Перейти до змісту

шукаю роботу на кромберг и шуберт

sveta.anna3710

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

якщо гроші треба це не гірший варіант для роботи платять вчасно і норм з/п

Опубліковано

Взагалі то мій чоловік працює зараз водієм. Хоче звідти йти. Ще є маленький бусик Мазда Е2200 на 7+1 місць. Можливо, якщо будуть варіанти щодо іншої роботи, будемо раді.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Добрий день!

Напишіть будь-ласка яка зараз ситуація на підприємстві? Чи платиться в повному обсязі зарплата, чи є затримки. Набирають персонл?

Дякую!

Опубліковано

Нормальна ситуація.

Платиться в повному обсязі, затримок не буває.

Так, набирають.

Дзвоніть у відділ підбору персоналу, там на все дадуть відповіді.

Опубліковано

Цікавить середній рівень заробітної плати на кромберті та модерн-експо. Чи проводиться індексація і як часто. Як залежить рівень заробітної плати від стажу роботи.

Опубліковано

терміново шукаю роботу на кромберг и шуберт. освіта вища

Дуже терміново, тому і через борду. Якщо можете за руку привести, подякую красно

Взагалі то мій чоловік працює зараз водієм. Хоче звідти йти. Ще є маленький бусик Мазда Е2200 на 7+1 місць. Можливо, якщо будуть варіанти щодо іншої роботи, будемо раді.

Опубліковано

Мені розповідали що підняли з/п в межах 10%-20% на Курчаках та WOG. Решта підприємств не "помічає," що долар піднявся, а зарплата відповідно зецінилась...

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Добрий вечір.

Яка ситуація із з/п на Кромберзі?

Подейкують що на модернекспо суутєво індексували з/п по відношенню до $.

Дякую.

Опубліковано

Подейкують що на модернекспо суутєво індексували з/п по відношенню до $.

всього лиш подейкують (((

Опубліковано

якшо не боїшся роботи руками + голова є і не пуста), можна на кромберзі нормально заробляти, но починати з цербера (прибирає, вивозить шрот і картон), про цербера сказано образно

Опубліковано

Здається, завжди більше вакансій на лінію, робити проводки, ніж щось там прибирати і вивозити.

Опубліковано

можна на кромберзі нормально заробляти, но починати з цербера (прибирає, вивозить шрот і картон), про цербера сказано образно

тобто працювати трьохголовим псом, що не випускає з царства мертвих? цікаве у вас образне мислення.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...