valuzk Опубліковано 8 Листопада, 2014 в 21:52 #1 Опубліковано 8 Листопада, 2014 в 21:52 Сьогодні їхав з тестем в Рівненській області біля с. Городниця, тормозить чувак циганської зовнішності (біля нього ауді з іноземними номерами з відкритим капотом і аварійкою). Каже на ломаній російській, що закінчився бензин, в Україні не може заправитись по картці Mastercard. Просить пару літрів бензину. Кажу в мене дизель, тоді просить купити золоте кільце (печатка) за недорого, бо в машині дружина і діти, а Україна така погана не бере його Сербську картку. Пропоную йому з нами поїхати на заправку, яка в 10 км. від місця і купити йому бензин, але він відмовляється - хоче тільки готівку за своє кільце. Кільце з вигляду як справжнє. Оскільки готівки в мене не було, а від бензину на заправці він відмовився їду так і не допомігши сербу в дорозі.Сьогодні розповідаю цю історію своїм друзям, кажуть це старий циганський розвод. Погугливши знайшов кучу таких історій наприклад http://www.mojbred.com/1579.htmlВисновок, якщо Вас зупинили і пропонують золото в обмін на гроші, не ведіться, це розвод. Психологія водія, ну потрібно ж допомогти, в людини закінчився бензин, в нього в авто дружина, дитина і т.д... Будьте обежені!
DarkMonk Опубліковано 8 Листопада, 2014 в 21:58 #2 Опубліковано 8 Листопада, 2014 в 21:58 Тю! Та это БАЯН 100 летней давности. Вот воистину говорят "новое- это хорошо забытое старое"
stepanov Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 04:51 #3 Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 04:51 Сьогодні їхав з тестем в Рівненській області біля с. Городниця, тормозить чувак циганської зовнішності (біля нього ауді з іноземними номерами з відкритим капотом і аварійкою). Каже на ломаній російській, що закінчився бензин, в Україні не може заправитись по картці Mastercard. Просить пару літрів бензину. Кажу в мене дизель, тоді просить купити золоте кільце (печатка) за недорого, бо в машині дружина і діти, а Україна така погана не бере його Сербську картку. Пропоную йому з нами поїхати на заправку, яка в 10 км. від місця і купити йому бензин, але він відмовляється - хоче тільки готівку за своє кільце. Кільце з вигляду як справжнє. Оскільки готівки в мене не було, а від бензину на заправці він відмовився їду так і не допомігши сербу в дорозі.Сьогодні розповідаю цю історію своїм друзям, кажуть це старий циганський розвод.Погугливши знайшов кучу таких історій наприклад http://www.mojbred.com/1579.htmlВисновок, якщо Вас зупинили і пропонують золото в обмін на гроші, не ведіться, це розвод.Психологія водія, ну потрібно ж допомогти, в людини закінчився бензин, в нього в авто дружина, дитина і т.д...Будьте обежені!З циганвою краще не мати взагалі ніякої справи)) Якщо бачу що цигани просто розвертаюсь та йду.
MrVes Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 06:31 #4 Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 06:31 Я це ще в дитинстві "пройшов". Навіть є печатка яка нагадує про дешевий сир
kuper11 Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 08:57 #5 Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 08:57 Точно така сама історія і з тими самими акторами трапилась у мене 2 тижні тому на Горохівській трасі в районі села Шклінь. не захотіли щоб я їх потянув, тицяли золоту печатку за 300 грн, але готові були її віддати і за 150. Я довго думав, печатка велика і вроді з пробою. Не повівся, поїхав, але довго мучили сумніви.Будьте обережні, щось вони активізувались
jack74 Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 09:24 #6 Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 09:24 Дааа... думав, таке вже в далекому минулому! років 15 тому мені таке пропонували Посилав подалі Ну, раз таке досі є, значить воно себе виправдовує Певно, лохі не переводяться
Deemon Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 09:27 #7 Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 09:27 класика румунських джипсі з мідним золотом
BuTaP Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 09:30 #8 Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 09:30 В 97-му всі сім"єю їздили на море Жигуликом. Теж печатка лежить. Мама до цих пір старого підкалує, як його лоханув той циган. Насправді вона і важить як цеглина, да і цим ісоріям вже пів віку, автор не міг не чути)
bublik007 Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 09:32 #9 Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 09:32 Точно така сама історія і з тими самими акторами трапилась у мене 2 тижні тому на Горохівській трасі в районі села Шклінь. не захотіли щоб я їх потянув, тицяли золоту печатку за 300 грн, але готові були її віддати і за 150. Я довго думав, печатка велика і вроді з пробою. Не повівся, поїхав, але довго мучили сумніви. Будьте обережні, щось вони активізувались Схема стара, але, працює і по нині. Як написав DarkMonk, Вот воистину говорят "новое- это хорошо забытое старое".Сумніви Ваші хай сплять спокійно При ціні 500 з чимось гривень за грам, ніякий циган не продасть печатку грамів, нехай, до 10 ти за 150 гр. А проба... Це , в загалі, штука не складна.
Zevs_Isver Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 09:49 #10 Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 09:49 на початку літа на проспекті Волі "італійський фотограф на авто" хотів мені часи за 100 еврів продати, щоб заправитись
R01and Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 10:14 #11 Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 10:14 На початку вересня подібна ситуація трапилась зі мною на німецькому автобані, турок з малими дітьми стояв на аварійці і махав рукою, тільки говорив що він бізнесмен їде в Київ і в нього зламався мотор, просив гроші, а взамін давав золотого перстня, коли я відмовив то зняв ще з рукі браслет :-). В результаті я пошкодував втраченого часу, і бажання зупинятись на дорозі щоб допомогти зменшилось.
Deemon Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 11:21 #12 Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 11:21 Я думаю на пропозицію - давай визвем ДАІ, вони допоможуть, в чумазіків різко з"явиться петроль\авто поремонтується, одним словом станеться чудо. Не виключено що ті ж самі дайці нариють у авто цих маргіналів трави\газ-травмат, тощо.....
SZERLOK Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 19:11 #13 Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 19:11 згадався анекдот: "Навіщо я туди дивився, якщо читати не вмію (про коника)..А в загалі не смішно то все..Зараз цієї "швалі" розвелося тьма, то сервізи пропонують, то ще якісь "супер-бартер"..
St@S_ Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 20:23 #14 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 20:23 сьогодні наступна ситуація: їду стандартно додому - Рованці - дубнівське перехрестя - Рівненька(заїхав в Фокстрот на хвилин 20-25) - Відродження, заїзжаю в двір, ставлю машину - в заді підпирає жигулик, здається 2101 білий. Звідти виходить чоловік років 35-38 і починає до мене: - ти їхав тільки що через дбнівське перехрестя, обігнав мене з правого боку, підрізав... стою, в легенькому непорозумінні, стараюсь згадати як їхав з Рованців до самого... він знову: - ти що хотів щоб я в"їхав в когось або щось? я стараюсь запитати де і коли саме я його підрізав, так як їхав не швидко(навіть 50км/год не їхав, бо сунувся за якимось бусом, типу ФІат Дукато) і нікого точно не випереджував і не обганяв. Він починає істерити, підвищувати голос, закурив сигаретку, і знову теж саме: - ти мене обігнав справа... ще щось добавляла його пасажирка... І тут я йому: - в мене відеореєстратор, ходім подивимся де я вас підрізав... на що він, кидаючи сигарету, швидко вмашину, нервово: - немає в мене часу твоє дивитись "кіно"... поїхав, нажаль я навіть не встиг побачтити номер його машини... зняв відеореєстратор, зайшов в квартиру і передивився весь запис дороги додому, ніякий Жигулик навіть не попадався в кадр. з.і. можливо чоловік помилився, тому що таких як в мене білих Кенго дуже багато, а можливо хотів спробувати розвести - наклеєна буква "У" (дружина недавно отримала посвідчення водія ) тільки як? як би він щось доводив? якщо інше, то для чого йому за мною було їхати, чекати біля Фокстрота, в чомусь пробувати звинуватити, а потім звалити відразу, коли я згадав за реєстратора? я так і незрозумів....
Factory Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 20:34 #15 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 20:34 сьогодні наступна ситуація: їду стандартно додому - Рованці - дубнівське перехрестя - Рівненька(заїхав в Фокстрот на хвилин 20-25) - Відродження, заїзжаю в двір, ставлю машину - в заді підпирає жигулик, здається 2101 білий. Звідти виходить чоловік років 35-38 і починає до мене: - ти їхав тільки що через дбнівське перехрестя, обігнав мене з правого боку, підрізав... стою, в легенькому непорозумінні, стараюсь згадати як їхав з Рованців до самого... він знову: - ти що хотів щоб я в"їхав в когось або щось? я стараюсь запитати де і коли саме я його підрізав, так як їхав не швидко(навіть 50км/год не їхав, бо сунувся за якимось бусом, типу ФІат Дукато) і нікого точно не випереджував і не обганяв. Він починає істерити, підвищувати голос, закурив сигаретку, і знову теж саме: - ти мене обігнав справа... ще щось добавляла його пасажирка... І тут я йому: - в мене відеореєстратор, ходім подивимся де я вас підрізав... на що він, кидаючи сигарету, швидко вмашину, нервово: - немає в мене часу твоє дивитись "кіно"... поїхав, нажаль я навіть не встиг побачтити номер його машини... зняв відеореєстратор, зайшов в квартиру і передивився весь запис дороги додому, ніякий Жигулик навіть не попадався в кадр. з.і. можливо чоловік помилився, тому що таких як в мене білих Кенго дуже багато, а можливо хотів спробувати розвести - наклеєна буква "У" (дружина недавно отримала посвідчення водія ) тільки як? як би він щось доводив? якщо інше, то для чого йому за мною було їхати, чекати біля Фокстрота, в чомусь пробувати звинуватити, а потім звалити відразу, коли я згадав за реєстратора? я так і незрозумів.... я бачу розвелось як жаб в мулі, то смартфонами китайського походження торгують то печатки то підрізав, напевно людей які говорять а напевно я непамятаю ну незнаю багато, і по цьому можна вияснити чи виманювати гроші чи ні
woodwork Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 20:42 #16 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 20:42 Соромнозізнатись, але я багато років назад повівся на цей розвод. Кілька печаток нагадують про інцидент. Після цього я сама безпечність наука в ліс не пішла, намагались кілька разів розвести через інтернет, по телефону, не вийшло.
san4ez1 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 20:48 #17 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 20:48 Мого батька розвели так, перстень досі лежить ))))Правда втратив "былое величие"
Factory Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 21:03 #18 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 21:03 Мого батька розвели так, перстень досі лежить ))))Правда втратив "былое величие" доречі згадав я за циган, був прикол на роботі, перед випускним в технікумі, значить там десь був день святого валентина чи то щось таке, знайомий хотів влаштувати мою лічну жиню взяв мій телефон роздобув номер і відправив смс а сліди прибрав, на слідуючий день - випускний десь так година може 4, звонить до мене номер, я з групою вже зібрався бу. святкувати і тут наєзд ти такій сякій кабєлюга і тд і тп, каже я жінку чуть не вбив через тебе да я тебе да я такой герой, хотів зустрітись сам на сам, типу компенсація і тд, після намьока давай вже або я приїду не сам він десь пропав, лоханувся номером горе купідон, в співробітника по імені було два номера а от фамілії небуло, лотерея блін вияснилось шо ота дівчина з якою мене мали звести була вже далеко не дівчина і одружена з циганом який її бив причому та жіночка родичка колегі по роботі, отаке буває
seolutsk Опубліковано 11 Листопада, 2014 в 07:04 #19 Опубліковано 11 Листопада, 2014 в 07:04 причому та жіночка родичка колегі по роботі, отаке буваєСкандали, інтрігі, расслєдованія.
bogdan Опубліковано 26 Листопада, 2014 в 12:46 #20 Опубліковано 26 Листопада, 2014 в 12:46 Старий розвод, років 15 тому назад друг повівся на дорозі у Львів. Печатку потім мені подарував
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.