Перейти до змісту

Куди сходити з дівчиною

Nesterukkk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дорогі лучани, куди можна сходити з дівчиною повеселитися і просто добре провести час у Луцьку ( ресторани, клуби - непропонувати ) :0135:

Опубліковано

о доречі а де в нас який оркестр грає? чи коли приїздить і де яку афшу глянути? ходив в тетатр недавно..вистава гарна але оркестр мені сподобався більше. хочу сходити на концерт саме оркестру

Опубліковано

Назбирай пару грошей, поїдь у Львів на вихідні - їй точно сподобається.

Аж якось обідно за Луцьк, що тут мало де суперово відпочити? Парк,старе місто, на обід "Корона Вітовта"(якщо вже по крутому).(( якось так.

Ах да большой театр.

Опубліковано

Трохи не в тему, але в театр взагалі хтось ходить? Дуже цікаво як там. Самому взагалі варто іти чи ні?

Опубліковано

Трохи не в тему, але в театр взагалі хтось ходить? Дуже цікаво як там. Самому взагалі варто іти чи ні?

3д кіно йопта) гріх не піти)) ще і за 30 гривень для тебе грає ціла група акторів)) живих))

Опубліковано

Головне раз зходити, а потім як затяне............. актори в нас хороші,мені подобаються,рідко але ходжу.(кіно на полотні відпочиває, повірте!!)

Опубліковано

Та сама? Шістнадцятилітня? Та, якій картинку малював, з якою ще проблеми були?

я щось пропустив де ссилка

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...