Перейти до змісту

Що робить вас щасливими?

Holy

Рекомендовані повідомлення

Що вмить приносить вам щасливий настрій? :_02:

хотілося б почути оригінальні речі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хотілося б почути оригінальні речі

є щастя, а є веселий настрій, а щасливий настрій, то щось не те )))

насправді щастя приносять банальні речі, а не оригінальні, - посмішка дитина, здоров'я всіх рідних і близьких і т.д.

Десь вже є така тема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Боюсь здесь "заминусуют" те "вещи", которые делают мне "счастливое настроения" :_08: ...Хотя эти "вещи" многим делают "счастливое настроения" :_04::_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я люблю свою роботу і своє керівництво *тут записують на камеру?*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

alexmen, секс, наркотики і ...в'язання спицями))

ладно, спростимо задачу, Що приносить вам приємний настрій?

будь-який подарунок, ввічливість людей (особливо продавців це стосується).. що ще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ендорфін, серотонін :_42:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В последнее время стала замечать, что мне поднимают настроение необычные люди)))Которые чем то привлекают внимание, выделяются...Не знаю, смогу ли объяснить...К примеру, шла недавно утром на работу и увидела дворника, вроде бы самого обыкновенного, замусоленного мужичка,средних лет, но он был в огромных, белых, не самых простых наушниках и,убирая, слушал что то в них...И это заставило улыбнуться, напомнило, что мы все разные, неповторимые и чудесные, каждый человек по своему...каждый индивидуальность...заставило поразмыслить, отвлечься от мыслей о буднях...Как то так...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Існування - вже щастя. Не потрібно більше нічого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОБМІН - це щастя) спілкування - це щастя.

недавно офіціантка прийшла з віддачею сказала, а що Ви будете? щиро поцікавилась вподобаннями їжі)

підійшла, допомогла іншому одягнути пальто. водночас дивно і приємно, що людина ділиться собою з іншими.

залишили чайові і згадуючи її хочеться жити).

а позаминулого разу, інша підійшла спитала, бігає, через 35 хв підходить, питаєм де замовлення, а у відповідь ну то ж вона готується,

інтонація така, що ви типу не знаєте що піца повинна зготуватись, а вода щоб була теплою нагріти її треба)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щастя у моєму розумінні - коли є, як у мене, так і у близьких - здоров'я, дах над головою, їжа, ну і мабуть зараз ще добавив би - тепло у хаті...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

alexmen, секс, наркотики і ...в'язання спицями))

Никаких наркотиков!)) Тем более вязание под наркотиками...)) А секс...даа...Особенно состояние после отличного секса,посидеть с сигареткой на кухне при приглушенном свете, с любимой женщиной...и помолчать))).

А ещё счастлив когда у моих дочек всё хорошо и они счастливы...счастлив,когда делаю подарки,приятные сюрпризы...Бываю счастлив, когда покупаю очень долгожданную вещь... счастлив, когда путешевствую в заморских странах с любимой женщиной...Счастлив, когда пятница вечер и я получаю зарплату))...Счастлив, когда встречаюсь с друзьями и нам есть о чём поговорить...И вообще,счастлив, когда есть внутреннее умиротворение ( Внутреннее умиротворение – одна из главных составляющих успеха и счастья. Под внутренним умиротворением понимают такое внутреннее состояние человека, когда он испытывает покой и мир в душе. Еще его называют счастьем духа) и душевное равновесие... Как-то так :_02: .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

СМСка від доці, вона тільки вчиться читати :0070:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здоров'я, решта набувається прямими руками, головою та працею.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цілому більшість каже що сім'я, Holy роби висновки.

Заводь сім'ю і може тоді перестанеш ненавидіти всіх і вся angry.gif .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цілому більшість каже що сім'я, Holy роби висновки.

Заводь сім'ю і може тоді перестанеш ненавидіти всіх і вся angry.gif .

Якщо в сім'ї нема здоров'я то щасливим ви небудите ніколи. А от коли ви будите здоровим без сім'ї то е-ге-гей... Роби висновки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...без сім'ї то е-ге-гей...

Е-ге-гей тоже может иногда заводить семью :_07:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...без сім'ї то е-ге-гей...

Е-ге-гей тоже может иногда заводить семью :_07:

Такі да, ''голубці'' і в нашому місці водяться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...