Перейти до змісту

Прошу підтримки Board.lutsk.ua на виборах у Волинську обласну раду

Pama

Рекомендовані повідомлення

difoto, переносити старий ринок потрібно - це культурний стид і срам Луцька. Особисто червонів у Замку від запитання іноземця про базар. Луцьк має туристичні перспективи. Зі старим ринком перспектив немає ні в лучан ні у базарників. З року в рік виручка у них падає - може потрібно задуматись? Дати підприємцям альтернативу? Чому у Вінниці змогли перенести базар - а у Луцьку проблема?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 200
  • Створено
  • Остання відповідь

Незнаю я цього кандидата, хто він, і шо він зробив ...

ось доречі саме перше відео про наші бронежилети - тільки-тільки починали робити, Богдан приймав участь у всьому, що не стосується самого виготовлення. Ностальгія.

Дати підприємцям альтернативу?

Саме так!!! Але не ДПЗ. Пошук рішення - це і є задача народного обранця.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

difoto, переносити старий ринок потрібно - це культурний стид і срам Луцька. Особисто червонів у Замку від запитання іноземця про базар. Луцьк має туристичні перспективи. Зі старим ринком перспектив немає ні в лучан ні у базарників. З року в рік виручка у них падає - може потрібно задуматись? Дати підприємцям альтернативу? Чому у Вінниці змогли перенести базар - а у Луцьку проблема?

Но і я особисто проти на місці ринку таких ангарів як Порт-Сіті ...Там має якщо й будуватись якесь приміщення, то архітектурно гарне, туристичного спрямування ...Можливо навіть якийсь туристичний готель з інфраструктурою ...ремісничими майстернями ...можливо навіть зробити по типу скансена що в Рокинях . Варіантів безліч ....

З Богданом по житті зустрічався...людина варта щоб за нього голосувати - дати шанс все змінити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ризикну напишу ))) Ось чую від багатьох кадидатів . Роблю все для людей і буду робити коли вибирите.Так для чого іти в ту грязюку?Робіть і далі, хто Вам заважає ? Ось цитата Ваша. А про дороги області можу вам багато цікавого розповісти разом з Vanus Про різні схеми, про те як вони робились і робляться зараз.Якщо Ви в курсі як це робиться,постає одне питання.Що Ви зробили щоб це присікти???? Чи подали заяву у суд ну будь що будь-ласка докази що Ви щось почали присікати.Чому я так кажу? Ви вирішили іти в депутати,значить маєте підтримку і коло однодумців і я думаю розумних людей біля себе,зробіть щось. Особисто про Вас не маю нічого . Просто не розумію чому всі кричать помагаю людям ,роблю і те і те,хочу зробити краще життя і все таке,поважаю молодець!!!!! Для чого в політику лізти?????????? Маленький відступ: можливо організувати групу людей однодумців і зробити контролюючий орган чи групу поза депутацтвом))) і політикою і виявляти порушення правил і законів . ( це з світу казок (((( як це не було б сумно. Бажаю Вам наснаги і сил у втілені всіх задумів і цілей!!!!!

Друже, відкрию Вам таємницю, щоб мати вплив на якісь процеси, треба мати важелі. Коли Ви згадуєте за суд, то зустрічне питання, а що суди змінились, що може хоч один суддя у нас був звільнений. Відверто скажу, не вірю в нашу просякнуту корупцією судову систему. Аналізували тендери, писали заяви в прокуратуру, а віз і далі там. Не вірете, дуже прошу: Київський майдан, 9., каб. 205. Можете долучатись теж, спробуйте без політики вирішити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чесно кажучи дюже надіявся побачити Богдана на виборах у ВР по Луцьку - було б за кого голосувати

були б напевно перші вибори за моєї пам'яті з вибором а не просто галочкою шоби бюлетня не вкрали

але млін в обласну не мій округ :) но дружина голосуватиме за нього

.

а щодо програми - то ви видихайте і не зай*буйте людину тупізною

один депутат нічого не змінить але може робити свою роботу правильно і чесно

якщо інші округи напряжуться - то є шанс що більша частина депутатів робитиме роботу так як треба

тоді може щось і зміниться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте за офтоп, я про вибори до ВР: чому так обійшли кандидати 20 округ? реально голосувати нема за кого...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте за офтоп, я про вибори до ВР: чому так обійшли кандидати 20 округ? реально голосувати нема за кого...

вчора по ТВ бачив що Вдовенко баластується по 20му

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчора по ТВ бачив що Вдовенко баластується по 20му

на жаль крім того що він удачливий підприємець більше нічого про нього не чула. якщо тільки по цьому принципу то Мартиняк ще вдаліший. може хтось знає його особисто і може так само поручитись як форумчани за Богдана Климчука?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пане Богдан ви намагаєтесь боротись з продажем алкоголю після 22-00, а як ви боретесь з "точками" котрі на квартирах продають алко-напої?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пане Богдан ви намагаєтесь боротись з продажем алкоголю після 22-00, а як ви боретесь з "точками" котрі на квартирах продають алко-напої?

Цікаве питання))) А як він це має робити?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідний. Сам задаю собі це питання. Мабуть із за того, що кампанія дуже коротка. Але прошу підтримати в будь-якому випадку представників партій Майдану.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от і мені цікаво яким методом він буде це робити. він намагається боротись з будь яким продажем алкоголю після 22-00.

на даний момент виходить що одну половину будинку намагається загасити а на другу навіть не звертає увагу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я така сама людина, як і Ви, просто в свій час попав в середовище людей, яким не байдуже. Впевнений, що більшість цих точок кожний дільничий знає. Це питання його мотивації і совісті. Коли почав ходити на патрулювання із міліцією, зрозумів, що без підвищення зарплатні, особливо злочинність не побориш. Моя думка, зменшити кількість міліції в двічі, і збільшити зарплатню в 4 рази, тоді буде результат. Ясна річ після завершення війни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ясна річ після завершення війни.

Ще хтось так любить говорити. Не Порох часом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя думка, зменшити кількість міліції в двічі, і збільшити зарплатню в 4 рази, тоді буде результат

яким чином це вплине на закриття даних точок. на 40-ковому дуже молодий дільничий. прийшов в органи незаплямований казав що наведе порядок. але віз і нині там. на мою думку підняття зарплати не буде мішати йому брати хабарі з точок.

яким чином ви впливаєте на дільничих котрі ніяк не реагують на точки. магазини через один після 22-00 не продають а на точках пік закупок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя думка, зменшити кількість міліції в двічі, і збільшити зарплатню в 4 рази, тоді буде результат

яким чином це вплине на закриття даних точок. на 40-ковому дуже молодий дільничий. прийшов в органи незаплямований казав що наведе порядок. але віз і нині там. на мою думку підняття зарплати не буде мішати йому брати хабарі з точок.

яким чином ви впливаєте на дільничих котрі ніяк не реагують на точки. магазини через один після 22-00 не продають а на точках пік закупок.

Досвід роботи із дільничими свідчить, що вони інформовані, що робиться по точках, тому це на їх відповідальності в більшості. Вплив на них є, лише через їх керівництво. Якщо ж Вам болить, то робіть як і ми, приходьте на чергування в Самооборону Волині, беремо представників ЗМІ і робимо рейд по точках спільно з міліцією, але міліцію попереджаємо в останній момент, задля фіксації, щоб ніхто не попередив. Гарантую, що після цього ці точки можна прикрити. Хочете змінити - починайте з себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мова ж йде про багатоповерховий будинок? Якщо всім жильцям тягово мати в квартирі притон, то хто має реагувати? Тільки об'єднання мешканців на зборах може вирішити дане питання. Якщо не вийде словами. іншим методом. Іншого шляху немає. Богдан не може цілу сутку стояти на вашій адресі і пасти "продає-не продає". Якщо там бомжатня, то їм всякі мєнтовські справи в одному місці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я про те що якщо взявся за щось то доведи до логічного завершення. бо коли дійде до люстрації то також зявиться камінь спотикання через який не можливо буде проводити люстрацію. це стосується кожного дипутата і їхніх обіцянок, спочатку обіцяють пробують починають спотикаються а на наступних виборах знову обіцяють...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головна мета тих всіх рад - розподіл бабла і катають там по крупному на всіх рівнях. Те що ви описали з точкою бухла в приватній квартирі - це міліція, а не депутати. Не може депутат вирішувати функції міліції, максимум - депутатський запит на скаргу громадянина до міліції, на який вона зобов'язана відповісти, або відписатись( Все залежить від мешканців, якщо байдужі, то нажаль бардак буде продовжуватись, ви на ЛНР-ДНР подивіться, що байдужість робить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЯК Вам сказати! Контроль - це добре, Перевірки - це добре, Рейди - це добре! АЛЕ це все методи ПРИМУШЕННЯ! якщо це робить посадовець або організація.

тобто, створіть в першу чергу і це основне ВІДКРИТІСТЬ! будь який процес, неважливо який, онлайн звітність і доступність для кожного громадянина держави

або хоча би області, всередині області. тоді все стане на свої місця без лишнього напряга.

люди все зроблять самі. без "так званої влади" а то до влади йдуть всі по добрих причинах, а в результаті виходить, що там той самий бізнес, тільки скритий від

всього населення і за домовленістю, а не за ідеями чи інноваційністю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я про те що якщо взявся за щось то доведи до логічного завершення. бо коли дійде до люстрації то також зявиться камінь спотикання через який не можливо буде проводити люстрацію. це стосується кожного дипутата і їхніх обіцянок, спочатку обіцяють пробують починають спотикаються а на наступних виборах знову обіцяють...

Для того, щоб довести щось до логічного завершення, треба мати чим це робити. Ви вимагаєте від мене зробити автомобіль, а з інструментів у мене лише пилка і молоток умовно. Ще раз повторю, хочете щось змінити починайте з себе, збирайте підписи сусідів для звернення в міліцію по фактам злочинної діяльності, в ту ж саму міську раду тощо... Я можу Вам допомогти як самооборонівець, чи член міськвиконкому, якщо виберете депутатом, як депутат, в якого уже ширші повноваження є, наприклад, ініціювати звернення до міліції, аби перевірили вказані Вами адреси на факт підпільного продажу алкоголю і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все залежить від мешканців, якщо байдужі, то нажаль бардак буде продовжуватись, ви на ЛНР-ДНР подивіться, що байдужість робить.

Байдужість удачно зникає, коли люди бачать всю картину, а не екран телевізора. Німець може прослідкувати куди його податки йдуть,

швейцарець, швед і тд і тп може прослідкувати свої податки, свої заробітки, а у нас все удачно кришується.

Тільки не таємними розбійниками, а вже все офіційно, в кулуарах вирішується, от тільки ніяк не легалізовують ці кулуари.

Зробили б з цих кулуарів легалізацію, назвали б це бізнес-середовищем і сказали, що от з сьогоднішнього дня є правила!!! одні для всіх.

Але ж при владі тупі люди, а страх сильна штука. Бояться конкуренції молодого покоління.

Бо Європа то пройшла шлях банкрутств, не один позбувсі статків коли став нормально працювати ринок, а у нас бояться! чекають поки народ

буде робити і міняти ситуацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто, створіть в першу чергу і це основне ВІДКРИТІСТЬ! будь який процес, неважливо який, онлайн звітність і доступність для кожного громадянина держави

або хоча би області, всередині області.

Підтримую абсолютно! Ми нажаль відстаємо від цивілізованого світу у цих процесах, тому що багатьом вигідна отака бюрократія, де можна позловживати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви як людина яка бажає стати депутатом та ще й антикорупціонером можете наприклад відкрити сайт на якому будь який мешканець волині зможе писати про хабарників міліцію яка прикриває притони адреси притонів і хочаб раз в тиждень дійсно зі змі навідуатись в ті притони. а з ваших слів виходить почніть з себе зробіть все самі і мене просуньте до влади.

в мене були випадки на початку патрулювання вами вулиць. я зателефонував в міліцію і повідомив про розпиття алко напоїв на дитячій площадці після 22-00 і паралельно в самооборону через 20 хв знов зателефонував, і знов через пів години зателефонував в самооборону, но так і ніхто не прийшов ні міліція ні самооборона. алкаші допили свої напої і спокійно пішли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли проведете вже народну люстрацію над головним лікарем Волинської обласної клінічної лікарні Іваном Сидором? Всі в Луцьку знають, що свої величезні статки він заробив на не чесних тендерах на лікі, на людській біді . І ще в той час, поки в нас іде війна в країні, Сидор будує шикарний будинок в с. Боголюбах, своєму синові, і будує йому не будівельна організація чи шабашстрой, а звичайні працівники, його ж обласної лікарні- сантехники, столяри, завгоспи люди, які числяться у нього на роботі, і получають державні гроші . Машини, які підвозять працівників та будівельні матеряли , ті ж самі, що числяться на балансі цієї ж лікарні ( хоч би вже постидались на швидких не підвозили б! Ви пане Богдане не вважаєте, що це вже зверх наглість в наш час?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...