Взагалі, це нормально чи ні? ))))Мінус від мене. Без образ. Але - то не є мистецтво - то є хамство.А де я казав, що це мистецтво?
Zheny@ Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:54 #11 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:54 Це приказка така.Але, якщо вам зробили зауваження, що ви щось там чавкали-жували, мені було б стидно.
aroma Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:58 Автор #12 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:58 Ну, ми в підсумку, перестали їсти.Але це типу погано да, шо я так відверто написав і намагаюсь для себе зрозуміти тему питання, шо мене почали мінусувати?
Holy Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:59 #13 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 21:59 + до всього сусіди можуть слиною захлебнутися, або комусь язву відкриєте))дивлячись на який фільм, якщо комедія то думаю можна, але (не насіння) щось скромніше
Barugan Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:03 #14 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:03 без образ, но пепсі і попкорн це ще куди не йшло, хоча й не одобрюю, але насіння в кінотеатрі - це якесь бидлоття((((((((
Zheny@ Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:04 #15 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:04 Але це типу погано да, шо я так відверто написав і намагаюсь для себе зрозуміти тему питання, шо мене почали мінусувати?Це звучить як "ми тут у дворі насрали, нас застукали і ми сказали, що більше не будемо". А шо тут такого, я ж признався.Ну, немає тут чим хвалитися, розказавши про свою невихованість. Тому й мінус.Я обгрунтував?
pokemon Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:06 #16 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:06 ну я так розумію, що Поводир (ще не бачив, але дивився трейлер) - це фільм з життєвою історією і багатьма діалогами, де треба вслухатись і розуміти - а тут насіння лузають та ще і спльовують в пакет...класне таке кіно жіночкам вийшло... це ж не якісь там Трансформери, де 5 діалогів і далі цілковита каша спецефектів-звуків і тд і тп - тут під час перегляду не тільки лузати, а можна в кутку паласи вибивати - точно нікому заважати не будеш
Zheny@ Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:06 #17 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:06 але насіння в кінотеатрі - це якесь бидлоттяІ не тільки там. Йшов по базару, йде на зустріч дядько, і так лузає насіння, аж пальцями виймає сміття з губи.. фубля.. Типу, щоб не плювати! Але вийняв і все одно на землю кинув.
Соромітник Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:07 #18 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:07 чавкання... - пиво зі штином на декілька рядів набагато гірше - дурілка з телефоном, яка криком (бо ж не чути) пояснює 3хв що вона "в кінє і нє может гаварити" — це взагалі абзац - чиїсь дітки, які коментують весь фільм — ще гірше ... а останні 2 рази — то взагалі пісєц... приходжу — зайняті наші місця... кажу, ви троха промазали місцями і у відповідь чую не щось накшталт "зараз перевіримо, пробачте" а "ти шо рахувати не вмієш" чи "порахуй нормально ряди" спеціально щоб не рахувати на кожному ряду світиться його номер... но кого то цікавить... (тут мають бути матюки) . P.S.: тому насіння — то не саме страшне бидла боятися - в культурні місця Луцька не ходити...
Swyat Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:08 #19 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:08 по темі: й майже: )))
MOTOROLLLA Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:22 #20 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:22 Щось в вас з нервами, народ ))))
Соромітник Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:24 #21 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:24 я в кіно ходжу мінімум один раз на тиждень але звийнути до бидла не можу то не нерви а звичайнісінька відраза
Zheny@ Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:26 #22 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:26 Щось в вас з нервами, народ ))))коли кіно типу "мальшінік. пахмєльє-3 1/2", коли всі жруть ржуть і чавкають. Я б може й погодився. І то, коли хочу чавкати і жрати-ржати - качаю з торнта .Але кіно, в яке вклали душу і надію....
stepanov Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:26 #23 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:26 Сьогодні ситуація така вийшла, вперше за всю історію.Сиділи на Поводирі, чіпси-насіння-пепсі. Попереду сидів цілий ряд жіночок, яких обурювало шо ми тут насіння лузаєм. Обернулась одна, каже, хлопці, ви б ще закуску принесли.Ми переглянулись, спорити не стали. Потім знову висказує якісь недовольства.Після сеансу взагалі видала, каже, хто ж вас діти так виховує?! чи шось типу тогоКажу, в чому, власне, проблема?Каже, хто ж в кіно насіння лузає?Хм, кажу, це ж нормальна річ, сижу собі тихенько, нікого не трогаю, їм насіння, кидаю гарно в пакет лушпиння.Вона знов про виховання.Кажу, то ж на вході продають попкорн!!!Ну це ж не насіння, каже. Мол, аргумент.Так ми не дійшли до консенсуса хоча, напевно, в тому діалозі його і не могло бути. Але питання якби цепануло. Не знаю, можливо, ті жіночки, вперше прийшли в кіно бо скільки себе пам’ятаю, жодного разу нічого подібного не було.Так ось, як ви відноситесь до того, щоб прийти в кіно з насінням?І як ви відноситесь, коли хтось поруч з вами сидить і лузає насіння?Це для вас нормально? Чи не припустимо в кіно, дома собі лузай?Взагалі, це нормально чи ні? ))))Те що Ви ставите такого роду запитання на форумі уже переносить Вас з роду бидла до людей при розумі!!) Але лузати насіння хай хоч і обережно та в кульок це на мою думку є неповага до людей!!)) Не сприймайте це як ущімлення Ваших прав, просто в цивілізованому суспільстві сам факт лузання насіння не є прийнятним)).
madkot Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:27 #24 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:27 Ну, ми в підсумку, перестали їсти.Але це типу погано да, шо я так відверто написав і намагаюсь для себе зрозуміти тему питання, шо мене почали мінусувати?Саша, давай відверто - ти сам розумієш, що вчинив як мінімум неправильно і невиховано, а тут пробуєш знайти послідовників невихованості чи як?мінусують, плюсують - прийми як урок і живи далі
Соромітник Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:29 #25 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 22:29 коли кіно типу "мальшінік. пахмєльє-3 1/2", коли всі жруть ржуть і чавкають. Я б може й погодився. І то, коли хочу чавкати і жрати-ржати - качаю з торнта . Але кіно, в яке вклали душу і надію.... та не "утріруй" то ж не театр з переважною тишею я на веселі фільми чи екшени теж попкорн купую але намагаюсь не жувати коли тиша ...а переважно то зхавую ще поки трейлери пройдуть
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.