Перейти до змісту

Выбивают стекла в авто

dimmon

Рекомендовані повідомлення

всі розподілили місця і схему розміщення автівок,

ось про це я і говорив. Бо якщо приїду до вас в двір і поставлю машину на "чиєсь" місце, то почнеться як мінімум претензії та негатив в мою сторону - "бо схема порушилася"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 139
  • Створено
  • Остання відповідь

Прочитав всю тему...Скажу так - все відносно. Колись ставив машину на стоянку, але коли в 2008 році грянула криза,багато хто став ставити авто в дворі і я, в тому числі, вирішив спробувати (все ж таки тоді грошове питання встало гостро для багатьох). Я живу на першому поверсі, біля під'їзду широка стоянка (як зараз виявляється, розміщується до 25 автомобілів), мій автомобіль стоїть навпроти моїх вікон на відстанні якихось п'яти метрів. Сусіди, майже всі, зараз ставлять машини біля під'їзду, всі розподілили місця і схему розміщення автівок, так що, ніяких претензій ні у кого, ні до кого, немає.

Так що, правильно тут говорили, що це зручно і економить час і кошти. А на рахунок - "заплатив за стоянку і спиш спокійно", а також "це ЖЛОБСТВО заплатити 200-300грн/місяць за стоянку. а от коли вставити нове скло чи купити магнітолу, чи акумулятор то тоді пару сотень гривень не шкода?!" - скажу слідуюче: по-перше, на стоянках теж крадуть, викрадають машини, можуть стукнути чи поцарапати і той сторож нічого не бачить (були випадки). По-друге, давайте швиденько порахуєм. За стоянку платити в середньому 20 баксів в місяць, в рік - 240, я не ставлю на стоянку машину вже 6 років, загалом - 1440 $ (такий собі непоганий Жигулик виходить)...і за весь час в мене вкрали один раз двірники (плюю три рази через ліве плече). Так що все відносно. Можливо у нас район такий тихий (бачу по відгукам в цій темі, район 33-й,40-й "гудить" по взломам). Та я колись сам жив довго на 40-а, знаю...Самого раза два біля під'їзду намагались роздіти...хоча заради справедливості потрібно сказати, що це було у лихі 90-ті роки...Напевно, район теж має значення...Я наприклад, залишав на ніч відкритою машину разів з 10, з них разів три з відкритими вікнами і з мордою в магнітофоні...А один раз взагалі, розвантажував машину, з села приїхали, так забув одну задню дверку прикрити, не те щоб закрити (в мене мінівен, задні двері розпашонка). Так вона і була навстіж всю ніч відкрита і ніхто не заліз, слава Богу)).

P.S. Район не скажу). Скажу лише, що двір звичайний, дім звичайний, дев'ятиповерховий, на 180 квартир.

P.P.S. А тим людям, які підтримують такі дійства,як розбиття скла авто, тому що їм машини заважають дихати, скажу - переїзджайте в село чи в приватну оселю. А що, ви ж вказуєте мені, де мені гараж купувати чи куди мою машину ставити....Чому тоді я не можу вам порадити? :0151:

ну раз на раз не попадає, можливо ви такий везучий, чи то район дійсно спокійний, але я дотримуюсь думки "береженого Бог береже". з однієї сторони, коли не стикались з проблемою крадіжки з авто чогось там чи пошкодження заради крадіжки, то все здається добре є, навіщо ті платні стоянки. а от коли пригнав тільки но буса із закордону і через пару ночей з нього познімали всі молдінги, які трохи вартують, то тоді не все так добре, тоді чомусь нервувати починаєш, картати себе, тоді не лізуть в голову думки про те скільки я там зекономив ставлячи машину біля будинку.

нарахунок, що на стоянках теж крадуть, царапають і т.д. - згідний. проте, шанс крадіжки авто все таки більший буля будинку, та й знайти винних, які поцарапали тобі авто,коли воно було на стояні, легше , а ні ж біля будинку.

Тому я і написав,що все ВІДНОСНО))). Кожний вирішує, як йому поступати.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що значить всі розподілили місця. В мене будинок на 108 квартир. машину я ставлю зажди в гараж в день коли приїду і черех годину дві треба буде їхати я ставлю в дворі і якби я постаиви а якесь мені сказало що це його місце я б його слав і гнав так далеко, що по таких координатах він ще не бував.

Не може бути місця під 108 автівок. так що ті хто розділив собі місця тупо акуєвші. а нішим, що бля ставити за з км?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знайти винних, які поцарапали тобі авто,коли воно було на стояні, легше , а ні ж біля будинку.

маю печальний досвід коли на стоянці пом’яли крило. Якби не толковий знайомий адвокат - пішов би ремонтувати за свої гроші. На теперішніх стоянках не змінилось нічого - почитайте, за що вони беруть гроші. Коло Олімпії стоянка - платив по договору як інвестиції, не хочеш так йди на іншу стоянку. Випадків угону зі стоянок також було немало. Відверто краще (фінансово) застрахувати автомобіль. Але паркуватись потрібно по людські в будь якому випадку.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всі розподілили місця і схему розміщення автівок,

ось про це я і говорив. Бо якщо приїду до вас в двір і поставлю машину на "чиєсь" місце, то почнеться як мінімум претензії та негатив в мою сторону - "бо схема порушилася"

"Схема" діє в нічний час))). В день,хто як хоче,так і ставить. А якщо Ви приїхали до когось у гості на ніч і місця вільного немає,то господар,який Вас приймає, сам подбає про Ваше авто,тобто знайде Вам місце або поступиться своїм,а сам поїде вже на стоянку.

Що значить всі розподілили місця. В мене будинок на 108 квартир. машину я ставлю зажди в гараж в день коли приїду і черех годину дві треба буде їхати я ставлю в дворі і якби я постаиви а якесь мені сказало що це його місце я б його слав і гнав так далеко, що по таких координатах він ще не бував.

Не може бути місця під 108 автівок. так що ті хто розділив собі місця тупо акуєвші. а нішим, що бля ставити за з км?

Прочитайте мій комментар вище. І,будь-ласка,висловлюйтесь культурніше.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну а якщо я вночі приїду в свій двір то всьо їдь куди хоч бо тут шибко вумні тільки ставлять? Вам машини свої ж поспалюють. Що іншими дурнями не робили.

ЦЕ часом не Соборності 32 чи 32а

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну ви вже так глибоко копнули. всяке буває, без сумніву. серед білого дня вбивають, грабують, так що тоді не виходити взагалі на вулицю?!

я це до того, що коли б’ють вікна - потрібно не ховати авто на стоянці (моя хата скраю - я нічого не знаю) а гуртом зловити злодія, заставити міліцію виконувати свої обов’язки. Та й не вистачить всім місць на стоянках.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну а якщо я вночі приїду в свій двір то всьо їдь куди хоч бо тут шибко вумні тільки ставлять? Вам машини свої ж поспалюють. Що іншими дурнями не робили.

ЦЕ часом не Соборності 32 чи 32а

Якщо приїдеш вночі,то став де є місце. Претензій не буде. Тому що місця розподілені за замовченням, а не офіційно.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знайти винних, які поцарапали тобі авто,коли воно було на стояні, легше , а ні ж біля будинку.

маю печальний досвід коли на стоянці пом’яли крило. Якби не толковий знайомий адвокат - пішов би ремонтувати за свої гроші. На теперішніх стоянках не змінилось нічого - почитайте, за що вони беруть гроші. Коло Олімпії стоянка - платив по договору як інвестиції, не хочеш так йди на іншу стоянку. Випадків угону зі стоянок також було немало. Відверто краще (фінансово) застрахувати автомобіль. Але паркуватись потрібно по людські в будь якому випадку.

а якби авто стояло в дворі то навряд чи адвокат допоміг, навіть толковий. я не кажу про те, що якщо авто на стоянці то вразі пошкодження, власник стоянки відшкодує, а про те, що шансів у пошуках крайнього все ж таки більше!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не розумію,про що ми тут сперечаємося? Кожен вирішує сам, як і де йому краще ставити свою автівку. Тут є як прихильники автостоянок,так і противники. Так що,будем тут один одного переконувати? Я написав зі своєї сторони,що у кожному випадку є свої плюси, хоча в парковці в дворі їх більше,як на мене. А також,що поганого,якщо в нас, в дворі між сусідами мир і спокій? В кінці-кінців, ми тут живемо і це наш двір,чому ми маємо цілим під'їздом переживати за якогось зальотного гуся,який вирішив свою машину під нашим під'їздом на ніч залишити (про гостей я написав вище)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І це в нас такий головняк при драконівській розтаможці.(хтось каже які ми тут бідні ,голі, як погано живемо)

А що ж буде коли розмитнення зменшать , криза мине і кількість авто стрімко зросте.(дозволять продаж зброї)

Має бути розроблений план транспортного розвитку міста на ближчі 10років, ну з можливістю і на 20.

1-оптимізація транспортних потоків і переміщень

2-облаштування стоянок та парковок транспорту вдень і вночі.

3-симбіоз для всіх видів транспорту в місті.авто. електро.залізничного.вело і т. д.

4-навчання населення культурі та безпеці транспорту, починаючи з дитсадка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

власник стоянки відшкодує, а про те, що шансів у пошуках крайнього все ж таки більше
Такий дорослий, а досі в казки вірите ;)

У нас паркінг зводиться до того що вам дають гарантоване місце на ніч і ніхто ні за що не відповідає, а подряпати/вскрити/спалити однаково можуть і на паркінгу і у дворі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В кінці-кінців, ми тут живемо і це наш двір,чому ми маємо цілим під'їздом переживати за якогось зальотного гуся,

Якщо у вашому дворі гвалтуватимуть жінку- то рятуватимите, чи спочатку пересвідчитесь , що не зальотна?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В кінці-кінців, ми тут живемо і це наш двір,чому ми маємо цілим під'їздом переживати за якогось зальотного гуся,

Якщо у вашому дворі гвалтуватимуть жінку- то рятуватимите, чи спочатку пересвідчитесь , що не зальотна?

Некорректне і безглузде порівняння.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот!!!!! Наконец то, прозрели. Первое что нужно искоренить - это ЭГОИЗМ. А он к сожалению вызван бедственным финансовым положением и МЛЛЯТЬ БЕЗОТВЕТСТВЕННЫМ отношением к серьёзным вещам. Другими словами накопил 1000 долларов - купил жигуль развалюху, а то что Млять нету денег даже на бензин, так это херня... Поставлю на газоне и буду всем хвастаться что Я крутой. А то что этот хлам поперёк горла всем жильцам - так насрать ОНИ просто завидуют, а Я крутой.

Ребята - я считаю так: Нет денег содержать питомца (машину, собаку, попугая, хомяка) Некуй его покупать.

Вот возмите купите Собаку - и потом объясните ей что Папе сегодня лень её выгуливать, пусть ждёт и не ссыт три дня. Чё будет?

Или положите свой смартфон перед подъездом и напишите табличку "Место занято, он тут ночует". А ведь Смартфон - это Ваша собственность - и его ни кто не имеет права потревожить. А машина! Она просто большая - тут и без таблички всё понятно. :)

Я просто улыбаюсь !!!!! Нашли деньги на машину, будте дабры - не нойте. А то Млять как кого то СОБЬЮТ - то приравнивают Машину к оружию. А как содержать - так это Бля самокат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

власник стоянки відшкодує, а про те, що шансів у пошуках крайнього все ж таки більше
Такий дорослий, а досі в казки вірите ;)

У нас паркінг зводиться до того що вам дають гарантоване місце на ніч і ніхто ні за що не відповідає, а подряпати/вскрити/спалити однаково можуть і на паркінгу і у дворі.

Я колись поставив машину на платну стоянку,що знаходиться напроти готелю "Лучеськ",як до пожарки їхати... Яке було моє здивування,коли я прочитав на квитанції,яку мені дали,на зворотній стороні - "Адміністрація стоянки відповідальності за ваше авто не несе". Крапка. Так що, свою машину я хоч бачу з вікна і брєлок в мене запілікає,якщо щось і я зможу захистити своє авто. Річ не в грошах,а в наших стоянках за кілометри від будинку і їх охороною.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо, в людей повне каско, то вони трішки менше переймаються стоянкою, і в принципі гроші мають, так? Тобто виходячи з логіки відповідальності, вони найбільш відповідальні перед собою люди+типу круті, бо можуть дозволити собі придбати каско?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Полное КАСКО - к сведению. Подразумевает очень много моментов. И если у Вас спацифиздили (или покалечили) машину из под подъезда ночью. То хер вам , а не компенсация ;)

(null)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Полное КАСКО - к сведению. Подразумевает очень много моментов. И если у Вас спацифиздили машину из под подъезда ночью. То хер вам , а не компенсация ;)

(null)

так купуйте правильне каско і питання хера не буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обсмеялся!!!!!! Тут у людей 300 гривень нет на стоянку, а Вы говорите про КАСКО.

Зы. А правильное это какое? Я могу заплатить 5000 долл за страховку, потом изуродовать в лесу или селе, машину до неузнаваемости и попросить страховую, возместить мне ущерб? Ну скажем фольца стоимостью более 30 штук зелёных?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ха.ха.ха.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Некорректне і безглузде порівняння.

А може колись самому прийдеться побувати у шкурі ,,зальотного,,....а підїзд буде чужий, і ніхто не допоможе ні коректно, ні змістовно.Хіба порівняє у думках ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обсмеялся!!!!!! Тут у людей 300 гривень нет на стоянку, а Вы говорите про КАСКО.

Зы. А правильное это какое? Я могу заплатить 5000 долл за страховку, потом изуродовать в лесу или селе, машину до неузнаваемости и попросить страховую, возместить мне ущерб? Ну скажем фольца стоимостью более 30 штук зелёных?

Є питання франшизи. Та й ніхто з розумно діючих страхових вам не застрахує авто на 110% вартості. Є страховки під 2% - від угону та знищення. Якщо авто 10000 долл. це 200 долл. на рік. 5000 долл страховки це авто за 100 000 долл грубо. Це вже рівень олігархів або грошовитих дурнів. Згадайте в який час ми живемо. За якихось 1000 км від нас війна - я краще ці 300 грн волонтерам віддам.

П.С.

Із злочинцями боровся і буду боротись. Бо надіюсь колись зрозуміють, що краще одного злодія в тюрму ніж 100 авто на стоянку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди каско беруть для того щоб машину на вулиці залишати і не переживати. Бувають такі випадки, що машину розвалило і пару % не вистачило до відшкодування повної вартості, а не ремонту. А що сигналки кричать, так кричать не рідні, а дешеві сигналки або накручені на максимум. Десь раніше писали про Європу - там машини також стоять на вулиці і в дворах, а стояночки там не сильно популярні, бо дорогі. В нових будинках, то вже є підземні місця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто я повністю підтримую користувача DarkMonk .

Робимо висновки :

1. Парковочні місця біля будинку - це не стоянка на ніч ( власники авто наводять приклади, паркуюсь біля будинку, бо йти до стоянки 10-15 хв. - це просто лєнь і панти ( ноги не повишатуються), ще наводили приклад з дитиною, типу лікарня за 7 хв. від будинку, а стоянка на відстані 15 хв. від будинку - ну невже неможна до лікарні прогулятись пішки, якщо вона на відстані 7 хвилин від будинку ? ).

2. Купив авто - розраховуй і на витрати в його обслуговуванні, а саме що він буде їсти ( бензин) і де буде жити ( гараж чи стоянка). А то справді виходить на авто грошей призбирав, а на гараж чи стоянку шкода ...Як бачим економія деколи вилазить боком. Немає грошей на нормальне утримання автомобіля - продай, маршруток вистачає...

Правда для самих лінивих є одна проблема - біля кожного підїзду будинків міста вона не зупиняється , треба топати на зупинку.

3. Оці поділи і бронювання місць біля будинку - повний брєд, бо ще раз повторюся, біля будинку тимчасові парковочні місця, а не стоянка чи гараж.

Я також повністю згоден з тим що злодія треба зловити і наказати по закону. Але я надіюсь що хоча б частина людей подумає, оцінить витрати і поставить авто в гараж чи стоянку.

Також треба вирішувати питання зі стоянками, це не нормально коли беруть гроші, а за авто не відповідають ?

Щось схоже як скриньки в ТАМ-ТАМІ , вроді покласти можна, но якщо вкрадуть - ніхто відповідальності не несе...просто брєд.

На мою думку частково в цьому й проблема, люди думають, навіщо ставити на стоянку, якщо відповідальності ніякої - ще й гроші плати . Треба міняти устрій стоянок, щоб вони брали на себе відповідальність, і можливо тоді частина людей відчувши безпеку за своє авто - переїдуть зпід будинків на стоянку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...