Перейти до змісту

Вибори 26.10.2014 - прогноз бордівчан

snouden

Рекомендовані повідомлення

На сьогодні я кажу ПОП, і на СЬОГОДНІ це найдоцільніше.

Вставте хтось картінку,де такий лисий дядько себе по лобі хльопає.В мене немає такої.Тіпа,рукалицо...

post-158-0-74430700-1414341070_thumb.jpg

post-158-0-48158100-1414341080_thumb.jpg

post-158-0-96062600-1414341177_thumb.gif

post-158-0-18084400-1414341196_thumb.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь

Я + ще знайомих з 20(знаю точно) проголосували за "самопоміч"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Еспресо.TV стали відомі попередні симпатії українців щодо різних напоїв та страв

Отже станом на 16:00 сьогоднішнього дня з’ясувалося, що найбільше українців люблять шоколадні цукерки - 24,6%.

Крім того, любов до народних страв виявили 22,3% мешканців нашої країни,

львівська кава найбільше смакує 11,7% громадян,

страви з «Золотого унітаза» люблять 6,8%,

радикальні делікатеси на вилах – 7,4%,

сир косичкою - 6,1%, :_07:

виключно націоналістичні страви - 6%.

Зовсім мало українців люблять коктейль «Заповіді Ілліча» (2,8%), узвар «Справжній полковник» (2,8%), «сильні» комсомольські напої (2,4%), страви виключно для праворуких (2%) та агрокультури з лопати (1,9%).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+5 за самопоміч.

Також потрапив на екзит-пол, приємно було побачити багато галочок навпроти самопомочі і ще багато було напроти Батьківщини.

Не сподобалось, что Данильчука приписали ручкою (забулись вдрукувати).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+6 Самопоміч і Данильчук.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+3 за виключно націоналістичні страви і за Лапіна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КуляВлоб якось несподівано вистрілив, не зважаючи на кілька лузів минулого.

Саме драматичне і цікаве буде у битвах за мажоритарку. Там буде ясніше, чи змінилось щось у свідомості виборців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А скільки юзерів активні у темі ,,вибори,,?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

snouden

яйла б тобі вирвати,прогнозист хрєнов. Я що,дарма за "Самопоміч" голос віддав?

Шановний , ви помилились своїм запальним спічом , спишемо на фігуру мовлення..

Я сам голосував за Надію і Перемогу, але ж не завищую їм відсотки, хочеться вгадати реальний розклад (на основі багатьох факторів) а не якісь фантазії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КуляВлоб якось несподівано вистрілив, не зважаючи на кілька лузів минулого.

Саме драматичне і цікаве буде у битвах за мажоритарку. Там буде ясніше, чи змінилось щось у свідомості виборців.

яценюк з компанією зливав бабло як і янукович раніше. ніочг оне міняв. а люди через рекламу проголосували. нічог оне змінилось. такі ж тупі овци. зараз ми побачимо скілкьи таких

але то ще фігня.. є ж ті що будуть голосувати проголосували за регіонів.. це взагалі абзац..

B05C1POCEAAUZwD.jpg

це абзац..реклама рішає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

snouden

яйла б тобі вирвати,прогнозист хрєнов. Я що,дарма за "Самопоміч" голос віддав?

Шановний , ви помилились своїм запальним спічом , спишемо на фігуру мовлення..

Я сам голосував за Надію і Перемогу, але ж не завищую їм відсотки, хочеться вгадати реальний розклад (на основі багатьох факторів) а не якісь фантазії.

Ну, судячи з коментарів в цій темі, реальний розклад - якраз понад 80 відсотків за СП (тут нарахував 34 голоси "ЗА" СП і один голос за ПОП) Без фантазій.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, судячи з коментарів в цій темі, реальний розклад - якраз понад 80 відсотків за СП. Без фантазій.

Розклад то нормальний, але цифра 80% свідчить, що лише 80% із зареєстрованих на борді, що сьогодні біля компа, побачили цю тему, нелінивих щоб написати проголосували за СП. Занадто мала вибірка та однорідна група опитуваних.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здивував результат ОпБл...ку... :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Результати - жах. Немає слів.

У парламенті буде повна каша. ПОП має відмазку , якщо що - в нас менше 25% голосів ! Рада нам не підконтрольна! Коротше, жорстко спитати не вийде. Притом те що треба - звичайно спокійно протягувати будуть.

Нагадує парламент 2002 року - http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D1%80%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%81%D1%8C%D0%BA%D1%96_%D0%B2%D0%B8%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8_%D0%B2_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%96_2002

Теж мажор-ників половина, і непонятна каша всередині...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивна штука - батьківщина деградувала, і знаю чимало людей, котрі говорили, юлька набридла, її час минув і т.д., разом з тим голосують за фронт, який на 90% сформований з тих, хто ще півроку як на ту юльку дрочив....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, судячи з коментарів в цій темі, реальний розклад - якраз понад 80 відсотків за СП. Без фантазій.

Розклад то нормальний, але цифра 80% свідчить, що лише 80% із зареєстрованих на борді, що сьогодні біля компа, побачили цю тему, нелінивих щоб написати проголосували за СП. Занадто мала вибірка та однорідна група опитуваних.

Так ніхто і не говорить, що це середньостатистичний результат по Україні)). Я говорю, що це голоса тих людей,які відписались в цій темі. І любому ясно,що 99% з них жителі Луцька або нашої області. Не знаю,чи можна назвати це однорідною групою,адже не всі бордівці однієї думки.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті в парламенті України не буде комуняк.

Через23 роки можна сказати, що СРСР розвалився остаточно і безповоротно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самопоміч відверто порадувала, ну тепер головне, щоб не підвели!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отже, яким є українське суспільство за цінностями? Дослідження 2011 року дає приблизно такі результати (цифри округлені):

— Переважають цінності "свої проти чужих, безпека, сховатися і перечекати" = 10% (фіолетовий)

— Переважають цінності "перемога, влада, сила" = 15% (червоний)

— Переважають цінності "стабільність, порядок, справедливість, добробут" = 55% (синій)

— Переважають цінності "розвиток, кар’єра, знання, можливості, багатство" = 15% (помаранчевий)

— Переважають цінності "гармонія, спільнота, спільна справа і спільне благо" = 3% (зелений)

Після Майдану ці цифри значно змінилися. Досліджень немає, тож доведеться спиратися на поверхневі опитування. Вони показують, що помаранчевих стало більше десь на 3%. Зелених — також більше десь на 3%, але це означає вдвічі більше!

Ці зміни відбулися за рахунок синіх. Адже Майдан як революція гідності був явищем синьо-помаранчевого переходу, а зелений яскраво проявився досить несподівано і для прихильників Майдану, і для його супротивників.

Отже, маємо наразі десь 18% помаранчевих, приблизно 5% зелених, 50% синіх.

Зауважимо: по-перше, суть країни не змінилася. Синє мислення переважає, як і раніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивна штука - батьківщина деградувала, і знаю чимало людей, котрі говорили, юлька набридла, її час минув і т.д., разом з тим голосують за фронт, який на 90% сформований з тих, хто ще півроку як на ту юльку дрочив....

Це результат пропаганди через ТБ. Я вже писав про це.

Нічого, головне є в парламенті. Впевнений, що переживуть політичні проекти створені суто під вибори. Батьківщина є, Батьківщина буде! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть без Криму і Донбасу ригі беруть до 10%.

Ці суки ще попють нам крові.

Радує, що піпібка та грицика нарешті викинуто на смітник історії,Разом з сімонєніним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Батьківщина вечно жива!!!

Радує, що піпібка нарешті викинуто на смітник історії,Разом з сімонєніним.

:0147: :0147: :0147:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тігібки по мажоритарці всеодно своє візьмуть

ну будуть клерки кнопки тицяти а не сам тігібко - суті не міняє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Svyatoslav Oliynyk

49 хв ·

Согласно трем разным экзит-поллам в 39 округе победил Дмитро Ярош с большим отрывом

Виборча дільниця в селі Райгордка (Луганська область)

1217756D-B762-4EF2-9123-892634349050_w974_n_s.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це результат пропаганди через ТБ. Я вже писав про це.

Нічого, головне є в парламенті. Впевнений, що переживуть політичні проекти створені суто під вибори. Батьківщина є, Батьківщина буде! :)

скотина ця тимошенко - сиділа в теплій тюрязі поки всі мерзли на майдані - тому і рейтинг такий малий.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...