Перейти до змісту

Выбивают стекла в авто

dimmon

Рекомендовані повідомлення

А от запитати у людей в пагонах за що вони получають свою зарплату чомусь нікому в голову не приходить

хех :)

не хочеться вас хлопці засмучувати але...

ви хочете чесну/дієву/європейську міліцію?

але в першу чергу вона почне боротися з незаконними паркуваннями в дворах :)

якщо хочете побачити як це працює, поїдьте в Німеччину на власному авто і припаркуйтесь десь на газончику...

через 5-10 хвилин до вас під'їде хер майор і без базара заліпить штраф на пару сот євро

от тоді і засумуєте за ненькою...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 139
  • Створено
  • Остання відповідь

через 5-10 хвилин до вас під'їде хер майор і без базара заліпить штраф на пару сот євро от тоді і засумуєте за ненькою...

в нас "гаішники" не завжди приїдуть, а Ви - про парковку...хіба, сказати чарівне слово - "пару сот євро" ... :0162:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора звернув увагу на те, що по місту реально їздить багато авто з вибитим склом. Так що, будьте обачні, краще перестрахуватись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Машина должна иметь свой ДОМ !!!! И нефиг ставить на ночь под домом, по тому что Вам так удобнее. Меня задрали сигнализации орущие всю ночь. Я считаю - стоянка возле дома предназначена для парковки днём (типа привёз вещи выгрузил, или других целей), но ни как не для ночёвки.

Что до удобства? Да! Не очень удобно идти на стоянку 7 минут в дождь.... Я ПОВТОРЯЮ 7 минут.... Думаю в Луцке уже не осталось районов с которых надо идти 20 минут до стоянки или гаражного кооператива. Но! Другим значит удобно перепрыгивать через машины которые впритык стоят, другим очень удобно - что во двор не заехать выгрузить сумки - по-тому что во дворе яблоку негде упасть. ЗАТО ВАМ УДОБНО. Я ещё раз повторюсь - стоянка во дворе ---- ЭТО НЕ НОЧНАЯ ПАРКОВКА.

Купили машину? Будте добры за ней ухаживать, присматривать, и ложить спать на ночь в положенном месте.

Для оружия -сейф

Для вещей - сумка-чемодан.

Для жопы - трусы.

Для машины - гараж-стоянка.

Можно конечно на жопу трусы не одевать и машину на стоянку не ставить, но тогда будете свыбитыми стёклами, снятыми колёсами, вырезаными катализаторами, оторванными молдингами и........т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть якщо це і так, то вибивати скло в машині дуже дуже не варто.Це приватна власність ,яка є недоторкана.

Може кому не сподобається.як хто в маршрутці голосно розмовляє .чи музику на телефоні слухає- то що йому зразу екран побити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DarkMonk, якщо використовувати таку логіку - власники побитих машин вправі ламати руки та ноги таким народним месникам. Є закон і потрібно домагатись його виконання законними методами а не створювати суди лінча. 21 століття за вікном - одумайтесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть якщо це і так, то вибивати скло в машині дуже дуже не варто.Це приватна власність ,яка є недоторкана.

Може кому не сподобається.як хто в маршрутці голосно розмовляє .чи музику на телефоні слухає- то що йому зразу екран побити?

А Вы слышали по правила хорошего тона (приличия, поведения в обществе). Будем жить по принцыпу "кто первый встал - того и тапки" ? То-есть Вашей машине орать под окнами можно, а мне врубить 100Ватные колонки в 3часа ночи НЕТ. Давайте делать каждый, что ему удобно.

Я не поощряю хулиганов и воров. Но их своей беспечностью провоцируете вы. Уже забыли как при выходе из машины вытаскивали магнитолу и тарабанили её с собой? Вот прийдётся память освежить. Скоро и до колёс дело дойдёт. Они нынче очень дорогие стали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DarkMonk, якщо використовувати таку логіку - власники побитих машин вправі ламати руки та ноги таким народним месникам. Є закон і потрібно домагатись його виконання законними методами а не створювати суди лінча. 21 століття за вікном - одумайтесь.

Ну во-первых я ничего про расправу не говорил и свою машину на ночь НИ КОГДА повторяю НИКОГДА не оставлял. Я всегда находил способ оставить машину под наблюдением, отавлял в частном секторе у людей во дворе, в организациях, на платных парковках, снятых гаражах и.т.д.

А во-вторых если бы я поймал вора на горячем .... то будте уверены отметелил бы так - что его родная мать бы не узнала. И похер мне 21 столетие.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво, а я на форумі єдина людина, яка купила спочатку гараж і лише тоді машину? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво, а я на форумі єдина людина, яка купила спочатку гараж і лише тоді машину? :)

Думаю есть. Но это совсем не обязательно. Есть платные стоянки ...и их полным полно. Я например 8лет назад ставил на стоянке под домом за 300гривень, хотя в 15 митутах хотьбы была стоянка за 150гр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А во-вторых если бы я поймал вора на горячем .... то будте уверены отметелил бы так - что его родная мать бы не узнала. И похер мне 21 столетие.

А мені не "похер" на суспільство в якому я та мої діти живуть. Зловлю злодія чи месника - здам в міліцію, дам справі розголос, заставлю посадити на повну катушку. Повинні працювати державні установи за які ми платимо податки і цього потрібно добиватись.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені не "похер" на суспільство в якому я та мої діти живуть. Зловлю злодія чи месника - здам в міліцію, дам справі розголос, заставлю посадити на повну катушку. Повинні працювати державні установи за які ми платимо податки і цього потрібно добиватись.

Не обманывайте самого себя. В лучшем случае ваш преступник или преступники (как правило их двое или более) убежит (убегут) . В худшем накостыляют Вам. В любом случае Ваше право - делайте как считаете нужным. Я своё мнение высказал.

Как говорится "бИтИё определяет сознание".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чому Ви б його/їх відметелили, а sergkots би отримав?

А во-вторых если бы я поймал вора на горячем .... то будте уверены отметелил бы так - что его родная мать бы не узнала.

В худшем накостыляют Вам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якось я припаркувався біля райлікарні під знаком. Привозив дитину із загіпсованою ногою.Вийшов через півгодини, скло висить на тонуванні.

І це був не злодій.

Тож перш ніж когось судити, треба знати ситуацію.

Для того і є попереджувальний постріл вгору, а не зразу валять наповал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А во-вторых если бы я поймал вора на горячем .... то будте уверены отметелил бы так - что его родная мать бы не узнала.

Отвечаю на Ваш вопрос!

По-тому что я начал метелить их первый. А sergkots - попытался бы уговорить преступника пройти с ним в ГорОтдел. Чувствуете разницу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по темі паркування у дворах - напяргає не стільки саме паркування, скільки нахабність такого плану - приїхав до когось в гості, не встиг заїхати в двір, а тобі вже сигналять, кричать, блимають фарами - ти став на моє місце. Типу вали з нього. А деякі особливо розумні взагалі ставлять конуси, бетонують стовбчики, вішають ланцюги на замках на них і т.д. З якого часу територія двору стала чиєюсь особистою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отвечаю на Ваш вопрос!

По-тому что я начал метелить их первый. А sergkots - попытался бы уговорить преступника пройти с ним в ГорОтдел. Чувствуете разницу?

Зловлю злодія чи месника - здам в міліцію, дам справі розголос, заставлю посадити на повну катушку. Повинні працювати державні установи за які ми платимо податки і цього потрібно добиватись.

"здам в міліцію" передбачає затримання. А як я буду затримувати злочинця питання інше.

По темі - автомобіль місце мати повинен. На газонах, тротуарах паркуватись не можна, перегороджувати проїзд не можна. Це однозначно. Якщо є де поставити автомобіль біля дому власник в праві це робити.

І головне - неправильна парковка це адмінвідповідальність, розбите скло та інше - це кримінал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якось я припаркувався біля райлікарні під знаком. Привозив дитину із загіпсованою ногою.Вийшов через півгодини, скло висить на тонуванні.

І це був не злодій.

Тож перш ніж когось судити, треба знати ситуацію.

Для того і є попереджувальний постріл вгору, а не зразу валять наповал.

953fc9.jpg

ну і не думаю що свідомий громадянин розбив вам скло. якась падлюка, попавши вам в руки відразу і отримала б у лікарні невідкладну медичну допомогу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знову ж проблеми "Індіанців вождів не цікавлять"

Питаннями благоустрою міста має займатися місцева влада,яка займаєтся ну тут хто на що заразд

Дешевше писати про це різні статті,блоги,колонки,організовувати різні громадські рухи і тд

Тому варто організовувати підїзди,будинки і самим влаштовувати місця!

Бо завжди знайдутся люди ласі до паркувальних місць громади,за які грошики платять комусь у ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на мою думку, є дві причини по яких паркують авто в дворі на ніч, незважаючи на те, що поряд з будинком в радіусі 5-10хв. ходьби є парковка:

1. це ЛІНЬ пройтись тих 5-10хв. до парковки і назад, аргументуючи це поганою погодою (дощ, сніг, мороз і т.д) так, можна подумати, що в таку погану погоду з дому взагалі не виходити, чи як?

2. це ЖЛОБСТВО заплатити 200-300грн/місяць за стоянку. а от коли вставити нове скло чи купити магнітолу, чи акумулятор то тоді пару сотень гривень не шкода?!

скажу з власного досвіду, коли переїхав на нову квартиру (район Федорова) то ставив перший час авто біля будинку, так як стоянка біля Олімпії коштує 350 грн/місяць, було жалко грошей, та коли одного ранку вийшов і побачив, що скло опущене на половину і натиснувши на сигналку - нічого не спрацювало, зразу же знайшлося лишніх 210 грн на парковку в кооперативі, що знаходиться в 7хв. ходьби від будинку. (хоча нічого тоді в мене не вкрали, а лише намагались зняти магнітолу, "морду" зняли а витягнути не змогли з панелі, хотіли зняти акумулятор, а там потрібен вороток подовжений для зняття защіти.) після цього ставлю на стоянці і сплю спокійно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2. це ЖЛОБСТВО заплатити 200-300грн/місяць за стоянку. а от коли вставити нове скло чи купити магнітолу, чи акумулятор то тоді пару сотень гривень не шкода?!

у сучасних реаліях для багатьох це необхідність заощадити на жаль.

Якщо не буде авто в дворах, які можна почистити, злодії підуть на роботу? Чи може підуть робити гоп-стоп у темних підворотнях?

Якщо є злодій його потрібно ізолювати від суспільства. Майно можна сховати, поставити під охорону - себе ви куди збираєтесь подіти? Кожному по охоронцю? Чи можливо коли є злочинність потрібно злочинців зловити? Бо за 5-7 хвилин ходьби від стоянки до дому може залишитись ціла магнітола та скло але вас пограбують та втратите здоров’я. Думайте ж не лише за сьогодні але й за завтра.

Наголошу: є злочин - злочинця потрібно зловити та ізолювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прочитав всю тему...Скажу так - все відносно. Колись ставив машину на стоянку, але коли в 2008 році грянула криза,багато хто став ставити авто в дворі і я, в тому числі, вирішив спробувати (все ж таки тоді грошове питання встало гостро для багатьох). Я живу на першому поверсі, біля під'їзду широка стоянка (як зараз виявляється, розміщується до 25 автомобілів), мій автомобіль стоїть навпроти моїх вікон на відстанні якихось п'яти метрів. Сусіди, майже всі, зараз ставлять машини біля під'їзду, всі розподілили місця і схему розміщення автівок, так що, ніяких претензій ні у кого, ні до кого, немає.

Так що, правильно тут говорили, що це зручно і економить час і кошти. А на рахунок - "заплатив за стоянку і спиш спокійно", а також "це ЖЛОБСТВО заплатити 200-300грн/місяць за стоянку. а от коли вставити нове скло чи купити магнітолу, чи акумулятор то тоді пару сотень гривень не шкода?!" - скажу слідуюче: по-перше, на стоянках теж крадуть, викрадають машини, можуть стукнути чи поцарапати і той сторож нічого не бачить (були випадки). По-друге, давайте швиденько порахуєм. За стоянку платити в середньому 20 баксів в місяць, в рік - 240, я не ставлю на стоянку машину вже 6 років, загалом - 1440 $ (такий собі непоганий Жигулик виходить)...і за весь час в мене вкрали один раз двірники (плюю три рази через ліве плече). Так що все відносно. Можливо у нас район такий тихий (бачу по відгукам в цій темі, район 33-й,40-й "гудить" по взломам). Та я колись сам жив довго на 40-а, знаю...Самого раза два біля під'їзду намагались роздіти...хоча заради справедливості потрібно сказати, що це було у лихі 90-ті роки...Напевно, район теж має значення...Я наприклад, залишав на ніч відкритою машину разів з 10, з них разів три з відкритими вікнами і з мордою в магнітофоні...А один раз взагалі, розвантажував машину, з села приїхали, так забув одну задню дверку прикрити, не те щоб закрити (в мене мінівен, задні двері розпашонка). Так вона і була навстіж всю ніч відкрита і ніхто не заліз, слава Богу)).

P.S. Район не скажу). Скажу лише, що двір звичайний, дім звичайний, дев'ятиповерховий, на 180 квартир.

P.P.S. А тим людям, які підтримують такі дійства,як розбиття скла авто, тому що їм машини заважають дихати, скажу - переїзджайте в село чи в приватну оселю. А що, ви ж вказуєте мені, де мені гараж купувати чи куди мою машину ставити....Чому тоді я не можу вам порадити? :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а шо робити жителям панельок- девятиповерхівок, хрущиків?

совок ніразу не передбачав, що комуністи надивляться на зажертий захід і захочуть авто і не одне(!) у сім"ю, іроди...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прочитав всю тему...Скажу так - все відносно. Колись ставив машину на стоянку, але коли в 2008 році грянула криза,багато хто став ставити авто в дворі і я, в тому числі, вирішив спробувати (все ж таки тоді грошове питання встало гостро для багатьох). Я живу на першому поверсі, біля під'їзду широка стоянка (як зараз виявляється, розміщується до 25 автомобілів), мій автомобіль стоїть навпроти моїх вікон на відстанні якихось п'яти метрів. Сусіди, майже всі, зараз ставлять машини біля під'їзду, всі розподілили місця і схему розміщення автівок, так що, ніяких претензій ні у кого, ні до кого, немає.

Так що, правильно тут говорили, що це зручно і економить час і кошти. А на рахунок - "заплатив за стоянку і спиш спокійно", а також "це ЖЛОБСТВО заплатити 200-300грн/місяць за стоянку. а от коли вставити нове скло чи купити магнітолу, чи акумулятор то тоді пару сотень гривень не шкода?!" - скажу слідуюче: по-перше, на стоянках теж крадуть, викрадають машини, можуть стукнути чи поцарапати і той сторож нічого не бачить (були випадки). По-друге, давайте швиденько порахуєм. За стоянку платити в середньому 20 баксів в місяць, в рік - 240, я не ставлю на стоянку машину вже 6 років, загалом - 1440 $ (такий собі непоганий Жигулик виходить)...і за весь час в мене вкрали один раз двірники (плюю три рази через ліве плече). Так що все відносно. Можливо у нас район такий тихий (бачу по відгукам в цій темі, район 33-й,40-й "гудить" по взломам). Та я колись сам жив довго на 40-а, знаю...Самого раза два біля під'їзду намагались роздіти...хоча заради справедливості потрібно сказати, що це було у лихі 90-ті роки...Напевно, район теж має значення...Я наприклад, залишав на ніч відкритою машину разів з 10, з них разів три з відкритими вікнами і з мордою в магнітофоні...А один раз взагалі, розвантажував машину, з села приїхали, так забув одну задню дверку прикрити, не те щоб закрити (в мене мінівен, задні двері розпашонка). Так вона і була навстіж всю ніч відкрита і ніхто не заліз, слава Богу)).

P.S. Район не скажу). Скажу лише, що двір звичайний, дім звичайний, дев'ятиповерховий, на 180 квартир.

P.P.S. А тим людям, які підтримують такі дійства,як розбиття скла авто, тому що їм машини заважають дихати, скажу - переїзджайте в село чи в приватну оселю. А що, ви ж вказуєте мені, де мені гараж купувати чи куди мою машину ставити....Чому тоді я не можу вам порадити? :0151:

ну раз на раз не попадає, можливо ви такий везучий, чи то район дійсно спокійний, але я дотримуюсь думки "береженого Бог береже". з однієї сторони, коли не стикались з проблемою крадіжки з авто чогось там чи пошкодження заради крадіжки, то все здається добре є, навіщо ті платні стоянки. а от коли пригнав тільки но буса із закордону і через пару ночей з нього познімали всі молдінги, які трохи вартують, то тоді не все так добре, тоді чомусь нервувати починаєш, картати себе, тоді не лізуть в голову думки про те скільки я там зекономив ставлячи машину біля будинку.

нарахунок, що на стоянках теж крадуть, царапають і т.д. - згідний. проте, шанс крадіжки авто все таки більший буля будинку, та й знайти винних, які поцарапали тобі авто,коли воно було на стояні, легше , а ні ж біля будинку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у сучасних реаліях для багатьох це необхідність заощадити на жаль.

Якщо не буде авто в дворах, які можна почистити, злодії підуть на роботу? Чи може підуть робити гоп-стоп у темних підворотнях?

Якщо є злодій його потрібно ізолювати від суспільства. Майно можна сховати, поставити під охорону - себе ви куди збираєтесь подіти? Кожному по охоронцю? Чи можливо коли є злочинність потрібно злочинців зловити? Бо за 5-7 хвилин ходьби від стоянки до дому може залишитись ціла магнітола та скло але вас пограбують та втратите здоров’я. Думайте ж не лише за сьогодні але й за завтра.

Наголошу: є злочин - злочинця потрібно зловити та ізолювати.

ну ви вже так глибоко копнули. всяке буває, без сумніву. серед білого дня вбивають, грабують, так що тоді не виходити взагалі на вулицю?!

"злочинця потрібно зловити та ізолювати" - гарно звучить, от тільки всіх не переловити, та й не факт, що після ізоляції не повторить він того, що робив до. як не крути палка з двох кінців. і якщо говорити за дану ситуацію, то я вважаю, що економніше, надійніше, спокійніше, кінці кінців, коли авто на стоянці. імхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...