Перейти до змісту

Розвод на дорозі

valuzk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні їхав з тестем в Рівненській області біля с. Городниця, тормозить чувак циганської зовнішності (біля нього ауді з іноземними номерами з відкритим капотом і аварійкою). Каже на ломаній російській, що закінчився бензин, в Україні не може заправитись по картці Mastercard. Просить пару літрів бензину. Кажу в мене дизель, тоді просить купити золоте кільце (печатка) за недорого, бо в машині дружина і діти, а Україна така погана не бере його Сербську картку. Пропоную йому з нами поїхати на заправку, яка в 10 км. від місця і купити йому бензин, але він відмовляється - хоче тільки готівку за своє кільце. Кільце з вигляду як справжнє. Оскільки готівки в мене не було, а від бензину на заправці він відмовився їду так і не допомігши сербу в дорозі.

Сьогодні розповідаю цю історію своїм друзям, кажуть це старий циганський розвод.

Погугливши знайшов кучу таких історій наприклад http://www.mojbred.com/1579.html

Висновок, якщо Вас зупинили і пропонують золото в обмін на гроші, не ведіться, це розвод.

Психологія водія, ну потрібно ж допомогти, в людини закінчився бензин, в нього в авто дружина, дитина і т.д...

Будьте обежені!

Опубліковано

Сьогодні їхав з тестем в Рівненській області біля с. Городниця, тормозить чувак циганської зовнішності (біля нього ауді з іноземними номерами з відкритим капотом і аварійкою). Каже на ломаній російській, що закінчився бензин, в Україні не може заправитись по картці Mastercard. Просить пару літрів бензину. Кажу в мене дизель, тоді просить купити золоте кільце (печатка) за недорого, бо в машині дружина і діти, а Україна така погана не бере його Сербську картку. Пропоную йому з нами поїхати на заправку, яка в 10 км. від місця і купити йому бензин, але він відмовляється - хоче тільки готівку за своє кільце. Кільце з вигляду як справжнє. Оскільки готівки в мене не було, а від бензину на заправці він відмовився їду так і не допомігши сербу в дорозі.

Сьогодні розповідаю цю історію своїм друзям, кажуть це старий циганський розвод.

Погугливши знайшов кучу таких історій наприклад http://www.mojbred.com/1579.html

Висновок, якщо Вас зупинили і пропонують золото в обмін на гроші, не ведіться, це розвод.

Психологія водія, ну потрібно ж допомогти, в людини закінчився бензин, в нього в авто дружина, дитина і т.д...

Будьте обежені!

З циганвою краще не мати взагалі ніякої справи)) Якщо бачу що цигани просто розвертаюсь та йду.

Опубліковано

Точно така сама історія і з тими самими акторами трапилась у мене 2 тижні тому на Горохівській трасі в районі села Шклінь. не захотіли щоб я їх потянув, тицяли золоту печатку за 300 грн, але готові були її віддати і за 150. Я довго думав, печатка велика і вроді з пробою. Не повівся, поїхав, але довго мучили сумніви.

Будьте обережні, щось вони активізувались

Опубліковано

Дааа... думав, таке вже в далекому минулому! :) років 15 тому мені таке пропонували :) Посилав подалі :)

Ну, раз таке досі є, значить воно себе виправдовує ;) Певно, лохі не переводяться ;)

Опубліковано

В 97-му всі сім"єю їздили на море Жигуликом. Теж печатка лежить. Мама до цих пір старого підкалує, як його лоханув той циган. Насправді вона і важить як цеглина, да і цим ісоріям вже пів віку, автор не міг не чути)

Опубліковано

Точно така сама історія і з тими самими акторами трапилась у мене 2 тижні тому на Горохівській трасі в районі села Шклінь. не захотіли щоб я їх потянув, тицяли золоту печатку за 300 грн, але готові були її віддати і за 150. Я довго думав, печатка велика і вроді з пробою. Не повівся, поїхав, але довго мучили сумніви.

Будьте обережні, щось вони активізувались

Схема стара, але, працює і по нині. Як написав DarkMonk, Вот воистину говорят "новое- это хорошо забытое старое".

Сумніви Ваші хай сплять спокійно :_02: При ціні 500 з чимось гривень за грам, ніякий циган не продасть печатку грамів, нехай, до 10 ти за 150 гр. А проба... Це , в загалі, штука не складна. :_02:

Опубліковано

На початку вересня подібна ситуація трапилась зі мною на німецькому автобані, турок з малими дітьми стояв на аварійці і махав рукою, тільки говорив що він бізнесмен їде в Київ і в нього зламався мотор, просив гроші, а взамін давав золотого перстня, коли я відмовив то зняв ще з рукі браслет :-). В результаті я пошкодував втраченого часу, і бажання зупинятись на дорозі щоб допомогти зменшилось.

Опубліковано

Я думаю на пропозицію - давай визвем ДАІ, вони допоможуть, в чумазіків різко з"явиться петроль\авто поремонтується, одним словом станеться чудо. Не виключено що ті ж самі дайці нариють у авто цих маргіналів трави\газ-травмат, тощо.....

Опубліковано

згадався анекдот: "Навіщо я туди дивився, якщо читати не вмію (про коника)..А в загалі не смішно то все..Зараз цієї "швалі" розвелося тьма, то сервізи пропонують, то ще якісь "супер-бартер"..

Опубліковано

сьогодні наступна ситуація:

їду стандартно додому - Рованці - дубнівське перехрестя - Рівненька(заїхав в Фокстрот на хвилин 20-25) - Відродження, заїзжаю в двір, ставлю машину - в заді підпирає жигулик, здається 2101 білий. Звідти виходить чоловік років 35-38 і починає до мене:

- ти їхав тільки що через дбнівське перехрестя, обігнав мене з правого боку, підрізав...

стою, в легенькому непорозумінні, стараюсь згадати як їхав з Рованців до самого...

він знову:

- ти що хотів щоб я в"їхав в когось або щось?

я стараюсь запитати де і коли саме я його підрізав, так як їхав не швидко(навіть 50км/год не їхав, бо сунувся за якимось бусом, типу ФІат Дукато) і нікого точно не випереджував і не обганяв.

Він починає істерити, підвищувати голос, закурив сигаретку, і знову теж саме:

- ти мене обігнав справа...

ще щось добавляла його пасажирка...

І тут я йому:

- в мене відеореєстратор, ходім подивимся де я вас підрізав...

на що він, кидаючи сигарету, швидко вмашину, нервово:

- немає в мене часу твоє дивитись "кіно"...

поїхав, нажаль я навіть не встиг побачтити номер його машини...

зняв відеореєстратор, зайшов в квартиру і передивився весь запис дороги додому, ніякий Жигулик навіть не попадався в кадр.

з.і. можливо чоловік помилився, тому що таких як в мене білих Кенго дуже багато,

а можливо хотів спробувати розвести - наклеєна буква "У" (дружина недавно отримала посвідчення водія :)) тільки як? як би він щось доводив?

якщо інше, то для чого йому за мною було їхати, чекати біля Фокстрота, в чомусь пробувати звинуватити, а потім звалити відразу, коли я згадав за реєстратора?

я так і незрозумів....

Опубліковано

сьогодні наступна ситуація:

їду стандартно додому - Рованці - дубнівське перехрестя - Рівненька(заїхав в Фокстрот на хвилин 20-25) - Відродження, заїзжаю в двір, ставлю машину - в заді підпирає жигулик, здається 2101 білий. Звідти виходить чоловік років 35-38 і починає до мене:

- ти їхав тільки що через дбнівське перехрестя, обігнав мене з правого боку, підрізав...

стою, в легенькому непорозумінні, стараюсь згадати як їхав з Рованців до самого...

він знову:

- ти що хотів щоб я в"їхав в когось або щось?

я стараюсь запитати де і коли саме я його підрізав, так як їхав не швидко(навіть 50км/год не їхав, бо сунувся за якимось бусом, типу ФІат Дукато) і нікого точно не випереджував і не обганяв.

Він починає істерити, підвищувати голос, закурив сигаретку, і знову теж саме:

- ти мене обігнав справа...

ще щось добавляла його пасажирка...

І тут я йому:

- в мене відеореєстратор, ходім подивимся де я вас підрізав...

на що він, кидаючи сигарету, швидко вмашину, нервово:

- немає в мене часу твоє дивитись "кіно"...

поїхав, нажаль я навіть не встиг побачтити номер його машини...

зняв відеореєстратор, зайшов в квартиру і передивився весь запис дороги додому, ніякий Жигулик навіть не попадався в кадр.

з.і. можливо чоловік помилився, тому що таких як в мене білих Кенго дуже багато,

а можливо хотів спробувати розвести - наклеєна буква "У" (дружина недавно отримала посвідчення водія :)) тільки як? як би він щось доводив?

якщо інше, то для чого йому за мною було їхати, чекати біля Фокстрота, в чомусь пробувати звинуватити, а потім звалити відразу, коли я згадав за реєстратора?

я так і незрозумів....

я бачу розвелось як жаб в мулі, то смартфонами китайського походження торгують то печатки то підрізав,

напевно людей які говорять а напевно я непамятаю ну незнаю багато, і по цьому можна вияснити чи виманювати гроші чи ні

Опубліковано

Соромнозізнатись, але я багато років назад повівся на цей розвод. Кілька печаток нагадують про інцидент. Після цього я сама безпечність :) наука в ліс не пішла, намагались кілька разів розвести через інтернет, по телефону, не вийшло.

Опубліковано

Мого батька розвели так, перстень досі лежить ))))Правда втратив "былое величие"

доречі згадав я за циган, був прикол на роботі, перед випускним в технікумі,

значить там десь був день святого валентина чи то щось таке, знайомий хотів влаштувати мою лічну жиню ;)

взяв мій телефон роздобув номер і відправив смс а сліди прибрав, на слідуючий день - випускний десь так година може 4, звонить до мене номер,

я з групою вже зібрався бу. святкувати і тут наєзд ти такій сякій кабєлюга і тд і тп, каже я жінку чуть не вбив через тебе да я тебе да я такой герой,

хотів зустрітись сам на сам, типу компенсація і тд, після намьока давай вже або я приїду не сам він десь пропав,

лоханувся номером горе купідон, в співробітника по імені було два номера а от фамілії небуло, лотерея блін :)

вияснилось шо ота дівчина з якою мене мали звести була вже далеко не дівчина і одружена з циганом який її бив

причому та жіночка родичка колегі по роботі, отаке буває

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Старий розвод, років 15 тому назад друг повівся на дорозі у Львів. Печатку потім мені подарував :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...